EOTD: Brown & Natural

Ik droeg tot kort voorheen eigenlijk nooit oogschaduw: geen zin ‘s ochtends, en ik vond het vaak te opvallend. Ik heb wel vrij veel oogschaduw, ook best wat opgestuurd gekregen, maar ik gebruikte het eigenlijk helemaal nooit. Zeker niet de felle kleuren. Ik vroeg me altijd een beetje af wat ik daarmee moest, haha!

Maar toen ik mijn make up die ik meenam op vakantie aan jullie liet zien, zat daar wel een oogschaduw pallet bij! Ik wil namelijk wat meer oogschaduw gaan dragen. Het Natural Eye van Too Faced, dat is het pallet dat ik meenam. Allemaal nude kleurtjes, een fijne manier om te beginnen met oogschaduw! Ik doe daar nu bijna elke dag m’n ogen mee, ge├»nspireerd op deze video van Vera Camilla! Zij gebruikt een highlighter kleur, Silk Teddy, ook op het bewegend ooglid. Dat vind ik een heel mooi en vooral naturel effect geven! Vandaag laat ik mijn versie zien!

Alle kleuren die ik heb gebruikt komen dus uit het Natural Eye pallet van Too Faced. Verder heb ik de Liquid Liner Waterproof van Catrice gebruikt, en een mascara van PUPA! Wat ik opvallend vind, is dat bij Vera de look een stuk donkerder en zwaarder is, terwijl ik toch echt dezelfde kleuren gebruik! Ik vind het niet zo heel erg, m’n ogen springen er nu namelijk totaal niet uit terwijl ze wel een mooi extra shimmertje hebben, precies wat ik mooi vind :)

Ik draag dus nu bijna elke dag deze ooglook. Lekker simpel, niet opvallend, ik voel me er helemaal comfortabel bij. En zodra ik volledig vertrouwd ben met deze look, ga ik misschien wat uitbouwen naar meer opvallende kleuren. Ik zie het nog niet voor me dat ik met blauwe oogschaduw naar school ga, maar mijn oogschaduwstash mag best wat meer gebruikt worden dan nu gebeurd!

Draag jij vaak oogschaduw?

Share:

10 Comments

 1. 08/08/2012 / 5:09 am

  Ik vind het mooi! :D Maar ik ben dan ook fan van naturel looks.

 2. 08/08/2012 / 7:57 am

  Mooie look! Ik ben van de subtiele ogen, dus ben hier fan van ^^

 3. 08/08/2012 / 8:04 am

  Erg mooi! Nude kleuren geven zo iets moois aan je ogen, naar mijn mening.

 4. 08/08/2012 / 11:28 am

  Ik heb dezelfde eyeliner en ik vind hem best fijn. Alleen is het soms nog wel lastig en echt kaats rechte lijntjes te maken.

 5. 08/08/2012 / 3:39 pm

  Hij is mooi ;D
  Ik wil ook zo graag dat palette hebben!

 6. Rosaleandra
  09/08/2012 / 6:17 pm

  Leuk, neutrale kleuren staat altijd goed :yes:

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *