I’ve read #1: Eten Bidden Beminnen

I've Read #9 Eten Bidden Beminnen

Naam: Eten Bidden Beminnen

Schrijfster: Elizabeth Gilbert

Waar gaat het over? Op haar dertigste heeft Elizabeth alles wat een moderne vrouw zich kan wensen: een echtgenoot, een huis en een succesvolle carrière. Maar in plaats van gelukkig te zijn wordt ze overspoeld door paniek, verdriet en verwarring. Twee jaar later, na een bittere scheiding en een hevige depressie, besluit Elizabeth een radicale stap te nemen: ze gaat een jaar lang alleen op reis. Op haar zoektocht naar evenwicht en geluk doet ze drie landen aan. In Italië leert ze la dolce vita kennen, in India verdiept ze zich in de meditatie en schrobt ze tempelvloeren, en in Indonesië ontdekt ze de balans tussen ernst en lichtvoetigheid – en ontmoet ze haar grote liefde.

Wat vond ik er van? Ik vond het een superleuk boek! Het was minder luchtig geschreven dan een chicklit en soms best ingewikkeld, maar dat vond ik een fijne afwisseling. De indeling in het boek is erg systematisch (ook erg ingewikkeld, ik ga hem niet helemaal uitleggen hier) en dat maakt dat het boek toch fijn weg leest. Ik vond het onderwerp interessant, het bleef me boeien. Ik vind dit boek zeker een aanrader, en ik ben ook erg benieuwd naar de film! Ooh en trouwens, ik vond het stuk over Italië het leukste :)

Beoordeling: I've read beoordeling 8,75 hartjes

2 Comments

  1. 06/03/2011 / 10:31 am

    Oké, omdat je al je comments hier kwijt zijn ga ik overal op commenten. Wel stom trouwens dat je blog nu al online staat, maar soit. Ditlijkt mij echt een leuk boek, is dit Eat Pray Love als film? Ja, volgens mij wel hmm dan ga ik de film een keer zien haha :D

  2. 06/03/2011 / 12:47 pm

    Lijkt me een leuk boek! Ik heb hem in het Engels gelezen en ik vond het ook een heerlijk boek ^^ Vind je lay-out trouwens errug leuk! :D

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *