EOTD: It blue my … eyes! :D

Ik post eigenlijk nooit self made ooglooks, simpelweg omdat ik ze nooit goed gelukt vind. Ik maak wel altijd foto’s, maar er zit eigenlijk nooit iets bij wat ik goed genoeg vind om op m’n blog te posten. Tot vandaag, want in dit artikel kunnen jullie for the very first time een van mijn zelfgemaakte ooglooks zien!

EOTD #1Producten gebruikt:

♥ Basis: the Body Shop crème oogschaduw

♥ Oogschaduw: Coastal Scents 88 Shimmer Palette

♥ Oogpotlood: GOSH

♥ Mascara: Catrice All Round

Ik heb voor deze look een aantal blauwe kleuren gebruikt. Ik pak eigenlijk nooit blauw, omdat het niet bij mijn bruin – met – een – heel – klein – beetje – groen – poepkleur – ogen staat. Ik zou zo graag blauwe of grijzige ogen willen hebben, maar helaas! Vroeger waren ze trouwens diepbruin wat ik ook wel mooi vond, maar deze kleur vind ik stom. Anyway, ik vond het voor nu wel eens leuk om blauw te gebruiken. Dit zijn de kleuren die ik heb gebruikt:

EOTD #1 002
Dit is niks wat ik overdag zou dragen, dan draag ik eigenlijk nooit oogschaduw, desnoods een beetje bruin. Maar voor een feest, als ik iets blauws aan heb, vind ik dit best een leuke look! :)

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *