Winter break: what I’ve been up to

Helaas, helaas, de kerstvakantie is weer voorbij! Mieh, hoe raar het ook klinkt, ik vond deze twee weken kerstvakantie korter lijken dan de week herfstvakantie een hele tijd geleden. Ik heb echt geen zin in school, ik heb vandaag ook meteen van half 9 tot half 5 les inclusief twee uur godsdienst en een uur turnen met gym… Komende weken worden lekker druk, en ik voel echt GEEN motivatie. Vakantie heeft me goed gedaan, maar ik voel nu alweer dat ik in een soort van sleur terecht kom… Maar goed, om nog even terug te denken aan deze vakantie, vandaag een kleine samenvatting van al het leuks dat ik heb gedaan, net zoals ik dat deed van de zomer– en herfstvakantie!

 

♥ Voor de eerste keer deze winter geschaatst: op de Jaap Eden baan met Hannah, Emma en Naomï. En vervolgens om op te warmen een uur lang warme chocomel gedronken en poffertjes gegeten :)

♥ Nieuwjaarskaartjes gelopen voor m’n krantenwijk en daarmee €230 opgehaald, nooit vervelend natuurlijk ^^ En ik was een stuk sneller klaar dan vorig jaar!

♥ Een heerlijke relaxte kerst die voornamelijk bestond uit eten, gezelligheid Vampire Diaries kijken met Jikkie: ik heb haar er echt verslaafd aan gemaakt deze vakantie, haha!

♥ Naar Keulen geweest! Een stad die ik mee heel anders voor had gesteld, maar die ik als nog heel erg leuk vond, voor mijn gehele verslag: kijk hier.

♥ En bij Keulen en uitje naar HOLLISTER! I was in desperate need of some Hollister, dus ik ben echt enorm goed geslaagd. Het grootste deel van m’n nieuwjaarskaartjes geld ging er doorheen, maar het was het waard! Hier kun je mijn aankoopjes nog eens bekijken.

 

♥ De avond dat ik terug was uit Keulen meteen een spontane sleep over bij Margot, lekker LOST gekeken :D

♥ Met Lisanne plannen maken om te gaan poolen in het Poolcenter in Oud Sloten (een redelijk trieste buurt in Amsterdam waarin opeens heel random een poolcenter zit) maar uiteindelijk gewoon thuis gechilld omdat we het te triest vonden :’)

♥ Chille oudjaarsavond thuis, bestaande uit illegaal Belgisch vuurwerk afsteken, lekkere dure champagne drinken en Jools Holland kijken.

♥ Zeker een hoogtepuntje: de meet met Josephine, Martine, Sharon en April in Amsterdam! Shoppen voor het leven, doodgaan van voetpijn, foto’s maken, eten bij Vapiano, lachen, gezelligheid: I miss you guys!

♥ Nog een Griekenlandreis reünie, etentje bij Pien! Heel gezellig weer met de hele groep ^^

♥ Er kwam een nieuwe layout online! I still really like it :)

 

♥ Naar twee films in de bioscoop geweest: the Help en 50/50. Allebei heel goed, vooral die laatste was echt enorm mooi!!! (Willen jullie nog reviews lezen?) Joseph Gordon-Levitt is ook echt gewoon een geweldige acteur.

♥ Ik keek namelijk nog een film met hem: 500 Days of Summer, samen met Lisa!

Hele kast uitgeruimd.

♥ Met Naomï te lang bij Bagels & Beans gezeten en heerlijk veel gegeten ^^

♥ Het begin van heel veel leuke televisieseries: Pretty Little Liars, wie is de mol ennnnnnnnnn………..

♥ VAMPIRE DIARIES! Deze aflevering was zo geweldig, de mensen die hem hebben gezien weten wel wat ik bedoel, ik zal het niet spoilen voor de rest ^^ Het enige wat ik zeg is dat ik samen met Sifra echt heb zitten gillen achter de laptop :’D

 

Oke, dat was ‘m wel zo’n beetje! Wauw, als ik het zo bekijk heb ik best veel gedaan. Ik vond het dan ook een geslaagde vakantie! Helaas geen sneeuw, dus ik kon ook niet zulke mooie foto’s als al de foto’s bij dit artikel maken. Die komen allemaal van weheartit :) En nu school… Ach, 7 weken er tegen aan, en dan weer een weekje vrij. Let’s do this! Wat heb jij gedaan deze vakantie?

17 Comments

 1. 09/01/2012 / 10:01 am

  Oeh je hebt leuke dingen gedaan! Haha ik wist dat je deze TVD aflevering geweldig zou vinden :P

 2. 09/01/2012 / 3:57 pm

  Dat klonk als een erg leuke vakantie! Je hebt echt veel dingen gedaan :D

 3. 09/01/2012 / 3:58 pm

  Klinkt inderdaad als een geslaagde vakantie! Leuk om te lezen!

 4. 09/01/2012 / 4:08 pm

  Leuke dingen heb je gedaan! Je header is trouwens echt super :) Ik heb mijn gehele kast ook opgeruimd deze vakantie, was ook wel nodig eigenlijk! Bahbah, heb ook geen zin in school.. :)

 5. 09/01/2012 / 4:12 pm

  The vampire diaries was awesomeness. Pretty little liars ook. Een vriendin van mij die weet nu al wie de mol is en ik vind het ZO knap van haar dat ze het heeft gezien (ik keek er zó overheen), maar het is nog niet zeker. Meet was zeker naissss!

 6. 09/01/2012 / 4:20 pm

  Joseph Gordon-Levitt is zowat mijn favo acteur :D 50/50 is echt een mooie film!

 7. 09/01/2012 / 5:03 pm

  Deze overzichtjes zijn zo leuk om te lezen! The Help en 50/50 lijken me echt mooie films, die wil ik zeker nog zien.

 8. nirosha
  09/01/2012 / 5:40 pm

  je hebt heel veel leuke dingen gedaan zo te zien! ;)

  *ik ben naar de bios geweest (ney year’s eve)
  *geshopt
  *sleep-over gehad met vriendinnen en we wilden een lord of the rings marathon houden,
  maar na de eerste film kwam vriendin M. binnen, die net een date had met dej ongen die ze al 4(!) jaar leuk vond en ze had spannende verhalen en toen waren we afgeleid van de film.
  *gelogeerd bij mijn nicht, met mijn achterneefjes spelen en cupcakes maken is altijd leuk
  *kerst/ oud en nieuw met familie.
  *sweet 16 van een vriendin
  *cupcakes en cake pops maken met een vriendin

  en nog meer

 9. Fleur
  09/01/2012 / 6:21 pm

  Hey Soesja!
  Klinkt leuk! Wat doe je precies uitdelen echt kranten om zes uur ‘s ochtends? Respect meid! Voor welk bedrijf/organisatie deel je kranten uit? Ik weet niet hoe ik het moet formuleren, maar wie is je werkgever, welk bedrijf?
  Btw, ik was een boek aan het lezen en ik ben gister avond begonnen en ik heb hem net uitgelezen en ik dacht echt dat is iets voor Soesja.. Maar blijkt dat je het al gelezen hebt! Hahah! Het gaat over de hongerspelen? Boh! En het tweede deel is uitgeleend tot het einde van januari, grrr! Echt een super boek! Alleen het einde is ZO AFSCHUWELIJK! Nu weet ik nog niet hoe het zit… Annoying..

  Soes, ga zo door.. Want ik kijk iedere dag op je blog.. En ik beloof dat ik vaker zal reageren ^-^ Ben stiekem al een jaar een lurker -.-
  (boh wat een lange comment!)

  • 09/01/2012 / 6:41 pm

   Haha wat een leuke comment! Nee hoor, ik bezorg een sukkelig week krantje, doe ik één keer in de week ‘s middags uit school ;) Maar het verdient best lekker! Het is wel zuur werk, ben hard op zoek naar iets leukers :) En haha, de Hongerspelen is zo geweldig! Ik heb alle delen thuis ^^ De eerste is wel het leukst, maar de rest is ook goed. En meer commenters er bij vind ik altijd leuk om te horen :D

   • Fleur
    10/01/2012 / 3:32 pm

    Haha! Idd! Boh! Dan haal je wel veel geld op zeg, voor een weekkrantje! Mijn zus doet dat ook, en ook al heeft ze maar 150 huizen, ze had in totaal 2 euro opgehaald met kerstmis en nieuwjaar! Ja, lekker gul zijn ze hier in limburg : )
    Ik denk dat ik de boeken ook ga halen, want ze zijn gewoon awesome! Btw, je bent een van de enige die ik ken die nog CD’s kopen, ik doe dat ook.. Vele snappen dat niet, echt cool dat je dat ook doet :waving:

 10. 10/01/2012 / 1:58 pm

  Haha ik dacht dat het wel eigen foto’s waren door het haar van het meisje op de 3e foto, vond het echt op jou lijken!
  Maar leuk artikel! ♥

 11. 10/01/2012 / 3:59 pm

  50/50 vond ik ook heel tof, heb er een review over geschreven op mijn blog. Ik ben deze vakantie lekker naar Vlieland geweest en voor de rest heb ik vooral veel niets gedaan hahaha.

 12. Angela
  22/01/2012 / 1:09 pm

  Ik was ook naar de bios geweest: New Year’s Eve!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *