Catrice Liquid Eyeliner Waterproof review

Ik hou van het effect van eyeliner. Ik was het een tijdje vergeten, maar toen ik stiekem de eyeliner van m’n zusje een keer gebruikte was ik opnieuw verkocht. Ik besloot dat ik écht eyeliner nodig had voor ik op vakantie ging, dus liep ik de Kruidvat in. Daar stuitte ik op de Liquid Eyeliner Waterproof van Catrice: goedkoop én waterproof, dat was wat ik nodig had. Ik rekende hem af, en vandaag review ik hem voor jullie!

De verpakking is prima. Wat ik fijn vind is dat de dop heel lang is, je kunt hem goed in je hand houden wanneer je de eyeliner aan wil brengen. Verder is hij niet perse heel fantastisch mooi of zo, het ziet er gewoon uit als een goedkoop drugstore product. Maar dat is het ook, dus who cares?

Ik had een kwastje van haartjes verwacht, maar de Liquid Eyeliner heeft een soort sponsapplicator, in een punt. Eigenlijk ook best wel fijn! De GOSH eyeliners hebben dit ook, en ik vind het gewoon net zo fijn aanbrengen als een kwastje: je kunt er prima een strakke lijn mee zetten, en dat is wat je wil met eyeliner toch?

Hier wat geteken op m’n hand. De linker verticale streep is de eerste die ik zette, dus dat is de beste swatch. Gewoon zwart, helemaal goed! Als ik m’n hand onder de kraan houdt gaat hij er niet van af, maar zodra je met een beetje geweld gaat wrijven is hij zo verdwenen, hij brokkelt dan een beetje af. Ach, zolang je niet in je ogen gaat wrijven ben je safe, dus daar doe ik het maar mee.

Een prima eyeliner voor het prijsje: €3,79 bij de Kruidvat! Morgen komt er een ooglook online waarin ik deze eyeliner heb gebruikt, dus stay tuned!

Gebruik jij eyeliner? Welke is jouw favoriet?

6 Comments

 1. 07/08/2012 / 5:26 am

  Dat klinkt als een awesome eyeliner! :D
  Ben benieuwd naar de ooglook trouwens ^^

 2. 07/08/2012 / 6:10 am

  Ik heb deze in de niet waterproof vedie en het sponsje vind ik heeeel fijn! Wel jammer dat de waterproof versie niet zo ‘waterproof’ is. :c

 3. 07/08/2012 / 6:36 am

  Dat klinkt goed! Ik wil hier altijd nog de gewone versie van testen :D

 4. 07/08/2012 / 7:45 am

  Ik heb deze ook en vind hem best fijn inderdaad :) Mijn voorkeur gaat sowieso uit voor ‘sponsjes’ dan voor kwastjes zeg maar. Ben benieuwd naar de look!

 5. 07/08/2012 / 7:48 am

  Klinkt best prima! Ik ben dol op de L’Oréal liners, ik wil nooit meer wat anders haha :D

 6. 07/08/2012 / 9:48 am

  Deze eyeliner heb ik ook gehad, echt super fijn! In tegenstelling tot de non-waterproof versie is deze echt geweldig. Leek wel een panda toen ik die andere gebruikte ;)

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *