Bobbi Brown Make Up Manual

Photobucket

In het filmpje met mijn sinterklaaskadootjes liet ik jullie al zien dat ik het boek Make Up Manual van Bobbi Brown had gekregen. Ik moet zeggen, ik ben echt helemaal verliefd geworden op dit boek! Aan de hand van wat foto’s ga ik jullie laten zien wat dit boek zo geweldig maakt. Weinig tekst, omdat foto’s in dit geval echt veel meer zeggen dan duizend woorden.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Het boek heeft echt enorm mooie foto’s en alles is gedrukt op heel mooi dik, glanzend papier. Dit geeft het boek echt een luxegevoel. Het is gewoon al heel erg leuk om het vast te houden en door te bladeren, zonder iets te lezen.

Photobucket

Photobucket

Het boek bevat letterlijk alle belangrijke basics die met make up en huidverzoring te maken hebben, en dan heel duidelijk en uitgebreid uitgelegd. Als het gaat over gezichtsverzorging wordt niet alleen uitgelegd over de verschillende huidtypen, maar ook hoe de huid werkt en wat moisturiser precies doet voor de verschillende huidlagen. Daarnaast wordt precies uitgelegd waar je alle kleuren foundation en concealer voor kunt gebruiken en welke kleuren bij welke kleur haar en ogen passen. Ook vind je een heel mooi 10 stappen plan voor een dagelijkse look.

Maar het boek bevat meer dan alleen de basics. Zoals daar zijn:

Photobucket

Belangrijke vitaminen voor een mooie huid. Weer geïllustreerd met geweldige foto’s.

Photobucket

Photobucket

Een heel uitgebreid hoofdstuk met alles wat je moet weten als je visagist wil worden. Dit wil ik niet, maar als nog vind ik het heel interessant om te lezen!

Photobucket

Photobucket

Een uitgebreide geschiedenis van make up. Dit is iets wat je bijna nooit ziet, maar ik vind het juist heel erg leuk gedaan!

Photobucket

Er wordt ingespeeld op meerdere vormen van gezicht, ogen, lippen, etc. Hier wordt bijvoorbeeld iets verteld over aziatische wenkbrauwen.

Photobucket

Niet alleen de basics worden behandeld, maar ook uitbundige feestlooks.

Kortom: I LOVE this book! Echt een must voor iedere beautyliefhebber. Elke dag lees ik wel een random hoofdstukje of paragraaf, en ik vind echt alles interessant! Er staat zoveel in, en ook heel veel wat je niet in andere beautyboeken vindt. Daarnaast is het prachtig vormgegeven met hele mooie foto’s. Aanrader!

16 Comments

 1. 08/12/2011 / 10:18 am

  Dit lijkt me echt een enorm gaaf boek! Hij staat ook nog hoog op mijn verlanglijstje :D

 2. 08/12/2011 / 11:24 am

  Oeh wat een ontzettend gaaf boek! Die komt op mijn verlanglijstje voor kerst hihi
  x Martine

 3. 08/12/2011 / 3:18 pm

  Deze heb ik ook, het is echt een mooi boek!

 4. 08/12/2011 / 3:34 pm

  Heel mooi boek! Ik heb nu alleen nog maar Style van Lauren Conrad.

 5. Veerle
  08/12/2011 / 6:04 pm

  wauw ik hou van dat boek :hearts:
  staad op me verlanglijst voor Kerst :upsidedown:

 6. Karen
  08/12/2011 / 6:51 pm

  Prachtig! die zou ik wel willen hebben!
  xx

 7. 08/12/2011 / 8:39 pm

  Oeh, dit boek lijkt me zo leuk! Xiet er goed uit, mooie foto’s. :hearts:

 8. 08/12/2011 / 10:00 pm

  leuk boek alleen spijtig dat het in het engels is! :yes:

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *