Monthly Tewn Vogue Cover: Selena Gomez

Het is weer tijd voor een nieuwe Teen Vogue cover! Vorige maand was het de beurt aan Andrew Garfield en Emma Stone. De shoot vond ik echt helemaal geweldig, zoals jullie je misschien nog wel kunnen herinneren. De kleding, de sfeer, alles klopte! It got my hopes up high voor deze maand. Dit keer was het de beurt aan Selena Gomez.

Ik ben niet echt fan van Selena, maar dat komt omdat ik haar nog altijd associeer met Disney Channel. Ik heb dat één zomer toen ik in Amerika was vet veel gekeken en daarna nooit meer. Stiekem (heel stiekem) zijn sommige programma’s best leuk, maar niet echt mooi, spannend of bijster inspirerend. Zo heb ik Selena dus ook nooit echt gezien. Daarnaast ken ik één liedje van haar (Naturally) en dat heb ik mijn oppaskindje véél te vaak heel erg vals horen zingen om nog te kunnen waarderen. Haha! Maargoed, dit zegt natuurlijk niks over hoe mooi Selena op foto’s kan staan en vooral niet over wat Teen Vogue dit keer weer doet met de aankleding en de sfeer van de foto’s. So let’s take a look at that!

Ik hou wel van het sfeertje van de shoot, het geeft me een ‘the end of summer is near‘ gevoel. De perfecte, chique aankleding voor een back to school issue! De foto’s zijn wel op het strand gemaakt, maar de nevel geeft ze een bijna dromerige en (jep…) herfst-achtige sfeer. Mijn favoriet van de shoot is de zwart-witte foto. Niet omdat Selena daar nou zo mooi op staat, juist niet eigenlijk. Ik vind het leuk dat ze hier niet zo’n barbiepopje is. Ook vind ik de scherptediepte heel mooi, en hoe er scherp gesteld is op haar ogen. En ik heb gewoon een zwak voor zwart wit foto’s :) Wel jammer dat deze foto helemaal los lijkt te staan van de rest van de shoot, het hangt helemaal niet samen, terwijl de andere foto’s juist heel veel op elkaar lijken. Ik vind het leuk als elke foto uniek is, maar er toch een overkoepelend gevoel heerst.

Dus nee, ik heb geen nieuwe favoriete shoot, dat blijft die met Emma Stone en Andrew Garfield! Toch vind ik de shoot met Selena niet lelijk. I like it, maar ik had wel wat dingen aan te merken.

Wat vind jij van deze shoot?

16 Comments

 1. 19/08/2012 / 7:04 am

  Hm, ik vind de locatie etc erg mooi, maar ze knijpt zo met haar ogen en haar uitdrukkingen vind ik ook niet allemaal even goed / mooi haha! Maar goed, ze is dan ook geen model ;)

 2. 19/08/2012 / 7:08 am

  Haha wow ik vind het juist echt een super super mooie shoot! De kleding is helemaal mijn ding en de sfeer vind ik zo mooi, beetje ouderwets ^^

 3. 19/08/2012 / 8:34 am

  Ik vind het wel een mooie fotoshoot, vooral de locatie is erg leuk!

 4. 19/08/2012 / 8:41 am

  Niet de beste / favoriete shoot indeed, ben ik met je eens.
  Maar toch vind ik deze foto’s verre van lelijk, I like them too!

 5. 19/08/2012 / 8:45 am

  Wauw, ik vind deze shoot heel erg mooi! Dromerige waas over de foto’s, de bewerking is ook mooi. De zwartwitte is inderdaad erg mooi.

 6. 19/08/2012 / 9:12 am

  Wauw erg mooie shoot! Allemaal natural foto’s en daar houd ik van. Ze heeft geen overdreven make-up op maar is lekker nude. Ook de achtergrond is totally perfect. De mooiste foto vind ik met het paard. :)

 7. Hanna
  19/08/2012 / 9:56 am

  Ik vind het wel mooie foto’s! Maar die voorlaatste foto is wel heel gephotoshopt of ligt dat aan mij?

  • Soesja
   19/08/2012 / 11:27 am

   Jup, dat idee had ik ook!

 8. 19/08/2012 / 10:24 am

  Ik vind de sfeer en de kleding en alles heel mooi, maar toch niet hélemaal perfect.

 9. 19/08/2012 / 11:55 am

  Hmm nee, ik vind ‘t niet zo. Normaal zie ik d’r ook meer als een vrolijk en uitbundig persoon en op de foto’s kijkt ze juist meer gemaakt, neplachje. Jammer!

 10. 19/08/2012 / 6:08 pm

  Dit zijn heel andere foto’s dan ik van haar gewoon ben, ik vind ze echt geslaagd!

 11. Angela
  20/08/2012 / 12:58 pm

  Die eerste foto met het paard lijkt me net zo’n sprookjesfoto, komt denk ik doordat het witte paard iets heeft van een eenhoorn ofso…

 12. 29/08/2012 / 7:01 pm

  Woww , ik herkende haar haast niet . Wel erg mooie shoot . Alle kleding die ze daar aanheeft heb ik ook, of iets soort gelijks , Hahah dan ga ik als selena naar school :S

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *