Love: mint nagellak

Ik heb een paar kleuren nagellak waar ik echt nooit in m’n leven genoeg van ga krijgen. Bubblegumroze, klassiek rood, glittergoud, en nu heb ik een nieuwe liefde: mint! Vroeger, heel lang geleden, had ik al een soort van mintnagellak, maar die was eigenlijk gewoon nog best wel heel erg groen. Dat besef ik in ieder geval nu ik een echte mintkleur op m’n nagels draag, namelijk het gratis lakje van de Etos!

Deze actie is al over, dus misschien een beetje stom dat ik nog over dit lakje schrijf. Maar ik moest gewoon even mijn nieuwe liefde voor mint nagellak delen! Ik kreeg hem per toeval, de vrouwen bij mijn Etos vonden het blijkbaar niet nodig om te vragen welke kleur ik wilde hebben. Nou had ik waarschijnlijk toch voor de mintkleur gekozen, dus misschien zijn ze helderziend. Anyways, voor ik verder bazel, even swatches!

Isn’t it GORGEOUS? Ik vind mint echt zó leuk op m’n nagels! Lekker fris en zomers, yay. Deze mintkleur is dan misschien niet meer te krijgen, maar je kunt heel makkelijk een goedkope knock off vinden bij bijvoorbeeld Barry M of H&M. En misschien ook wel in het standaard assortiment van Etos? Mint is in op dit moment, dus moeilijk zal het niet te verkrijgen zijn.

Wat vind jij van mint op je nagels?

8 Comments

 1. 30/07/2012 / 7:45 am

  Staat je goed, leuke kleur :D Ik hou van mint, als het past bij m’n huidskleur. Want ik heb ‘n minty kleur en die staat echt afgrijselijk in plaats van fris en zomers, haha!

 2. 30/07/2012 / 9:14 am

  Ah, ik hou van mint, vooral op je nagels! Ik heb een mintlakje van NYC en daar ben ik zó blij mee :D

 3. 30/07/2012 / 9:38 am

  Mint nagellak is liefde <3 Lekker zomers en fris!

 4. Nicole
  31/07/2012 / 5:59 pm

  Ik had deze vorige week op mijn nagels en vond hem er ook zo gaaf uitzien! Wel jammer dat hij wat lastig lakt. Hij blijft er trouwens goed opzitten, 6 dagen heeft hij het bij mij volgehouden, zónder topcoat! :yay:

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *