GOSH Winter Collection

Het was weer eens zover: afgelopen donderdag lag er een heerlijk pakketje met nieuwe GOSH producten op de mat! Sinds begin dit jaar ben ik een van de GOSH ambassadors van 2011, en vandaag is het dus weer tijd voor een review! Deze keer test ik allerlei producten uit de wintercollectie. En ik kan jullie alvast vertellen: ik ben enthousiast!

De kleur voor deze winter is volgens GOSH koper. Dat kan ik in ieder geval opmaken uit de producten die ik heb ontvangen, haha! In dit artikel vind je twee mono oogschaduws, een lipgloss, een waterproof eyeshadow stick en ook nog een concealer. Laten we maar eens beginnen met testen!

Photobucket

Allereerst de Light ‘n Shine Lipglaze in de kleur 09: in your face oranje. Ik schrok eerlijk gezegd een beetje van deze kleur, maar jullie zullen zo zien of deze op de lippen ook zo uit pakt. Het grote voordeel aan deze verpakking is dat er een spiegeltje op zit en dat er een lichtje bij zit. Het grote nadeel is dat je niet kan kiezen of je dit lampje aan wil of niet: het gaat gewoon aan als je de lipgloss op doet. Je kunt het dus niet even subtiel bijwerken in de les, omdat er dan een spotlight op je face gericht wordt haha! Goed, de swatch!

Photobucket

Gelukkig is de lipgloss op de lippen niet zo oranje. Dan had ik hem maar één keer in het jaar kunnen dragen, namelijk alleen op koninginnedag. Nu kan hij altijd! Je ziet soms een oranje glittertje, eigenlijk is het gewoon de warmere versie van de lilakleurige Light ‘n shine lipglaze die ik al had :) Hij plakt wel heel erg, en het is maar net of je dit fijn vindt of niet. Ik vind het dus niet fijn, daarom zal ik deze ook niet op regular basis gaan gebruiken, maar wel af en toe op feestjes (en met kerst :D) gaan dragen!

Photobucket

Dan de concealer. De click ‘n conceal, om precies te zijn. Vorige keer (in de zomer) ontving ik deze in 03 Dark. Die was dus VEEL te donker. Nu heb ik 01 Light, wat waarschijnlijk veel beter bij mijn huidskleur past!

Photobucket

Photobucket

De verpakking is heel erg fijn. Een kwastje, en op de achterkant een knopje. Wanneer je klikt, komt er concealer uit! Zo kun je prima doseren hoeveel je gebruikt, en heb je nooit te veel! Beter, want zo krijg je geen pancake effect!

Photobucket

De substantie is best wel dik, en daardoor ook dekkend. Ik vind het fijn! Hij is op dit moment nog wel een beetje te licht voor mij, omdat ik nog steeds een beetje bruin ben door de zomer (jaja), maar in januari zal dit een hele goede kleur voor mij zijn :)

Photobucket

Photobucket

Vorige keer ontving ik al drie Mineral Waterproof Eyeshadow sticks, en nu heb ik weer een nieuwe! Deze keer de kleur 004 Copper, een oranje koper achtige kleur. Mijn ervaring is dat deze sticks niet zo fijn zijn om op zichzelf te gebruiken omdat ze dan snel gaan creasen, maar ze zijn geweldig als oogschaduwbasis! De stick is best vettig en brengt daarom fijn aan.

Photobucket

En de kleur, wauw! Als dit de kleur voor kerst wordt, dan ben ik fan :) Er komt lekker veel kleur van de stick af, en het is een hele mooie shimmery, koper-oranje-rode kleur. Love it!

Photobucket

Tot slot ontving ik nog twee mono oogschaduws: 010 Light Brown en 009 Copper!

Photobucket

Light brown is een hele zachte en subtiele bruinkleur. Niet perse een kleur die ik nog niet had, maar altijd fijn om extra te hebben. Perfect voor nude looks.

Photobucket

De substantie is heerlijk, heel erg zacht en niet korrelig. Het pigment is ook heel erg goed, ook al zie je dat niet zo heel erg doordat de kleur dicht bij m’n huidskleur ligt. Deze ga ik zeker nog vaak gebruiken!

Photobucket

Dan weer een koper kleurtje: Copper! Deze is iets minder subtiel, maar perfect voor de feestdagen.

Photobucket

De substantie vind ik ietsje minder fijn dan die van Light Brown, hij is wat korreliger en minder zacht. Komt waarschijnlijk omdat er shimmer in zit, terwijl Light Brown matte is. Anyway, ik vind het pigment nog steeds goed en met een goede basis (de mineral eyeshadow stick in copper! :D) is hij heel goed te gebruiken! :)

Ik ben heel erg tevreden over alle producten en vooral over alle kleuren. Koper is een prachtige kleur voor de feestdagen. Deze producten ga ik nog vaak gebruiken!

Ooh, en stay tuned, want vanmiddag komt er nog een leuke GOSH winactie online!

Share:

12 Comments

 1. jamy
  28/11/2011 / 1:28 pm

  Mooie oogschaduws! Kan je maybe een look mee maken?

 2. 28/11/2011 / 2:05 pm

  Oh… hier word ik hebberig van! Die mineral waterproof eyeshadow stick is echt prachtig! En die mono’s ook! Je hebt trouwens een foutje in je titel. Winterklook zou denk ik Winterlook moeten zijn :)

 3. 28/11/2011 / 2:07 pm

  Weet je toevallig ook wat die eyeshadow stick en die mono’s kosten? Neem aan iets van 8.49 ofzo? Net als veel Gosh producten.

 4. 28/11/2011 / 2:50 pm

  Wat een fijne producten van Gosh! Erg leuk om te lezen.

 5. 28/11/2011 / 3:37 pm

  Mooie oogschaduw en die concealer ziet er ook wel goed uit :)

 6. 28/11/2011 / 6:09 pm

  De producten vind ik er erg fijn uitzien. Ook de mono-oogschaduws vind ik qua pigmentatie wel aardig!

 7. Sabrina
  29/11/2011 / 11:09 am

  Super mooie producten!! :inlove:

 8. Karen
  29/11/2011 / 3:44 pm

  Omfg! wat een mooie collectie!! :o :hearts:
  xx

 9. 29/11/2011 / 4:26 pm

  Die concealer lijkt me fijn en de oogschaduw is mooi. Ook de doosjes hihi

 10. 02/12/2011 / 3:10 pm

  De lipgloss ziet er mooi uit, het is dat ik niet van de lipgloss ben haha. Wow, die concealer is echt licht :O. De mono’s zijn echt pretty!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *