Play.com bestelling!

Al een tijdje zat ik ongeveer dagelijks mijn winkelmandje te vullen op Play.com. Dit is een Engelse site met dvd’s, dvd boxen, cd’s en boeken. Er waren wel een aantal nadelen: bij niet alle dvd’s zat Nederlandse ondertiteling, ik wist niet of Engelse dvd’s op mijn dvdspeler konden en boven alles: ik wist niets af van de betrouwbaarheid van de site!

Maarja, niet geschoten is altijd mis, en ik bestelde, kinda reckless, drie dvd boxen. De return policy zag er goed uit, dus ik had niks te verliezen toch? Ik vulde m’n mandje met the O.C. seizoen 1 en 2 en the Vampire Diaries seizoen 1, en na 10 minuten had ik besteld. En vandaag, precies een week later, kreeg ik mijn bestelling binnen!

Image and video hosting by TinyPic

En ik moet zeggen, ik ben heel erg tevreden. Een week is misschien niet héél snel, maar alles zat keurig verpakt (in drie aparte pakketjes, wat dan weer niet heel logisch is maarja, sinds de verzendkosten gratis zijn maakte dat me niet heel veel uit) en zag er goed uit! Ik testte en dvd uit, en m’n dvd speler pakte hem! Ik heb dus niks te klagen!

Waarom nou hier bestellen en niet bij bol.com? Het verschil in prijzen is gigantisch! Laat ik mijn bestelling als voorbeeld nemen. Als ik dit bij bol.com had gekocht, dan was ik er, met verzendkosten, €131,92 aan kwijtgeweest. Bij play.com was dit maar €41,97! Dat is een verschil van €89,95! Wooooot! Zo een enorm verschil, terwijl het enige verschil qua product is dat bij de mijne de boekjes erbij in het Engels zijn. Ik heb namelijk drie dvd boxen uitgekozen die wel Nederlandse ondertiteling hebben! Me so happy!

Je hebt om bij Play.com te kunnen bestellen wel een creditcard nodig, ik had hiervoor die van mijn moeder geleend. De verzendtijden zijn dan misschien ietsje langer dan normaal, en het scheelt niet bij alles zoveel als bij mij, maar ik zou voordat je op bol.com besteld toch een keer met Play.com vergelijken!

17 Comments

 1. 14/03/2011 / 7:50 am

  Aaaaah ik wil! Nu hopen dat mijn dvd-speler het ook ermee doet. Doet die het ook op je laptop/computer? Ik wil echt the vampire diaries box :hearts:

 2. 14/03/2011 / 8:58 am

  Oeeeh gaaf! Jammer alleen dat je een credit card moet hebben :( Die heb ik niet & mijn ouders ook niet :(
  x Martine

 3. 14/03/2011 / 4:48 pm

  Oh echt cool! Ik ga dan misschien DVD Boxen van Lost bestellen gheghe :)

  • 14/03/2011 / 6:18 pm

   Jaaaa daar had ik ook al naar zitten kijken! Je hebt alles bij elkaar in een box voor €87, maar per stuk zijn ze veeel duurder, iets van €30 of zo. Dus je kan beter alles in een keer kopen. Me wants :hearts:

 4. 14/03/2011 / 4:52 pm

  Jeee, wat een verschil! Maar echt gaaf dat ze wel nederlandse ondertiteling hebben :D

 5. 14/03/2011 / 7:44 pm

  Ziet er super uit! Hahah ik ben jaloers. Ik kan nergens een normaal geprijsde dvd box kopen met nederlandse ondertiteling! Want ik heb geen credit card, dus heeft het lekker veel zin. .___.’
  Kan je me trouwens helpen? Ik heb sinds kort een blog en ben nu de css aan het uitpluizen, dingen aan het toevoegen enzo, maar ik krijg mijn text vakken maar niet normaal geplaatst! Weet jij misschien hoe ik dit gedaan krijg?
  Alvast bedankt! xx

  • 14/03/2011 / 8:26 pm

   hoi! sorry, ik heb het al opgelost! ;)
   haha sorry!

 6. Catharina
  15/03/2011 / 3:36 pm

  Wow, leuke bestellingen !

 7. 15/03/2011 / 4:03 pm

  Wow, super relaxed. Het scheelt echt veel geld! Ik wil the oc ook nog een keer kijken :)

 8. 15/03/2011 / 4:56 pm

  Super leuk! Het scheelt echt veel geld ö
  hopelijk speelt mijn dvd-speler ook Engelse dvd’s want heb The Vampire Diaries besteld ;D

 9. 19/03/2011 / 9:55 am

  Pff, wat is bol.com een afzetter! :( Ik wilde graag nog de boeken van Lauren Conrad (LA Candy, Sweet Little Lies en Sugar and Spice) maar die ga ik zeker op play.com bestellen!
  Ik kocht laatst wel het boek Style van Lauren en die was ook dik 5 euro duurder.. pff! Bedankt voor de tip hoor :D

 10. Iris
  14/07/2011 / 4:50 pm

  Hee, ken jij toevallig iemand die wel eens op play.com een seizoen van gossip girl heeft gekocht?
  ik zou namelijk graag het vierde seizoen kopen, maar ik durf niet goed om dat ik niet weet of hij wel nederlands ondertiteld is en dan zou ik er namelijk weinig aan hebben. Ik ben geen kanjer in Engels (:

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *