Monthly Teen Vogue cover: Demi Lovato

Wauw, time really flies! Ik heb het idee dat ik elke week een Monthly Teen Vogue Cover aan het typen ben. Maar dat is natuurlijk niet zo, er komt namelijk maar één keer per maand een nieuwe cover shoot uit. Vorige keer zagen jullie de shoot met Victoria Justice die ik nogal chaotisch en vreemd vond. Ik hoopte in ieder geval op iets beters! Teen Vogue zet de tiener-idolen trend in ieder geval nog even door, want deze maand is Demi Lovato de cover girl.

Ik heb het nog steeds niet zo op Disney sterretjes, simpelweg door hun Disney imago. Ik heb er gewoon echt he-le-maal niks mee! Toch vind ik het altijd wel bijzonder om dit soort meiden echte sterren te zien worden, en ik vind het ook altijd gaaf om te zien als ze er echt als modellen uitzien wanneer ze een shoot doen met een mooie aankleding, in tegenstelling tot hoe ze er uit zien als ze gestyled zijn door Disney stylisten :p Ik was dan ook erg benieuwd hoe Teen Vogue deze maand de cover aan ging pakken!

Wat mij betreft, hebben ze de spijker op z’n kop geslagen. I love this shoot! De sfeer is geweldig, de foto’s zijn geweldig, en Demi ziet er geweldig uit. Ik vind haar donkere wenkbrauwen een heel mooi effect hebben bij haar lichte haar en ik vind haar make up echt supermooi gedaan. Het enige waar ik niet zo’n fan van ben is het blauwe ombre effect in haar haar. Maar verder vind ik haar er geweldig uit zien! Eerlijk gezegd zou ik haar op bijvoorbeeld de eerste foto helemaal niet herkend hebben, aangezien ik nog met haar Camp Rock uiterlijk in m’n hoofd zit :P En verder zijn de foto’s ook gewoon heel mooi aangekleed. Ik hou wel van die zigeuner achtige sfeer en het kleurenpalet is echt perfect gekozen!

Wel een beetje raar dat er maar vier foto’s zijn… Misschien komen er nog meer en ben ik er gewoon te vroeg bij? Ze maken het wel goed doordat de foto’s zo mooi zijn though :) Jep, ik ben fan van deze shoot!

Wat vind jij van de foto’s van deze maand?

20 Comments

 1. 16/10/2012 / 5:37 am

  Ik vind de foto’s ook heel mooi. De wenkbrauwen staan haar inderdaad heel goed en de sfeer van de foto’s is ook supermooi (:

 2. 16/10/2012 / 6:05 am

  De foto’s zijn echt prachtig! Demi ziet er erg goed uit.

 3. 16/10/2012 / 7:26 am

  Oh ze ziet er prachtig uit! Echt een hele toffe locatie voor een shoot ook.

 4. 16/10/2012 / 8:01 am

  WAUW, ik vind het mooi! Hele mooie sfeer en het blauwe haar is zo mooi :) Lijkt mij leuk om aan het begin van januari dan jouw favoriete foto’s van alle teen vogues op een rijtje te zien.

  • Soesja
   16/10/2012 / 12:39 pm

   Jaaa dat is een goed idee! :D

 5. 16/10/2012 / 8:27 am

  Super mooie shoot! Ik hou wel van het sfeertje die de foto’s heeft. :hearts:

 6. 16/10/2012 / 9:37 am

  Haar blauwe haar past niet geweldig bij de sfeer van de shoot maar het staat haar wel heel leuk! Verder vind ik deze shoot echt geweldig.

 7. 16/10/2012 / 10:06 am

  Ik vind Demi echt super leuk haha! Alleen het blauwe haar vind ik een beetje meh. De foto’s vind ik wel heel goed geslaagd!

 8. 16/10/2012 / 10:50 am

  Ik hou echt van Demi en deze shoot is ook prachtig. Ik vind Demi alleen niet meer een typisch ‘tiener-idool’ haha.

  • Soesja
   16/10/2012 / 12:38 pm

   Haha ik heb haar niet echt gevolgd of zo maar dat is iig hoe ik haar ken :)

 9. 16/10/2012 / 10:52 am

  Ik ben het wel met je eens, het is een mooie shoot! Alleen dat blauwe haar had voor mij niet gehoeven!

 10. 16/10/2012 / 2:20 pm

  Wat een prachtofot’s! :) Alleen dat blauwe haar vind ik dan weer niet zo

 11. 16/10/2012 / 3:10 pm

  Ze ziet er inderdaad super uit! ik herkende haar eigenlijk niet, haha :$

 12. 16/10/2012 / 4:39 pm

  Ik vind Demi echt een supermooie vrouw! De shoot is echt heel mooi (:

 13. 21/10/2012 / 2:15 pm

  oh ik vind de foto’s echt prachtig! Ik vind dat blonde haar haar niet eens zo heel gek staan hihih

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *