Uitslag: GOSH Winter Collection

Afgelopen week hield ik een winactie waarbij je een GOSH pakket kon winnen. Hiervoor moest je je eigen winterlook maken. Op welke manier? Dat mocht je helemaal zelf weten! En men, wat kreeg ik mooie inzendingen binnen! Het waren er niet extreem veel, maar alsnog vond ik kiezen echt supermoeilijk. Maar na er goed over nagedacht te hebben, heb ik het uiteindelijk besloten! De winaressen van de GOSH Winter Collection winactie zijn:

Inge! Ik vond deze heel origineel, de enige tekening die ik had ontvangen. En nog supermooi uitgevoerd ook! Ik doe het je niet na, haha.

Lisa! Ook dit filmpje is heel origineel, echt superleuk gedaan!

En tot slot: Shenyce! Ik kreeg meerdere ooglooks binnen, en ik vond het super moeilijk om een derde persoon te kiezen, maar deze vond ik toch het mooist uitgevoerd :)

Allemaal gefeliciteerd! Jullie hebben een mailtje :) Zouden jullie z.s.m. je adressen op willen sturen? En de mensen die niet hebben gewonnen: niet getreurd, er komt snel weer een winactie waar jullie natuurlijk weer een kans hebben! :D

11 Comments

 1. 09/12/2011 / 3:55 pm

  Oke, dit zijn terechte winnaressen! Ik was stiekem zenuwachtig toen ik op twitter las dat je de winnaars aan het uitzoeken was, maar hier kan ik echt niet tegenop met mijn lookje ;)

 2. Karen
  09/12/2011 / 4:00 pm

  Gefeliciteerd meiden!
  xx

 3. 09/12/2011 / 4:32 pm

  Wauw, super! Ik vind het echt heel leuk dat ik heb gewonnen :D Je hebt al mail gehad van me :)

 4. Lisa
  09/12/2011 / 5:32 pm

  Wat leuk!! En wauw Inge, wat een geweeeeldige tekening, echt respect! Jullie ook gefeliciteerd!

 5. Sabrina
  10/12/2011 / 7:19 pm

  Die tekening is echt waauuw!!! Gefeliciteerd winnaressen!

 6. 10/12/2011 / 11:06 pm

  Wauw vooral die tekening vind ik erg mooi!

 7. 12/12/2011 / 9:36 am

  Wauwhhh wat is die eerste mooi!! Echt terechte winnaars!! gefeliciteerd meidenn!! =D

 8. Lisa
  16/12/2011 / 9:28 pm

  Heb vandaag het pakket binnen gekregen, zitten echt hele mooie dingen bij! Dankjewel!!

 9. Nathalie
  22/12/2011 / 6:30 pm

  Hoi,

  Ik wilde even zeggen dat ik ook zo’n gosh pakket had gewonnen (op een andere site want die van jou kende ik nog niet) maar op het kaartje van “simply marketing” die het pakket naar me opstuurde stond dus “Hierbij ontvang je de gosh winterlook die je gewonnen hebt op dashingdays.be”
  Nogal een vergissing want de site klopt niet en ook nog .be maar daardoor heb ik wel nu je blog leren kennen he ;)

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *