A taste of summer

Jaaaaaaaa, we hebben allemaal zin in de zomer! Ik had verwacht dat ik ondertussen al in m’n korte broekje in de tuin zou chillen, maar dat is helaas nog niet het geval. Ik zie het zo: alle mooie dagen die we nu niet hebben, houden we tegoed! Wat betekend dat het vast een geweldige zomer wordt ;) Natuurlijk weet ik dat jullie allemaal al genoeg verlangen naar de zomer maar om dit gevoel nog even te versterken, een post met heerlijke zomerplaatjes. Summer 2012, bring it on!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat ga jij doen deze zomer?

15 Comments

 1. 15/05/2012 / 7:35 am

  Deze zomer ga ik heerlijk met een vriendin naar Barcelona, winkelen, hopelijk aan het strand liggen (maar dat moet wel lukken toch, met het weer in Spanje) en lekker door Barcelona gaan fietsen. Ik hoop dat het hier in Nederland ook nog wat beter weer wordt, in ieder geval na de examens, zodat we hier ook nog een beetje kunnen genieten. Maar als ik de examens heb gehad ben ik al blij genoeg (of ik nou slaag of niet) dat ik alleen nog maar niets ga doen :P

  • 15/05/2012 / 11:43 am

   Hee, ik ga ook naar Barca deze zomer :D Heb er zoooo veel zin in haha. Heel veel succes met je examens!

 2. 15/05/2012 / 7:50 am

  Ahh ik heb echt zin in de zomer! Lekker naar Gran Canaria, daar heb ik sowieso lekker zon :D

 3. 15/05/2012 / 9:20 am

  Wat een leuke foto’s!
  Voor deze zomer heb ik nog niet heel veel plannen, ik ga wel een weekje naar Renesse met een paar vriendinnen en ik wil de zomerfeesten tijdens de Nijmeegse vierdaagse ook echt niet missen, en verder zien we wel weer!

 4. 15/05/2012 / 10:44 am

  Wat heb ik nu zin in de zomer zeg! Sowieso al wel, maar ik krijg instant summer feeling door deze post!

 5. 15/05/2012 / 1:04 pm

  Heerlijke foto’s echt genieten! Ik ga as zaterdag naar Valencia met school!! En in de zomervakantie 3 weken naar zuid-frankrijk!

 6. 15/05/2012 / 2:27 pm

  Ik krijg hier echt een zomers gevoel van, ook al regent het buiten! Eigenlijk heb ik nog niets gepland voor de vakantie en we hebben ook nog niet bedacht waar we op vakantie gaan maar het wordt vast wel leuk, haha.

 7. 15/05/2012 / 3:04 pm

  Wat heb ik zin in de zomer! Ik kan niet wachten op de zon en de zomerkleren die ik dan weer kan dragen, haha!

 8. Britt
  15/05/2012 / 7:47 pm

  Deze zomer wordt echt druk maar wel leuk voor mij :) Krijg er wel heel veel zin in door deze foto’s !

 9. 20/05/2012 / 9:19 am

  Heerlijke foto’s, ik heb echt zin in de zomer!
  Gewoon omdat het dan vakantie is, dit schooljaar was te zwaar en te moeilijk!
  Ik heb nog niet zoveel gepland behalve een danskamp, een citytrip naar Rome (Hier kijk ik echt wel naar uit) en een weekje Nederland (Ik woon in België). Ik hoop dat er nog een surfkamp bijkomt zodat ik ook een strandvakantie heb maar dat moeten we nog zien!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *