Monthly Teen Vogue Cover: Victoria Justice

En het is alweer tijd voor een nieuwe Teen Vogue cover. Vorige maand bracht Teen Vogue ons een mooie, dromerige shoot met Selena Gomez. Deze shoot had een heel erg ‘The end of summer is near’ gevoel, perfect voor de back to school issue. Ik was dan ook benieuwd wat Teen Vogue ons deze maand ging brengen, qua sfeer! Ze blijven in ieder geval in tiener sterren sferen, want de covergirl van deze maand is Victoria Justice.

Ik weet eigenlijk niet héél veel van Victoria, ik heb een keer een soort iCarly film met haar gezien toen ik iets van 14 was, en dat was het wel zo’n beetje. Maar ik heb wel een keer een interview met haar gelezen in Seventeen Magazine (denk ik) en daarin vond ik haar heel erg leuk, oprecht en eerlijk over komen! Daarnaast vind ik het sowieso best wel een mooi meisje, wat natuurlijk een erg goede basis is voor een fotoshoot. Laten we eens kijken wat Teen Vogue deze maand met de aankleding heeft gedaan!

Eerlijk gezegd was ik een beetje verbaasd toen ik de foto’s zag. Ik snap het idee er achter niet helemaal: Victoria als tienermoeder? Victoria in high fashion outfits met schreeuwende kinderen er om heen? Normaal hebben de Teen Vogue shoots altijd een heel erg duidelijk sfeertje: vintage, retro, hollywood glam… Maar dat kan ik hier niet echt in ontdekken. De foto’s zeggen me niet zo veel, en van de kleding die Victoria draagt word ik ook niet warm van binnen. De enige foto’s die ik wél heel erg geslaagd vind zijn de laatste twee close ups en de cover, omdat Teen Vogue daar een beetje het vage thema loslaat. Dit zijn dan ook mijn favorieten van de shoot.

Nee, ik vind dat Teen Vogue de plank een beetje mis heeft geslagen deze maand. Ik vind de foto’s gewoon niks, en dat terwijl Victoria wel echt een natural beauty is. Jammer!

Wat vind jij van deze shoot?

17 Comments

 1. 18/09/2012 / 5:45 am

  Ik vind de foto’s leuk, maar niet super ofzo. Ik vind de twee onderste foto’s weer mooi :)

 2. 18/09/2012 / 6:11 am

  Hmm, misschien is het idee inderdaad niet echt duidelijk er achter maa rik vind de fotos wel heel leuk met die kinderen er bij. Maar ja hoe oud is ze zelf? Ik vidn dr nog vrij jong ogen?

 3. 18/09/2012 / 6:41 am

  Nee, dit is echt jammer! Zij is zo’n mooi meisje en dan had ik eerder een ander thema gekozen. De eerste close-up foto is het mooist.

 4. 18/09/2012 / 9:06 am

  Jammer van die kinderen .. Zonder waren ze mooier haha!
  Maar die close ups vind ik prachtig!

 5. 18/09/2012 / 12:12 pm

  Ik vind de shoot ook wat minder! Wel een goed bedacht onderwerp, maar hij is voor mijn gevoel niet geslaagd. De close up foto’s zijn inderdaad wel prachtig. :)

 6. 18/09/2012 / 1:06 pm

  Haha inderdaad een beetje vage bedoeling. Maar de closeups zijn inderdaad wel mooi :)

 7. Simone
  18/09/2012 / 2:10 pm

  Haha, ken je haar echt niet? Van Victorious! Hoe dan ook, beetje vreemde fotoshoot met al die kleine kinderen er omheen :S

  • Soesja
   18/09/2012 / 2:20 pm

   Haha oohjaaa! Maar dat kwam een beetje nadat ik Disney Channel ontgroeid was dus dat heb ik niet echt meegekregen ;)

 8. 18/09/2012 / 2:28 pm

  Naar mijn mening zijn de foto’s ook veel te druk waardoor zij niet echt opvalt, ik ben het dus helemaal met je eens!

 9. 18/09/2012 / 3:11 pm

  Ik vind haar echt een mooi meisje, maar ik vind de shoots alleen jammer genoeg niet zo mooi :’).

 10. 18/09/2012 / 6:20 pm

  Mij lijkt ze meer zo’n badass babysit, haha!

  • Soesja
   18/09/2012 / 7:40 pm

   Haha dat klinkt nog best cool!

   • Savannah
    18/09/2012 / 9:05 pm

    Als je het behind-the-scenes filmpje kijkt, zie je dat ze inderdaad een babysit moet voorstellen. Misschien zijn die filmpjes een tip voor volgende maand? (:

    xox,
    Savannah

    • Soesja
     19/09/2012 / 5:08 am

     Ja ik zal er dan eens naar kijken! Als nog vind ik deze foto’s niet zo geslaagd, te vol of zo.

 11. 20/09/2012 / 2:32 pm

  Ik ben best wel teleurgesteld, ik vind het eigenlijk geen leuek foto’s.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *