GOSH Autumn Collection review

Ik reviewde vorige week al een nagellakje van de GOSH herfstcollectie. Vandaag doe ik de rest van de producten die ik heb ontvangen! Want de herfstcollectie van GOSH biedt meer! Ik ben alleen een oogschaduw vergeten om op de foto te zetten (vakantiestress, faal haha) dus die hebben jullie nog genoeg. Verder: geniet van de mooie producten die jullie vandaag te zien krijgen!

Allereerst: twee nieuwe mascara’s: Boombastic en Catchy Eyes. De eerste belooft enorm volume en de tweede ongelooflijke lengte en separatie.

Dit is ook terug te zien in de borsteltjes. Het borsteltje van Boombastic (lings) is breed en chunky, terwijl het borsteltje van Catchy Eyes een stuk dunner is met ook dunnere haartjes.

Ik had echt swatch issues zeg, wow! Maar ik zal proberen om de werking van de mascara’s zo goed mogelijk te beschrijven. Links zie je weer Boombastic. Deze zorgt echt voor dikke wimpers, maar je krijgt wel heel snel klontjes. XL volume staat vaak sowieso gelijk aan wimpers die aan elkaar gaan klonteren, en hier dus weer. Ook wel weer jammer! Catchy Eyes is echt het tegenovergestelde. Hiermee worden je wimpers echt perfect gesepareerd! Ik heb geprobeerd om klontjes te krijgen, echt waar, maar het is onmogelijk. Dit vind ik echt een superfijne mascara, ook heel fijn als je net begint met make up dragen omdat het met deze mascara niet fout KAN gaan.

Het volgende product is de Intense Eye Liner Pen in 01 Black. De verpakking is echt héél erg smal, smaller dan een normale eyeliner. Het kwastje heb ik niet op de foto staan maar is zo’n sponsje zoals bijna alle eyeliners tegenwoordig hebben.

En swatches! Oeh, wat lijkt m’n hand trouwens lekker bruin hier ;) Je kan een lekkere dikke lijn zetten, maar als je wil kan het ook mooi dun! En dat is wat vaak ontbreekt bij een goede eyeliner, dus ik ben heel blij met deze. Je kan een heel subtiel lijntje zetten, wat wel eens fijn is op een schooldagje!

Ook is er weer een nieuwe Long Lasting Lip Marker. Dit is de kleur 005 Soft Rose. Ik had er al twee, een knalrode en een knalroze. Ik vind LLLM’s heel fijn, het zijn stains en ze zien er uit als een permanent marker. Blijven perfect zitten en kunnen nog opgeleukt worden met een lipgloss! Toch waren de twee kleuren die ik had ietsje te opvallend voor naar school.

En daarom ben ik heel blij met Soft Rose! Deze is namelijk supersubtiel, alsof je een klein beetje op je lippen hebt gebeten, zo’n kleurtje. Voegt net wat toe, maar niet té opvallend. Ik heb het idee dat dat sowieso de filosofie achter deze collectie is, er zitten niet echt heftige producten bij. Gewoon mooi subtiel!

En als laatste voor vandaag hebben we de Volume Lip Shine. Ik heb de kleur 01 Soft Coral ontvangen, en in het flesje ziet deze er ook uit als een hele zachte koraalkleur.

De VLS is echt de plakkerige lipgloss der plakkerige lipglosses. Sowieso vind ik alle lipglosses van GOSH altijd heel erg plakken, en deze is geen uitzondering. Toch vind ik het niet vervelend, blijft het ten minste zitten! Helaas is van de koraalkleur op je lippen niet zoveel meer te zien, hij geeft gewoon een leuk subtiel glansje. Ook niet verkeerd!

En dat was mijn tweede review over de producten die ik heb ontvangen! Weer een paar mooie producten, wel allemaal heel subtiel. Mijn favorieten zijn Catchy Eyes mascara en Soft Rose Long Lasting Lip Marker! GOSH is natuurlijk gewoon te verkrijgen bij Kruidvat :)

9 Comments

 1. 30/08/2012 / 8:06 am

  ik ben benieuwd naar de catchy eyes mascara! Echt stom dat het gosh schap in mijn kruidvat weg is…

 2. 30/08/2012 / 8:09 am

  Ik heb een gelijkaardige lip stain, van NYC. Mooi kleurtje! De lipgloss ziet er ook goed uit, al is ‘ie dan vrij transparant. Vind plakkerige lipgloss fijn :D

 3. 30/08/2012 / 8:27 am

  Die lipstain vind ik mooi qua kleur :) Niet te heavy, meer MLBB!

 4. 30/08/2012 / 9:41 pm

  Leuke producten, er zou toch ook een smokey eyes paletje in de nieuwe collectie zitten? Die eyeliner pen lijkt me ook wel wat.

  • Soesja
   30/08/2012 / 9:42 pm

   Ja daar komt nog een artikel over!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *