Review: My new Catrice lipsticks

Toen ik laatst me verveelde liep ik weer eens de Kruidvat in. Onze Kruidvat is vrij klein, ze hebben bijvoorbeeld nooit de ‘tweede’ collectie van Essence met de nailart stuff. Én ze zijn altijd heel laat met nieuwe collecties. Ik was dus verrast toen ik een hoop nieuwe producten bij Catrice zag liggen! Oke, ik ben er helemaal uit, waarschijnlijk lag die collectie er al een maand, en kwam ie twee maanden geleden uit, maar care. Ik nam de nieuwe Ultimate Lip Glow in ‘One Shade Fits All’ en een ‘oude’ Ultimate Colour Lipstick in ‘The Nuder The Better’ mee.

De verpakking van de Ultimate Lip Glow is vrij opvallend, zilver met knalroze letters. Echt chique vind ik hem niet, maar wel leuk. Lekker vrolijk!

De verpakking van de Ultimate Colour lipstick kennen jullie allemaal wel, en die is dan wél weer heel erg chique! Een mooie zwarte huls met subtiel het Catrice logo er op. Ziet er mooi uit!

De textuur van de lipsticks is echt totaal anders. De Ultimate Lip Glow ziet er echt uit als pudding, heel erg jelly. Toch is hij wel gewoon hard, maar wel doorzichtig, en knaloranje. Apart. De Ultimate Colour ziet er lekker creamy uit en laat al een mooie nude kleur zien.

De Ultimate Lip Glow geeft niet meteen kleur, maar past zich aan aan je lippen. Op mijn lippen wordt het een heel subtiel rood roze. Verder trekt het echt in je lip, het ziet er niet uit alsof je iets op hebt. Daarom vind ik deze lipstick een hele fijne basis voor bijvoorbeeld een gloss, maar ook gewoon op zichzelf. Ik heb vrij bleke lippen en deze stick geeft ze toch net even iets extra’s waardoor ik er iets minder ‘plain’ uit zie! :)

The Nuder The Better vind ik ook supermooi. Hij is wel nude, maar niet té zegmaar. Hij heeft nog een hele subtiele roze ondertoon, waardoor je er niet meteen uitziet als een lijk. Ik vind dit nude effect echt supermooi! Normaal ben ik er niet zo van, maar dit kan ik zeker waarderen.

Ik ben heel blij met mijn nieuwe Catrice lipsticks. Sinds de Absolute Moisture lipsticks uit het assortiment zijn, had ik eigenlijk nog geen nieuwe gekocht. En ik moet zeggen dat ik wel even een traantje ga laten als ik het laatste restje Spicy Coral opmaak. Maar ik vind de Ultimate Colour toch ook wel heel fijn, en de Ultimate Lip Glow is ook een leuke toevoeging aan m’n collectie :)

10 Comments

 1. 01/09/2012 / 5:20 am

  Ik vind ze allebei mooi! Ik stond pas in de winkel en vond de Ultimate Glow echt niets.. ik vind hem zo raar, maar nu ik hem zie heb ik wel spijt dat ik hem niet meenam. Hij ziet er namelijk echt goed uit.

 2. 01/09/2012 / 7:28 am

  Ik vind ze erg moooi, maar dat doe ik ook al vrij snel want ik ben gek op lippenstift!
  Liefs

 3. 01/09/2012 / 9:11 am

  Ik vind ze erg mooi! Die ultimate glows zien er echt grappig uit in de verpakking, haha.

 4. 01/09/2012 / 10:03 am

  De nude lipstick vind ik wel mooi, inderdaad niet té nude!

 5. 01/09/2012 / 12:06 pm

  Ik vind die eerste zo grappig, maar op een of andere manier weiger ik er geld voor neer te leggen haha! Die tweede is ook wel mooi , maar nude is zeg maar niet zo mijn ding. (lees: ik lijk dood.)

 6. 02/09/2012 / 8:11 am

  Allebei niet echt mijn kleurtjes, al zou ik die eerste wel willen voor de show haha :D

 7. 02/09/2012 / 1:52 pm

  the nude the better ziet er heel mooi uit! die ga ik maar eens kopen :)

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *