Your E-Cards

Op een dag was ik weer eens voor de miljoenste keer We Heart It aan het exploren, en kwam ik bij een paar ‘Your E-Cards’ die Lisa had geheart. Ik had ze wel eens eerder voorbij zien komen maar er nooit echt aandacht aan besteedt, maar deze vond ik wel grappig dus typte ik ‘yourecards’ in in de zoekbalk en kreeg ik meteen een shitload aan deze afbeeldingen! Your E-Cards zijn heel erg simpel, een kleurtje, een tekst en een plaatje. Maar de teksten, die zijn zó herkenbaar! Ik heb er heel hard om moeten lachen en er ook een hoop geheart. Vandaag deel ik er een paar met jullie!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik vind zelf vooral ‘I feel fat today. And to make myself feel better, I will eat this cake. Yes. Good plan’, ‘Can you shut the fuck up? This is my favourite part of the song’ en ‘I don’t care if he’s a fictional character, I still want to marry him’ de leukste, die zijn zo op mij van toepassing!

Maar eigenlijk vond ik ze allemaal heel erg grappig. Zit er hier niet echt eentje voor jou tussen, er zijn er echt duizenden dus zoek er eens een paar op! Ze zijn echt heel erg leuk, haha. Misschien ga ik ze wel gewoon uitprinten en als kaarten gebruiken. Of in m’n agenda plakken (eerste klasser style!)

Welke vind jij het leukste?

Share:

10 Comments

 1. 03/10/2012 / 5:06 am

  Super leuk zeg! Hier had ik nog nooit van gehoord ^^

 2. 03/10/2012 / 5:17 am

  Hahhahaha, daar zitten echt hele leuke tussen! Die met die cake is genius, ik kende ze nog niet. Ze zijn grappig zeg hahaha. :’) Leuk! Ook die van Noah wrote me 365 textes…. hahah, jeetje. Heeeel leuk vind ik ze! :P

 3. 03/10/2012 / 5:27 am

  Aaahh ja, ik vind deze allemaal zo leuk hè! Vooral die laatste, moehaha.

 4. 03/10/2012 / 8:04 am

  Ik vind deze echt geniaal en herkenbaar haha!

 5. 03/10/2012 / 9:39 am

  Die plaatjes zijn altijd zo grappig! En herkenbaar uiteraard :P Die tweede over Johnny Depp, haha!

 6. 03/10/2012 / 11:06 am

  De humor hiervan is soms echt te slecht maar ik vind deze e-cards echt zo grappig altijd, haha.

 7. Debora
  03/10/2012 / 1:37 pm

  Haha ze zijn geniaal!

 8. 04/10/2012 / 9:32 pm

  Ik ken deze plaatjes! Ik zie ze ook met regelmaat op wat fun-paginas op Facebook langs komen, weet nu dus ook gelijk waar ze vandaan komen!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *