Story of my week #1

Sinds ik afgelopen week mijn iPhone heb, heb ik de neiging om van alles wat ik doe een foto te maken. Even instagrammen, even twitteren, of gewoon leuk om op de foto te zetten. Bij m’n vorige telefoon had ik die neiging echt totaal niet omdat ik wist dat een foto maken vaak tot crashen leidde, maar nu trek ik m’n telefoon het liefst zo vaak mogelijk uit m’n zak! Veel bloggers doen elke week / twee weken een samenvatting van hun leven op dat moment aan de hand van foto’s, en aangezien ik nu zoveel foto’s heb gemaakt, lijkt het mij leuk om dit ook elke week (op maandag) te gaan doen! De meeste foto’s zullen ook wel op Instagram verschijnen (en Twitter), maar hier heb ik veel meer volgers en kan ik er nog een leuke verhaaltje bij typen. Let’s get started!

Maandag kreeg ik dus ein-de-lijk m’n iPhone! Het heeft me wel wat gekost (ik ben aardig blut) maar ik heb nog steeds geen spijt, ik wilde hem al zó lang! Hij werkt gewoon heel fijn en aan het touchscreen typen ben ik ondertussen ook wel gewend. En alle apps zijn geweldig <3 Yes, ik ben er zooo blij mee!

Aardrijkskunde maken. Volgens mij is ak het enige vak waar ik al-tijd m’n huiswerk voor maak. Dat komt omdat er daarbij een regeling is dat als je telkens je huiswerk hebt, je +1 op een so en +0,5 op een pw krijgt! Die heb ik bij ak vaak nodig, dus vat ik trouw elke week twee paragrafen samen en maak ik er de opdrachten van :)

Jep, ik heb ook een hoop nutteloze foto’s gemaakt deze week… Maar door Instagram zien ze er zo leuk uit, got to share them! Dit zijn echt mijn lievelingsappels (samen met Jazz), Pink Ladies! Lekker zoet en stevig, hmmm <3

Hahaha arme Plukkie wil naar binnen.

Woensdag is altijd mijn uitgebreidde ontbijt dag, omdat ik dan eerste uur vrij heb! Normaal eet ik een bakje cornflakes, maar op woensdag pak ik flink uit. Tosti’s, wentelteefjes, scrambelled eggs, en deze keer maakte ik pancakes! Dit had ik nog nooit gedaan, een experiment dus, maar ze waren echt supergoed gelukt! :)

Met Lisaaaaaa, verveling in de pauze ^^

Ah, het weer was zo heerlijk deze week! Woensdag heb ik echt nog tot zes uur gechilld in de tuin, hmm!

En nog meer liefde voor de zon foto’s! Dit was ‘s ochtends op school dus nog ietsje te koud om naar buiten te gaan, maar binnen in het zonnetje was het heerlijk :)

Donderdag moest ik kranten bezorgen en ik vind dat normaal altijd heel vervelend, maar in de zon was het best wel chill! Deze huisjes waren te perfect om niet op de foto te zetten :) Alhoewel kranten bezorgen met dit weer niet zo erg is, ben ik toch heel erg op zoek naar een ander baantje. Ready for something new!

En na kranten bezorgen was het tijd om weer in de tuin te chillen, met een grote kan koude cola en het boek ‘Een schitterend gebrek’. Ik heb het bijna uit, en ik vind het echt heel mooi!

Eline had de cheesecake van de Bagels & Beans gemaakt, en ze woont zo dichtbij dat ik het niet kon laten om een uurtje langs te gaan om een stukje te halen. Mmm, zo lekker!

‘s Avonds keek ik Inception, omdat ik de laatste tijd heel veel lees over lucid dreaming en Inception daar wel een beetje op aan sluit, met het besturen van dromen en zo. Had hem al eens gezien, maar begreep er nu een stuk meer van en vind hem nog steeds zo goed! Alleen het einde blijft frustrerend, grr :p

Vrijdag maakte ik een visgraat vlecht ^^

Elke vrijdag heb ik les tot half 5, echt vreselijk, het is namelijk ook nog Latijn. Deze keer was het iets minder erg, we mochten namelijk buiten ons huiswerk gaan maken :)

En om het weekend in te luiden ging ik daarna nog chillen in het Vondelpark met Eline en Leo. Eerste keer dit jaar, het was heerlijk!

‘s Avonds was chill: oppassen en the Voice Kids kijken. Ik was voor Vajèn, maar vind Fabiënne ook wel een terechte winnares :) Ik vond TVK heel leuk, eigenlijk een van de weinige talentenshows die ik in de afgelopen jaren echt gevolgd heb.

Zaterdag ging ik naar de Open Dag van de UvA! Ik bezocht voorlichtingen Engelse Taal en Cultuur (wat me echt superleuk leek!), Taal en Communicatie (Wat niet echt iets voor mij was, vond het tegen vallen) en Amsterdam University College (Ook heel leuk, maar misschien niet echt iets voor mij… Ik twijfel). Tussen elke voorlichting zat een uur pauze, een gelegenheid om met mama een lekkere latte te drinken!

Lizzy was ook bij de voorlichting Taal en Communicatie, echt superleuk om haar eens in het echt te ontmoeten! We zijn samen naar die voorlichting geweest en hebben ook de pauze samen (en met onze moeders, haha) doorgebracht. Heel leuk! :D

‘s Avonds ging ik naar Paul McCartney in Ahoy, voor m’n vaders verjaardag! Het was serieus zoooo vet! Hij speelde bijna drie uur lang achter elkaar door en gewoon alles was goed! Het publiek was ook heel enthousiast, echt superleuk. Ooh, en onze plekken waren ook heel goed! Al had ik het leuker gevonden om te staan :)

Echt een bloggersweekend, zondag sprak ik namelijk af met Marieke! Zij ging naar de auditie van Spijt, en ik ging haar steunen :) Heel gezellig middagje!

We gingen na afloop even wat lekkers halen bij Starbucks, en daar kreeg ik wel een heeele interessante variatie op mijn naam…

‘s Avonds ging ik met Margot en Fenna naar the Hunger Games. Ik las dit boek zo’n twee jaar geleden en keek echt uit naar de film. I was NOT disappointed! Hij was serieus ZO vet! Echt, ik verwerk hem eigenlijk nog steeds, maar wat een goede film zeg! Ik wil er nog een keer heen! En ik wil de volgende! Helaas komt die pas in 2014…

En dat was ‘m dan, de eerste Story of my week! Ik vind het heel leuk om dit soort dagboek artikeltjes te maken, dus ik hoop dat het aanslaat en jullie het ook leuk vinden :)

33 Comments

 1. 26/03/2012 / 5:33 am

  Hele leuke foto`s. Die vissengraat vlecht is erg leuk!
  Die pannekoeken zien er heel erg lekker uit!
  Liefs

 2. 26/03/2012 / 7:17 am

  Ik ben echt benieuwd naar the hunger games, ik hoor er al veel goede dingen over!

 3. 26/03/2012 / 8:50 am

  Leuke week heb jij gehad volgens mij :D Zo nice dat je marieke weer gezien hebt.

 4. 26/03/2012 / 9:50 am

  Superleuke foto’s! Met Instagram ziet alles er opeens leuk en bijzonder uit haha. *go to Android please, Instagrammm!* :D

  • 26/03/2012 / 3:37 pm

   Ja dat heb ik dus ook! Maak ik een foto, denk ik ‘oke’, maar gooi ik er een instagram effect overheen, is het opeens weheartit waardig! :) Ze hebben trouwens wel plannen om de Android versie te gaan maken, geloof ik.

 5. 26/03/2012 / 10:32 am

  Die foto van jou en Marieke is echt heel leuk!

 6. 26/03/2012 / 1:07 pm

  Echt leuk om te zien! Catching Fire komt trouwens in 2013 uit :)
  xx

  • 26/03/2012 / 3:35 pm

   Jaaaaaaa you just made my life better! Het plan was eerst 2014, maar dat is dan blijkbaar veranderd. Yay!

 7. 26/03/2012 / 1:30 pm

  Leuk om te zien! Volgens mij wordt maandag nu een twitpic dag bij bloggers haha :p

 8. Joanne
  26/03/2012 / 1:34 pm

  Leuke foto’s, ik vroeg me af waar je die jas weg hebt van de die foto samen met Lizzy? :)

  Liefs

  • Soesja
   26/03/2012 / 2:26 pm

   H&M, collectie van vorig jaar!

 9. 26/03/2012 / 1:50 pm

  Leuke foto’s allemaal! Die vissegraatvlecht is echt leuk!

 10. 26/03/2012 / 2:12 pm

  Wat een super leuke foto’s! Ik vind het zo leuk om persoonlijke foto’s te zien. :)

 11. 26/03/2012 / 2:40 pm

  Erg leuke foto’s! Lijkt me leuk om elke week 1x te zien! :yes:

 12. 26/03/2012 / 3:17 pm

  Ik heb gezien dat iemand anders het al heeft gezegd, maar idd Catching Fire komt uit in november 2013! :D Net iets minder wachten dus dan verwacht. En de film was zo enorm goed, het ging echt al mijn verwachtingen te boven.

  • 26/03/2012 / 3:36 pm

   Ja ik las het ook, ben er zo blij om! Ik vond hem ook zo goed, wil er echt nog een keer heen haha :p

 13. 26/03/2012 / 3:30 pm

  Hahaahaha voortaan ga ik je Susha noemen! Wow die foto van ons is eigenlijk wel een heel klein beetje heel erg weird. Maar voel me wel vereerd dat ik er 2x in sta! En dat er zoveel a’s achter m’n naam staan.

  Oja! Woensdag 2e uur wel pancakes voor me meenemen he! Ziet er véélste lekker uit!

  • 26/03/2012 / 3:35 pm

   Neeeeeeee die foto is leuk! En hahaha je mag ze wel komen halen ‘s ochtends :D

 14. 26/03/2012 / 3:58 pm

  Leuk om te zien! Wat een heerlijke pannenkoeken :)

 15. 26/03/2012 / 4:09 pm

  Leuke foto’s Susha :P haha ik wil The Hunger Games eigenlijk ook nog welz ien!

 16. sanne
  26/03/2012 / 4:43 pm

  hihi leuukk <3
  wat is je twitter :$ xxx

 17. Sanne
  26/03/2012 / 5:23 pm

  Leuke foto’s allemaal!
  Wat is je naam op instagram? :)

 18. 26/03/2012 / 6:07 pm

  Heel leuk om dit te zien, leuk idee om elke week te doen! Ik lijk op die foto van ons wel een dikkop haha :) Susha blijft prachtig!

 19. 26/03/2012 / 6:13 pm

  Jaaa, The Hunger Games was echt gaaf! Zeker geen slechte verfilming, heb echt genoten!

 20. 26/03/2012 / 6:20 pm

  Ik vind zelf dat het na een tijdje een beetje verveeld vind te raken. Heb de afgelopen week erg gemerkt dat je veel fotos’s plaatste, hehe. WTF, +1 of +0.5 als je altijd je huiswerk maakt, wat is dat nou weer voor een stomme regel! Dat boek hebben we ook trouwens. aah de visgraatvlecht is nog steeds liefde. OMG VRIJDAG LES TOT HALF VIJF IK HEB MEDELIJDEN MET JE. Wat leuk dat je Lizzy en Marieke hebt gemeet :D Ik noemde jou volgens mij eerst ook Sucha, zoiets in die richting hehe. Ik ben benieuwd hoe je de hungergames over een paar jaar vindt, wordt het net zoiets als twilight of niet…? ;)

  • 26/03/2012 / 6:23 pm

   Haha snap ik, maar ik vind het heel leuk om te doen en het is mijn blog, dus ik doe het! En nee sowieso niet, het verschil ligt ‘m vooral in de acteerkunsten. 10000000000x beter in the Hunger Games! En gewoon het verhaal is veel beter en heftiger. Hunger Games had ook 100 keer betere recensies, het is gewoon echt een goede film, Twilight is leuk en obsessief maar niet goed, snap je? :)

 21. 26/03/2012 / 6:40 pm

  Wat een leuke foto’s! Ik ben gister ook naar The Hunger Games geweest, het is inderdaad zo’n VETTE FILM!! Echt, ik zou ‘m nu nog veeel vaker willen zien :)

 22. Juudith
  26/03/2012 / 7:02 pm

  Whaa beter dat je je iphone hebt!! Leuke picss!!

 23. Laura
  02/04/2012 / 7:49 pm

  Hahaha volgensmij zat jij achter mij bij Paul McCartney, vak Cm? Ik heb foto’s die namelijk in bijna hetzelfde perspectief gemaakt zijn…

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *