A week of outfits

Als ik een OOTD post, is dit altijd een outfit waar ik echt over nagedacht heb, en die iets bijzonderder zijn dan de outfits die ik normaal aan heb. Daarin maak ik gebruik van riempjes en sieraden, maar die gebruik ik eigenlijk haast nooit. Via OOTDs krijgen jullie dus eigenlijk echt geen goed beeld van wat ik draag. Daarom heb ik een week lang elke dag mijn outfit op de foto gezet. Zoals je ziet is het basicer dan basic: geen accesoires, dat is niet echt iets voor mij. Maar ik ben tevreden met mijn stijl :) Kijk maar mee:

A_week_of_outfits_001

A_week_of_outfits_002

A_week_of_outfits_003

A_week_of_outfits_004

A_week_of_outfits_005

A_week_of_outfits_006

A_week_of_outfits_007

Zo, nu hebben jullie een goede indruk van mijn stijl. Ik ben erachter gekomen dat ik echt veel te veel van de H&M draag, elke dag behalve vrijdag heb ik iets van de H&M aan :O Maar H&M is gewoon ideaal: ik slaag er altijd en bestel ook te vaak in de online store. Ik vind zelf denk ik mijn outfit van donderdag het leukst, omdat ik gewoon van dat shirtje hou. Welke vinden jullie het leukst o:) ?

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *