GOSH Cobalt Blue

GOSH heeft weer eens nieuwe nagellak op de markt gebracht! Maar niet een kleurtje deze keer, nee, vier gehele nieuwe lijnen! De overkoepelende naam hiervoor is Oh My Gosh en de lijn is onder te verdelen in vier groepen, elk bestaande uit zes lakjes. De namen van de groepen zijn Femme Fatale, met donkerrode tinten, Pop Art, met allemaal flashy knalkleurtjes, Rock CHick, met donkere paars en blauw tinten en Nude Powder, met allerlei nude kleurtjes. Zelf heb ik Cobalt Blue uit de Pop Art collectie, en deze test ik vandaag voor jullie!

De kleur is lekker flashy blauw, iets waar je van moet houden maar wat wel heel gaaf kan zijn. Het potje isn iet heel bijzonder, maar naar mijn mening wel een beetje een achteruitgang op de oude GOSH lakjes omdat het kleiner is en ik het lettertype niet mooi vind. Maar het gaat natuurlijk om de inhoud!

De nagellak brengt fijn aan, maar dekt helaas niet zo goed. Op de foto draag ik drie laagjes, en nog steeds is het een beetje vlekkerig. Na een laagje is de dekking helemaal niks, terwijl blauwe nagellak meestal wel goed dekt! De nagellak blijft wel goed een paar dagen zitten, ook zonder topcoat. Nu heb ik ook best sterke nagels en doet nagellak dit sowieso wel bij mij, maar het is toch altijd fijn :)

Al met al vind ik de nagellak niet héél geweldig omdat de dekking niet zo goed is, maar ik vind hem ook niet slecht. Ik wil nog wel wat kleurtjes uit de Nude Powder collectie scoren! De prijs is er zeker op vooruit gegaan: Oh My Gosh lakjes kosten €3,99!

15 Comments

 1. 02/12/2011 / 9:36 am

  Mooie kleur alleen wel erg jammer van de dekking.

  xx

 2. 02/12/2011 / 10:25 am

  Jammer van de dekking!! maar wel een tof kleurtje!

 3. 02/12/2011 / 11:56 am

  De kleur is echt super! Ik heb zelf een iets lichtere blauw.. (met een hele goede dekking)

 4. 02/12/2011 / 2:56 pm

  Dit nieuwe lakje van Gosh vind ik zo mooi! Leuk kleurtje ook, staat je goed. :)

 5. 02/12/2011 / 3:44 pm

  Ik vind het best een tof kleurtje, maar wel jammer dat ie zo ontzettend slecht is.

 6. Karen
  02/12/2011 / 4:02 pm

  jammer van de dekking :(
  maar wel een mooi kleurtje!
  xx

 7. Roos
  03/12/2011 / 1:02 am

  Ik vind het een minpunt dat je, je nagels zo slordig heb gelakt. Het ziet er heeel erg onprofessioneel uit. Jammer!!

  Nu terug naar het lakje, vind het een mooie kleur, maar het zou perfect zijn geweest als hij na 2 laagjes had gedekt.

 8. Mara
  04/12/2011 / 5:06 pm

  Het gaat om de inhoudT? Hahaha, ;)

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *