Love my Mango top!

Mijn favoriete kledingstuk veranderd van tijd tot tijd. Het ligt aan het seizoen, maar natuurlijk ook aan mijn mood en wat voor kleuren ik leuk vind op dat moment. Soms is het een jeans die ik een tijd niet aan heb gehad en die toch heel goed blijkt te zitten, of het is een jurkje dat perfect staat bij m’n in Griekenland gebruinde benen… Of het is een top!

Aan het begin van de vakantie, of nee, ik geloof zelfs iets daar voor al want ik had hem aan in de SE week, kocht ik een nieuwe top bij Mango in de sale. Blauw, met bloemen er op gestikt. Maar ik besefte eigenlijk niet hoe leuk ik hem vond, tot ik hem droeg in Griekenland en hem terug zag op foto’s! Dat zijn ook de foto’s die ik jullie nu ga laten zien: ik heb even geen anderen en het zijn de foto’s waarbij ik van de top ging houden :)

De kleur blauw is heel helder en mooi, en als ik eerlijk mag zijn vind ik dat hij me ook goed staat. Dat mag je best zeggen van jezelf toch? Ik had besloten dat ik het best warme kleuren kon dragen zoals rood, omdat dat mooi stond bij m’n bruine haar. Maar eigenlijk vind ik deze blauw ook heel erg mooi! Paste ook perfect bij Griekenland, precies de kleur die de witte-huizen-met-blauwe-daken huizen hebben :D (niet dat we die nou zo veel gezien hebben, maar toch).

Ook het model vind ik mooi, het is eigenlijk heel simpel maar de bloemen maken het speciaal. Toch is het niet te dressy, hij kan prima voor naar school. Maar aan de andere kant heb ik hem ook wel eens naar een feestje aangehad, dat is óók niet uitgesloten dus. Ik hou wel van dat soort multifunctionele kledingstukken :)

Het enige onhandige is dat je hem moet handwassen, maargoed, dat neem ik dan maar voor lief. I love this top!

Wat is jouw favoriet kledingstuk op dit moment?

Share:

16 Comments

 1. 16/08/2012 / 5:11 am

  Ik vind die top leuk! Echt typisch Soesja, haha. Wel jammer dat je hem moet handwassen maar hey je moet er toch wat voor over hebben? :)

 2. 16/08/2012 / 5:44 am

  Leuke top, en die kleur is ook echt een mooie diepe kleur blauw. Maar ik ken het, al mijn leuke topjes moet je (of eigenlijk m’n moeder {wat heeft die het toch moeilijk af en toe}) met de hand wassen, dat is wel jammer inderdaad.

 3. 16/08/2012 / 7:01 am

  Super mooie top! De kleur staat je echt goed! :) Ik heb niet echt een favoriet kledingstuk op dit moment. Het zijn er meerdere!

 4. 16/08/2012 / 7:16 am

  Ik vind blauw je ook super staan! Erg leuk met de bloemen erop :)

 5. 16/08/2012 / 8:13 am

  Super leuke top! Ook echt wat voor mij :) Ik vind hem erg leuk afgewerkt en hij staat je goed!
  xoxo

 6. Rosaleandra
  16/08/2012 / 8:40 am

  prachtige blauwe kleur, staat hartstikke leuk

 7. 16/08/2012 / 2:17 pm

  Het is ook een prachtige top dus kan me heel goed voorstellen dat je er gek op bent!
  Liefs

 8. 16/08/2012 / 4:26 pm

  Hij stáát je ook erg goed joh! :D Hij is ook nog eens harstikke leuk!

 9. Ãngela
  17/08/2012 / 8:49 am

  Wat een prachtig kleurtje!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *