Wishlist – high end producten

Wishlists maken is leuk. Het is gewoon geen mening meer, het is een feit. Of het nou qua boeken / cd’s / dvd’s, kleding, make up, verjaardagskadootjes, of wat dan ook is: het is gewoon superleuk! Ik maak regelmatig wishlists, en meestal hebben ze wel een bepaald thema. Zo stelde ik laatst een wishlist samen die alleen maar uit high end producten bestond: producten uit de luxe prijsklasse dus (denk aan de Douglas en Bijenkorf merken). En die vond ik wel leuk om op m’n blog te delen!

1. Dior Addict Ultra Gloss. Simpelweg omdat ik de verpakking en de swatches die ik er van kan vinden op internet zo ontzettend mooi vind! Ook sta ik er vaak naar te gapen bij bijvoorbeeld de Bijenkorf. Ik plan om er eentje te kopen voor mezelf, als kadootje na de SE week! Welke kleur, dat moet ik nog zien, maar deze staat hoog op m’n wishlist!

2. Urban Decay 24/7 Glide On Pencil. Als er één oogpotlood is waar ik ontzettend goede verhalen over hoor, dan is het deze wel. Oogpotlood is echt iets wat ik dagelijks gebruik, dus ik ben heel benieuwd naar deze! Helaas niet heel makkelijk te verkrijgen…

3. NARS Blush. Ook naar de blushes van NARS sta ik vaak te staren in de Sephora. Mijn god, wat een beauties allemaal! De verpakking is heel zwaar, luxe en groot, en de kleuren van de blushes … Blush is een product waar ik op zich best wat meer wil in investeren, dus dit lijkt me een mooie!

4. MAC Studio Sculpt foundation. Ik gebruik mijn Healthy Mix foundation van Bourjois nu dagelijks, maar omdat dat toch niet precies mijn kleur is wil ik me graag laten adviseren bij MAC en de perfecte foundation kopen. Ik weet ook dat het iets is wat ik echt ga gebruiken, dus een miskoop zal ik niet snel begaan!

5. MAC Skinfish. Gewoon omdat ze zulke ontzettende eye candy zijn! Maar ook omdat ze volgens mij ontzettend fijn zijn om te gebruiken. Je kan ze gebruiken als highlighter, maar ook gewoon om je foundation mee af te poederen: dan heb je meteen een mooie luminous glow! Ik zou er dan ook een dicht bij m’n huidskleur voor over m’n foundation willen.

6. Lancôme Juicy Tube. Uhm, do I need to say more? Ik hoor van alle kanten dat dit echt de fijnste lipglosses ooit zijn! Ik heb zelf een knalrode minivariant, maar volgens mij is een fullsize nog veel handiger in gebruik. Een roze kleur voor me, please!

7. MAC Fluid Line. Sinds ik ein – de – lijk een schuin afgesneden oogschaduwkwastje heb gekocht, ben ik addicted to fluidline. Helaas heb ik er slechts één, van Coastal Scents, maar zoals ongeveer half beautyland wil ik er eentje van MAC! Ik denk dat ik voor de zwarte kleur, Blacktrack, zal gaan, maar dat weet ik nog niet 100% zeker.

8. MAC Concealer. Omdat ik dan ook al een foundation en skinfish van MAC op m’n wishlist had staan, kon ik mijn hele gezichtsproducten routine wel uit MAC laten bestaan. Dus some concealer er bij! Ook hierbij hoop ik dat ze precies mijn huidskleur hebben bij MAC: meestal is de lichtste kleur voor mij al te donker!

9. Chanel Lipstick. Als eerste omdat de reclames zo mooi zijn, maar daarnaast natuurlijk ook omdat het Chanel logo alleen al gewoon heel erg luxe aan voelt en ik er ontzettend mooie swatches van zie op internet! Welke kleur, dat weet ik nog niet, maar ik denk een nude kleurtje: als ik dan ga investeren wil ik wel een kleur die ik vaak ga dragen!

10. Chanel Mascara. Alweer, omdat het Chanel logo gewoon zo luxe is, maar ook omdat ik er heel erg veel goede dingen over hoor. Iedere soort. Welke soort ik wil weet ik ook nog niet, maar daar heb ik ook nog niet echt research naar gedaan. Ik wil gewoon een Chanel mascara!

En dat was ‘m dan: mijn wishlist vol met high end producten. Eigenlijk wil ik nog wel meer, maar om het een beetje redelijk te laten stelde ik een maximum van tien producten in. Welke luxeproducten staan er op jouw wishlist?

16 Comments

 1. Roos
  19/03/2011 / 8:49 am

  Die Chanel mascara :hearts:

  Die wil ik oook! (A)

 2. 19/03/2011 / 10:33 am

  Leuk om te lezen! Ik wil gewoon heel veel toffe oogschaduwkleuren van MAC haha :D

 3. 19/03/2011 / 10:42 am

  Leuke dingen! Ik wil graag nog eens een MAC oogschaduw proberen :D

 4. 19/03/2011 / 11:22 am

  Leuke wishlist heb je! Die MAC fluidline wil ik ook heel graag, en ik heb een Chanel mascara tester die ik zo fijn vind dat ik daar ook wel de fullsize van zou willen hebben.

 5. 19/03/2011 / 11:53 am

  Ik vind wishlisht ZO leuk om naar te kijken en zelf te maken. Maar dan heb ik eerst zo’n gevoel van ‘ja, wat moet ik erop zetten?’. Dan zie ik van tevoren allemaal leuke dingen die ik niet opschrijf, en dan weet ik ze niet meer dus vanaf gister schrijf ik alles op! HUH WAT?! Nars bij de sephora, hier niet hoor… Ik wil ook een chanel lipstick, die nieuwe. En aaah ja MAC ik moet nog mac hebben. Echt leuk :D. Ben nog wel benieuwd naar meer wishlists van jou ^^

  • 19/03/2011 / 12:18 pm

   Huh, in Amstelveen wel… Dacht ik dan! Misschien heb ik er maar één keer naar staan staren in de Sephora in New York / Parijs / whatever en heb ik er vervolgens zo vaak aan gedacht dat het net leek alsof ik er echt vaak naar had gestaard haha!

 6. 19/03/2011 / 3:13 pm

  Ooit in m’n leven ga ik iets van MAC kopen, een foundation of lip stick of zo! Of tinted lip conditioner! :D:D:D

 7. 19/03/2011 / 3:14 pm

  Mooie spullen! :inlove: Misschien een tip, Ik heb vaak gelezen dat de GOSH Velvet Touch Eyeliners even goed werken als de Urban Decay potloodjes. Heb zelf geen ervaring met die van UD dus kan niet vergelijken, maar misschien kan je d’r wel voor kijken? :)

  • 19/03/2011 / 3:30 pm

   Echt waar? Mm, ik heb zelf een GOSH Velvet Touch, en die is oke, maar ik als Urban Decay hetzelfde werkt dan vind ik dat toch wel een beetje tegen vallen (A)

 8. 19/03/2011 / 4:13 pm

  Wow dat is nog eens een lijst! Ik kan alleen maar uhuu jaa ik ook knikken :P

 9. 19/03/2011 / 7:22 pm

  Ah dat zou tof zijn als je dat allemaal NU effe zou hebben haha. Hele mooie producten :D

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *