Monthly Teen Vogue cover

Ladies and gentleman, I proudly present: mijn nummer 1 in de vijf maanden durende historie van Monthly Teen Vogue cover! Ik vond eerlijk gezegd dat Teen Vogue de afgelopen maanden met hun cover shoots de spijker nét niet op z’n kop sloeg. Vorige maand met Miranda Cosgrove sloegen ze de plank zelfs helemaal mis, naar mijn idee. Voor de Juli issue had ik een hele zomerse, laid back shoot verwacht, maar niets is minder waar. Teen Vogue geeft ons preppy, klassieke shoot die ik niet zo goed in een tijd kan plaatsen. Het doet me een beetje denken aan de tijd van de Engelse koningen, de 15e eeuw, maar dan op een moderne manier. Kan komen omdat ik net the Other Boleyn girl heb gelezen en ik een beetje een geïdealiseerd beeld heb van the English court ;)

De cover starS van deze maand (jep, meervoud) zijn Emma Stone en Andrew Garfield. Ze spelen samen in de nieuwe Spiderman film en die kan nog best eens de hype van het moment worden! Een uitstekende keus voor de cover dus. Ik heb nog nooit een Spiderman film gezien, alleen de upside down kiss die ze na hebben gedaan in the O.C, maar ik vind Emma Stone wél heel erg leuk. Laten we naar de foto’s kijken!

Zien jullie wat ik bedoel? Vooral de foto waarin Emma de poofy zwart witte jurk en de grote hoed draagt doen me denken aan Engeland in de tijd van de renaissance, maar dan modern. I love it! De sfeer van de shoot vind ik geweldig, echt heel chique. De kleuren zijn ook heel goed gekozen, vooral het terug komende oranje. Er is echt een overkoepelende sfeer, I love it! En men, wat zijn Emma en Andrew fotogeniek! Oke, dit zijn zeven foto’s uit waarschijnlijk honderden, maar toch ;) Jep, dit is m’n favoriete shoot sinds ik Monthly Teen Vogue cover doe.

Wat vind jij van deze shoot?

Share:

12 Comments

 1. 03/07/2012 / 5:47 am

  Ik had de covers al gezien, en ik vind ze ook lovely! Echt heel leuk. Inderdaad way better dan Miranda van afgelopen keer, dat was echt een faal..

 2. 03/07/2012 / 7:28 am

  Je hebt helemaal gelijk! Wat een leuke foto’s. Ik vind voor al het laatste plaatje met de hond super mooi. :hearts:

 3. 03/07/2012 / 8:11 am

  Wat een prachtige foto’s! Emma Stone is zo leuk :)

 4. nirosha
  03/07/2012 / 8:14 am

  Leuk! Die jongen heeft wel een beetje een vaag lachje-iets.Met z’n mond half open..

 5. 03/07/2012 / 9:11 am

  Mooie fotoshoot! Al ben ik niet zo’n fan van alle jurkjes die Emma aanheeft, die met bloemetjes vind ik wel erg leuk!

 6. 03/07/2012 / 10:49 am

  Mooie foto’s! Ik ben een keer van plan om de teenvogue te bestellen :)

 7. 03/07/2012 / 12:52 pm

  Deze maand is de cover inderdaad weer heel mooi, zeker in vergelijking met vorige maand, echt heel lelijk!

 8. 09/07/2012 / 10:21 am

  Super vette shoot!
  Echt gave foto’s
  x

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *