NOTD: GOSH Crispy Coral

Rode nagellak: I love it. Ik ben er niet altijd voor in de stemming, maar 5 op de 10 keer dat ik mijn nagels ga lakken, kies ik voor een rood kleurtje. Bordeaux, koraal, fluor, ik hou van elke variatie! Toen ik weer eens in een rode nagellak bui was, vond ik GOSH Crispy Coral. Een lakje wat ik eigenlijk alweer helemaal vergeten was (tsja, dat krijg je met zo’n veel te grote nagellak stash) en wat ik dus weer een keer op ging doen! Ik vind hem echt gaaf, dus vandaag een NOTD van deze lak :)

Crispy Coral? Dat is niet de naam die ik aan deze lak zou geven. Eerder iets van… Ridiculously Red. Koraal is deze nagellak namelijk echt niet. Ok, hij neigt misschien ietwat naar oranje, maar bij koraal denk ik eerder aan een zachtrood kleurtje. Maargoed, in het potje zie je ook wel dat dit geen zachtrood kleurtje is, dus teleurgesteld in de kleur hoefde ik niet te zijn ^^

Ridiculously Red? Jep, hij is namelijk echt in-your-face rood. Het lijkt bijna licht te geven en zelfs een goede camera kan de kleur niet precies vangen. Hij heeft ook echt een fluoriserende finish, hij is echt knal-knal-knal-rood. Ik vind het vet!

De nagellak lakt heel fijn: ik had hem pas een keer gebruikt, dus hij was nog nowhere near stroperig maar juist lekker dun en het kwastje vind ik ook fijn: gewoon standaard rond. Niks op aan te merken dus! Verder is het een redelijk standaard nagellak die langzaam droogt en ongeveer een half weekje blijft zitten. Niks op aan te merken dus!

Deze rood is echt een aanwinst voor je collectie rode nagellak, zeker voor rood-liefhebbers als ik. Rood is m’n lievelingskleur, en dan kan deze nagellak ECHT niet ontbreken in je stash. I love it! Wat is jouw favoriete nagellakkleur?

8 Comments

 1. Larissa
  29/01/2012 / 2:04 pm

  Mooi kleurtje! Alleen jammer dat je niet zo heel netjes lakt, veel nagellak naast/op je nagelriemen enzo..

 2. 29/01/2012 / 2:07 pm

  Wauw, wat een geweldig leuk kleurtje! Lekker opvallend ook! I like! :D

 3. 29/01/2012 / 4:34 pm

  Prachtig kleurtje! Ik heb nog een tip voor je: je nagelriemen kun je makkelijk schoonmaken met bijvoorbeeld een wattenstaafje met wat remover erop. Het oogt dan meteen een stukje netter/verzorgder! Ik bedoel er verder niets mee hoor.

 4. sanne
  29/01/2012 / 7:15 pm

  prachtige kleur!
  kan je een filmpje maken van je nagellak stash?

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *