Hey guys!

Oke, vandaag de laatste persoonlijke post voor een tijdje. Maar voor ik weer lekker fanatiek ga beginnen met bloggen (hoop ik dan!) wil ik jullie eerst even vertellen hoe afgelopen week precies gegaan is! Ik had een lekkere zeurpost geplaatst voor de SE week begon en ik mocht ook zeker even zeuren van mezelf want ik zat er even doorheen, maar eigenlijk is mijn SE week reuze mee gevallen!

We begonnen de week met tekenen. Daar zag ik sowieso niet zo tegen op omdat die SE’s meestal relatief makkelijk zijn, zo ook deze keer. Een beetje hetzelfde gevoel als bij het vorige SE tekenen heb ik er over, en dat was een dikke voldoende, dus dit komt goed! Dan KCV: het eerste SE cijfer voor Latijn, dus dat moest ik goed maken. Gelukkig ging het voor m’n gevoel prima! Woensdagochtend had ik maatschappijleer en dat was, op de actualiteitstoets na (want tsja, ik had de afgelopen maand gewoon géén tijd om uitgebreid het nieuws te gaan volgen), echt appeltje eitje. Ik wist echt bijna alles! Die middag het moment van de waarheid: geschiedenis mondeling. Ik was echt HEEL zenuwachtig en voor m’n gevoel ging het wel oke, maar niet echt lekker. Kijk ik gister op magister, heb ik een 8.3! Yes, daar ben ik zó blij mee :D! Donderdag had ik dan nog economie en ook dat ging redelijk. Over het algemeen dus zeker een week om tevreden over te zijn :)

Dus, deze stressweek laat ik achter me, en ik ga vanaf nu weer wat rustiger aan doen. Ik heb komende week natuurlijk ook weer proefwerken, maar niet zoveel dat ik mijn blogje er niet om heen kan plannen. Dus ik hoop komende week weer volop updates! Ik heb gisteren lekker gewinkeld dus een shoplogje kunnen jullie sowieso nog verwachten :) En verder, ik ga er gewoon weer tegen aan, want ik heb deze week mijn blog zeker gemist!

Dus ook zeker allemaal weer gaan commenten, want daar wordt ik vrolijk van :D Hoe was jullie week?’

 

8 Comments

 1. LindaB
  20/11/2011 / 9:18 am

  Wat fijn dat je stress weer voorbij is en gefeliciteerd met je goede cijfer. En ik ben benieuwd naar je shoplog! Mijn week was druk, veel gewerkt maar heb een zeer geslaagde ‘meidenavond’ gehad met m’n vriendinnen, dus dat maakt alles weer goed!

 2. 20/11/2011 / 10:41 am

  Wat fijn dat alle toetsen goed gingen! En wat knap dat je een 8.3 hebt, echt goed zeg! :hearts:

 3. 20/11/2011 / 10:58 am

  Super zeg dat alles zo goed ging! Ik heb ook best een drukke week achter de rug, maar volgende week heb ik ook nog 3 proefwerken dus het is nog niet voorbij.. Good luck nog!

 4. 20/11/2011 / 11:20 am

  fijn dat het zo goed ging! Geeft toch niet dat je even moet vertellen hoe je, je voelt. Liefs

 5. kirsten
  20/11/2011 / 4:36 pm

  Gelukkig ging het goed! Hoe was je wiskundedag? Waar ging het bij jou allemaal over?

  • 20/11/2011 / 6:52 pm

   Haha uiteindelijk viel het mee, we waren al om 1 uur klaar! Ik doe wiskunde A, en het ging over krasloten :p

 6. 20/11/2011 / 4:38 pm

  Wajoooow, vet nice dat alles bij jou zo goed ging zeg! Ik ben nu wel aan het spacen voor mijn SE’s en proefwerken voor volgende week, haha.

 7. Fleur
  20/11/2011 / 8:51 pm

  Wow! Dat is echt een goed punt voor geschiedenis!
  Hier in het zuiden is het heel anders geregeld, wij hebben voor de herfstvakantie proefwerkweek gehad en nu over twee weken hebben we proefwerkweek…We hebben dan wel 12 SE’s. Zo’n actualiteitstoets van maatschappijleer lijkt me echt heel erg kut! Wij hebben gewoon een leertoets, wij hebben officieel wel KCV maar doen daar niets voor, krijg ik ook een geen punten voor! Raar….

  Kan niet wachten op de nieuwe posts : )
  x

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *