Winactie #1: Beauty By Elke

Zoals ik eerder vanochtend al aankondigde blog ik vandaag officieel twee jaar: tijd voor een aantal winacties dus! En de eerste is al meteen superleuk, vind ik zelf dan. Jullie kennen vast de webshop Beauty By Elke wel: een van de weinige Nederlandse webshops die geweldige merken als NYX, Sigma, Sleek of Konada verkoopt. Een ruim aanbod van geweldige producten dus!

De prijs die je kan winnen is de Primer Palette van Sleek! Een supermooi palette met verschillende kleuren oogschaduw primers. Een iets minder bekend palette, maar minstens net zo goed als de andere palettes van Sleek.

Wat moet je hiervoor doen?
Heel simpel: stuur een mailtje naar win@dashingdays.nl, met in het onderwerp ‘Beauty by Elke’. In je mailtje zet je je volledige naam en het antwoord op de volgende vraag: In welk jaar werd de webshop Beauty by Elke opgericht? Hint: het antwoord kun je vinden op de ‘Over ons’ pagina!

De winactie duurt tot en met  woensdag 30 maart.

EDIT: SORRY, HET EMAILADRES DOET HET NU WEL!

22 Comments

 1. 18/03/2011 / 12:25 pm

  ik krijg steeds mail terug dat hij niet werd verzonden :S ik heb al twee keer geprobeerd

  • 18/03/2011 / 3:17 pm

   Misschien is dat email adres niet goed, bij contact vind je miss een ander. Dan stuur je hem daar heen ofz.

 2. 18/03/2011 / 4:09 pm

  Leuke winactie! Ik vind het een heel mooi palet, maar ik denk niet dat ik hem veel ga gebruiken dus ik ga andere een kans! :D

 3. Nora
  18/03/2011 / 4:11 pm

  Gefeliciteerd!
  Leuk actie ik doe mee!

 4. 18/03/2011 / 4:25 pm

  Wat een leuke winactie natuurlijk doe ik mee :D. Haha ik vond het wel grappig dat je eerst een vraag doet en dan meteen HINT! Vond ik wel grappig erachteraan meteen haha, okee domme humor en niemand snapt het vast. :P

 5. Nynke
  18/03/2011 / 4:56 pm

  Gefeliciteerd met je 2 jaar =D
  leuke winactie!
  ik heb meegedaan!

  Nog veel succes met het bloggen en ik blijf je volgen!

  xxx

 6. anne
  18/03/2011 / 6:34 pm

  oeh, superleuk ik doe mee ! :D

 7. Stefanie
  27/03/2011 / 12:18 pm

  Leuke actie, ik heb nog geen een oogschaduw primer en kan deze dus goed gebruiken. Ik hoorde dat je oogschaduw dan beter tot zijn recht komt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *