GOSH Autumn Collection – Spot On! Pink nagellak

Toen ik bij thuiskomst van vakantie een pakketje van GOSH op m’n deurmat vond, was ik blij verrast. Niet alleen omdat dat weer leuke nieuwe make up betekende, maar eerlijk? Ik wist niet dat ik nog ambassador was. Ik had al zo lang niks ontvangen! Nou goed. Het pakketje ging om de nieuwe herfst collectie. Herfst, bluh. Dat het over een maand al voor de deur staat, daar wil ik helemaal niet aan denken! Maar naast school en koud weer, brengt de herfst ook wel mooie dingen. De September Issues van de mode magazines onder andere, én nieuwe collecties! En de herfstcollectie van GOSH is daar dus één van. Waar een nieuwe GOSH collectie is, is natuurlijk nieuwe nagellak. Ik ontving Spot On! Pink. De andere producten die ik ontving ga ik nog reviewen, daar heb ik nog geen tijd voor gehad, maar vandaag alvast Spot On! Pink als opwarmertje :)

SO!P (wauw, wat een geweldige afkorting haha. Biiijna 3OH!3 :p) is een warme, roze kleur. Het is echt typisch een herfstkleurtje. Bij de lente verwacht je pastelroze, in de zomer flashy neon, en in de winter koelroze. Deze warme roze past perfect bij de steeds lager staande zon en de blaadjes die van de bomen vallen. Maar stiekem kun je deze ook best in de andere seizoenen dragen hoor! Het is namelijk geen heel bijzonder kleurtje. Hij past éxtra goed bij de herfst, maar ook wel bij de andere seizoenen.

De kwaliteit is natuurlijk wat we van GOSH gewend zijn. Lakt fijn, goed kwastje, niet te dik, niet te dun, droogt snel, blijft lang zitten (al doet nagellak dat over het algemeen altijd wel bij mij). Eigenlijk niks aan op te merken dus! Wel merk ik op de foto’s dat ik écht een ridgefiller moet kopen. In het echt is dit niet opvallend, maar je ziet zo erg de ribbeltjes van m’n nagels op de foto’s! Maar goed, daar kan de lak natuurlijk niks aan doen. That’s just me :)

Al met al, een erg mooi kleurtje. Mijn favoriete warme knalroze op dit moment! Toch kan ik begrijpen dat als je al een enorme nagellakcollectie hebt, dit kleurtje niet écht een toevoeging is. Gelukkig komt GOSH nog met 4 andere nieuwe (apartere) kleuren: 612 Galaxy, 549 Holographic Hero, 616 Lazy Green en 617 With a Twist. De GOSH nagellakjes zijn iets in prijs verhoogt, ze kosten namelijk nu €7,29. Nog steeds hun prijs helemaal waard vind ik :) En ze zijn natuurlijk nog steeds verkrijgbaar bij Kruidvat!

Wat is jouw favoriete nagellak voor de herfst?

13 Comments

 1. 17/08/2012 / 6:21 am

  Mooie kleur!
  En die galaxy wil ik graag eens zien, de naam belooft veel!

 2. 17/08/2012 / 7:21 am

  Super mooi lakje! Ik vind hem meer zomers, maar dat is mijn mening! Mooie foto’s heb je gemaakt Soesja! :)

  • Soesja
   17/08/2012 / 7:52 am

   Dankje! Geloof je het als ik zeg dat ik ze even snel met m’n iPhone heb geschoten omdat ik haast had? Haha, best goede camera he!

 3. 17/08/2012 / 7:30 am

  Pretty kleurtje! Ik ben ook wel benieuwd naar de andere lakjes..

 4. 17/08/2012 / 9:27 am

  Blegh, ik ben ook niet klaar voor al die herfstartikels op blogs, ik klik ze meestal weg. Ik vind het eignelijk geen herfstkleurtje haha, eerder een kleur die overal bij past. Oh ik kan niet wachten tot de september issues, alleen die mag ik nog kopen en dan no-buy <3

 5. 17/08/2012 / 2:15 pm

  Deze kleur doet me ook zo hard NIET aan herfst denken. Gelukkig , because I’m not ready yet! Wel is het een mooie kleur :D

 6. 17/08/2012 / 5:05 pm

  Mooi kleurtje! Mijn favoriet voor de herfst wordt denk ik Hip Queens Wear Blue Jeans van Catrice :)

 7. Saskia
  30/09/2012 / 3:34 pm

  Leuk kleurtje!
  Hoe kan je eigenlijk ambassadrice worden? :D

  X Saskia

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *