Inspiration: beautiful quotes

Ik hou van quotes! Ik heb een hele tijd een boekje met quotes bijgehouden, maar heb dat de laatste tijd helaas een beetje verwaarloosd. Het is echt uit een vorig leven, er staan veel te veel obsessede Twilight quotes in en ik heb er gewoon niet zo’n zin meer in. Ook omdat ik nu een heel ander handschrift heb (heel stom, maar in zo’n mooi boekje stoort me dat heel erg. Ik schreef ook alles met dezelfde pen). Misschien begin ik een nieuw boekje, ooit!

Anyway, tot die tijd ben ik tevreden met mooie quotes hearten of rebloggen op Weheartit en Tumblr. Meestal staan deze op een hele mooie foto en in een mooi lettertype, dus heb je meteen een mooie verzameling! Ik wil heel graag een korte maar krachtige quote op m’n muur, en het leek me leuk vast wat inspiratie op te doen. Maar het leek me ook leuk om gewoon een hoop mooie afbeeldingen met quotes te verzamelen in een artikel. Just for some positive energy! :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ah, I love quotes! Ze zijn vaak simpel en soms een beetje cliché, maar er zit altijd zo’n kern van waarheid in! Meestal juist als ze zo simpel zijn. Zoals ‘Two things: If it makes you happy, do it. If it doesn’t, then don’t’. Een hele goede voor de piekeraars onder ons, waaronder ik! Telkens als ik iets overthink, denk ik aan deze quote. It helps! Verder krijg ik van een hoop quotes ook gewoon zo’n happy, YES! gevoel. Jep, ik krijg er echt geen genoeg van haha. Ik hoop dat jullie je ook wat blijer voelden door dit artikeltje :)

Wat is jouw favoriete quote?

16 Comments

 1. Merel
  22/03/2012 / 12:52 pm

  Ik gebruik mijn schoolagenda als een quoteboekje. Er staan er inmiddels al heel veel in en nu heb er er weer 1 bijgezet. (don’t cry bescause it’s over, smile because it happened)

 2. 22/03/2012 / 4:35 pm

  Vooral de eerste en de 7e vind ik mooi. Het helpt idd wel bij beslissingen (haha youknowwhat) Verder zijn mijn favoriete quotes echt:
  ‘Dream it. Wish it. Do it.’ en ‘Positive things happen to positive people’.

  • 22/03/2012 / 5:41 pm

   Jaaa die laatste! Welke ik ook leuk vind: ‘Treat people as you would like to be treated. Karma is only a bitch if you are’. Alleen die kon ik niet vinden op een plaatje :’)

 3. 22/03/2012 / 4:58 pm

  Ik vind quotes echt geweldig! Heb er al vaak aan zitten denken om zo een boekje te beginnen, maar ik zou het toch verwaarlozen na een maand ofso. Maar tumblr is wel geweldig als inspiratiebron, inderdaad :)

 4. 22/03/2012 / 5:22 pm

  Inspiring! Zitten een paar hele mooie quotes tussen :)

 5. 22/03/2012 / 5:45 pm

  Ik vind zovéél quotes mooi, serieus deze zijn ook weer mooi. Heb er weer een hoop bij, moet binnenkort echt mijn favorieten opschrijven en eentje kiezen voor op mijn muur. Arggh het is zo moeilijk, ze zijn allemaal zo mooi.

 6. 22/03/2012 / 7:17 pm

  Supermooie quotes zeg! Ik heb niet echt een favoriet maar ik vind die ‘smile is the best thing you can wear’ achtig iets wel nice :D

 7. 22/03/2012 / 8:00 pm

  mooi! het valt wel op dat ze allemaal in het engels zijn! maar in het engels klinkt alles mooier :)
  xx

  • Soesja
   22/03/2012 / 8:33 pm

   Haha inderdaad! Ze komen ook allemaal van Engelse sites, dus best logisch :) Vind Engels sowieso een veel mooiere taal dan Nederlands :hearts:

 8. 22/03/2012 / 9:01 pm

  Don’t cry because it’s over, smile because it happened & If you never try you’ll never know zijn mooi! Ik vind quotes in het Engels ook altijd veel mooier dan in het Nederlands :)

 9. 29/03/2012 / 6:57 pm

  Mooie quotes! Ik hou ook heel erg van dit soort foto-quotes.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *