Move, Eat, Learn

Soms zie ik dingen die ik echt enorm inspirerend vind. Reizen is altijd een passie van me geweest, en de mannen die onderstaande filmpjes hebben gemaakt inspireren me echt enorm om ooit nog eens een wereldreis te maken! Ik moet ze gewoon even met jullie delen :)

3 guys, 44 days, 11 countries, 18 flights, 38 thousand miles, an exploding volcano, 2 cameras and almost a terabyte of footage… all to turn 3 ambitious linear concepts based on movement, learning and food ….into 3 beautiful and hopefully compelling short films…..

= a trip of a lifetime.

move, eat, learn.

In short: ze hebben een reis gemaakt en hebben daar de volgende filmpjes opgenomen. Zie hier het resultaat:

Ik vind het filmpje van MOVE het mooist bewerkt, het mooist om naar de te kijken, maar EAT en LEARN vind ik minstens net zo inspiratievol. Krijg helemaal zin om te reizen, echt geweldig gedaan dit!

14 Comments

 1. 10/11/2011 / 8:59 am

  Wat een mooie filmpjes. Vooral die eerste is inderdaad heel inspirerend :)

 2. 10/11/2011 / 2:35 pm

  Het eerste filmpje is inderdaad ontzettend mooi in elkaar gezet!

 3. 10/11/2011 / 2:46 pm

  Aangezien ik op mijn kamer slechte verbinding met het internet heb, heb ik alleen het eerste filmpje gekeken. Die is echt supervet gemaakt!

 4. 10/11/2011 / 3:10 pm

  Leuke filmpjes! Ik krijg er ook echt zin van om te gaan reizen

 5. maaike
  10/11/2011 / 3:41 pm

  wauw mooie filmpjes! en die jongen is ook niet vervelend om naar te kijken haha!

 6. 10/11/2011 / 6:05 pm

  Waw, keimooie filmpjes! Ik heb meteen zin om mij nrugzak te pakken en te vertrekken…

 7. Nikki
  10/11/2011 / 7:56 pm

  Ik wou de filmpjes eerst skippen omdat ik verwacht had dat ze 10 minuten of langer zouden duren. Maar ben ik blij dat ik dat niet gedaan heb! :D
  Ik vind ze prachtig. Zeker het learn-filmpje. Als ik ooit de kans krijg zoiets als dit te doen, dan heb ik nu wel beseft dat ik die absoluut moet grijpen. Wat een fantastische ervarizng moet dit geweest zijn. Vooral de olifant vind ik ontzettend cool. Ik heb deze zomer zelf olifanten kunnen aanraken in Thailand (één babyfantje begon zelfs met ons te spelen) en een toch met ze kunnen maken. Maar zo op hun rug zitten in het water, ja, dat zou ik ook wel nog eens willen ^^ (We hebben dit wel van dichtbij gezien, maar dat is toch nog iets anders.)

  Btw: Ik vind echt dat je soms zulke originele artikelen plaats, zoals dit van vandaag. Dikke duim! :hearts:

 8. 10/11/2011 / 10:33 pm

  Ok, deze filmpjes zijn echt ge-wel-dig! En inderdaad, vooral de eerste is het leukst.
  Ik krijg ookal de kriebels om te gaan reizen (met of zonder die hot boy! haha)

 9. 11/11/2011 / 7:26 am

  Kende filmpjes al, maar ze blijven geweldig om naar te kijken!

 10. 13/11/2011 / 12:27 pm

  Ik vind het eerste filmpje het leukst, en ik vind die jongens er ook niet verkeerd uit zien ^^

 11. Merel
  14/11/2011 / 7:14 pm

  Ik had deze filmpjes al ooit gezien. Inderdaad heel inspirerend.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *