Story of my week #26

En alwéér een week voorbij. Volgens mij zeg ik dat voor al m’n ‘Story of my week’ artikelen, maar het blijft me verbazen hoe snel de tijd gaat. Over een week is het alweer herfstvakantie! En wat voor vakantie… leren, leren, leren, leren en nog eens leren. Ik heb namelijk over drie weken SE-week! Stress, jep, nogal. Wauw, wat zal ik blij zijn als heel school voorbij is. Ik kan niet wachten! Nog acht maanden…

Maargoed, afgelopen week. Best relaxt, ik heb namelijk nog even in ontkenning geleefd van wat me allemaal te doen staat. Het was vooral een serie-kijk weekje! Maandagavond was de season finale van Private Practice op tv, dinsdag begonnen 90210 en Gossip Girl weer, vrijdag was er een nieuwe aflevering van the Vampire Diaries en ik heb het hele weekend aan m’n laptop gekluisterd gezeten voor m’n nieuwe verslaving: 24. Maar daarnaast heb ik voor het eerst weer een half uur hardgelopen, ben ik donderdag een dagje thuisgebleven omdat ik een TE nutteloze schooldag had en heb ik heel goed aan m’n blog gewerkt, ben ik vrijdagmiddag bij Lisa geweest op ziekenbezoek en ben ik zondagochtend naar de markt in de IJhallen geweest! Laten we naar de foto’s gaan kijken :)

Kadootje van mama en Jikkie uit Duitsland! Jikkie had daar WK dansen (ze heeft overigens niks gewonnen) en ze namen deze bodybutter voor me mee :) Review coming up!

Gossip Girl, Blair + Chuck = back :D Nog maar 9 afleveringen, dan is deze serie al weer voorbij! Dan heb ik ‘m gewoon precies m’n hele middelbare schooltijd gekeken, wow…

Haha, toen we dit aten moesten Jikkie en ik natuurlijk even het tomatensala liedje zingen. Toooomatensalá tomaténsala tómatensála tomatensalá, toooomatensalá tomaténsala tómatensále tomatensalá :D

Dit is ongeveer een dagelijks ritueel geworden: een dikke kater terroriseert onze tuin en Pluk vlucht. Arme poes :(

Nieuw lunch ideetje: ik had een tomaat gesneden, gebakken in olijfolie en daar vier eiwitten over heen gedaan. Super low-calorie! Helaas niet in z’n geheel de pan uit te krijgen, maar smaakte erg goed :)

Soesja na het half uur hardlopen = blij :D

Ik ging One Day kijken met mama. Ik had ‘m al eens gezien en wist nog PRECIES hoe hij ging, maar Jim Sturgess is zo’n cutie in deze film dat ik het niet erg vond :)

Mmmm, lekker! Ik had mueslibrood voor mezelf gekocht en dat is zo yum met een beetje naturel Philadelphia! Mijn thuis-variant op een kaneelrozijn bagel met naturel creamcheese van Bagels & Beans :P

Donderdagavond moest ik oppassen, maar Jikkie had mijn tas gestolen die dag dus nam ik mama’s supervette vintage Adidas tas mee :)

Ennnn ook the Vampire Diaries begon weer deze week! Sommige mensen rollen echt met hun ogen als ik zeg dat ik deze serie kijk maar ik vind hem ZO goed. Ook deze season premiere was weer geweldig!

Ennn ik kondigde mijn nieuwe verslaving al aan: 24! Lisa riep al weken hoe goed het was en dat ik het moest kijken en toen ik vrijdag bij haar was keek ik seizoen 1, aflevering 1. Ennnn zondag was ik klaar met seizoen 1 (y) Ik heb vrijdag 6 afleveringen gekeken, zaterdag 15 en toen zondag nog 3. Het is ZO spannend! Gelukkig heb ik nog 7 seizoenen te gaan (y)

Lisa was ook bezig met seizoen 1 van 24 (ze heeft wel 7 en 8 al gezien, logicaaa) en dit zijn voorbeelden van whatsapp gesprekken die we hebben tijdens het kijken. TE! VEEL! STRESS! Het bovenste screenshot komt van mijn telefoon, de onderste van Lisa ;)

Zondagochtend ging ik met mama en Jikkie naar de IJhallen! Hier is eens in de twee weken een hele grote markt, een soort koninginnedag maar dan meer kleding en minder ouwe troep. En een superleuk sfeertje! Ik heb drie dingetjes gekocht die jullie zeker nog gaan zien :)

En dat was mijn week! Aankomende week wordt nog een weekje school overleven, en dan VAKANTIE! Ik heb er zin in, ook al word het veel leren. Ik heb gewoon behoefte aan langer slapen en niet meer naar school fietsen :’))

Hoe was jullie week?

Share:

19 Comments

 1. 15/10/2012 / 5:12 am

  Leuke foto’s! Veel succes met leren! Ik heb nu een SE week :(

 2. 15/10/2012 / 6:16 am

  Oeh ik ben erg benieuwd naar je koopjes uit de Ijhallen!

 3. 15/10/2012 / 7:02 am

  Erg leuke foto’s weer! Dat ei met tomaat ziet er trouwens lekker uit :D
  En jij bent echt addicted aan 24. :P

 4. 15/10/2012 / 7:07 am

  Haha series series en nog meer series! Wil ook weleens naar de IJhallen, lijkt me leuk!

 5. elien
  15/10/2012 / 7:32 am

  leuke foto’s! ik had afgelopen week SE week, nu heeeeerlijk vakantie! haha :)

 6. 15/10/2012 / 8:21 am

  Ohh dat lijkt me leuk, de Ijhallen! Ben benieuwd naar je koopjes :)

 7. 15/10/2012 / 8:34 am

  Superleuk om te zien! Yeeh GG weer begonnen, en ik denk dat ik ook maar eens aan TVD moet beginnen. One day is trouwens echt prachtig!

 8. 15/10/2012 / 9:23 am

  Wow, 15 afleveringen in één dag! Ik ben ook eens aan 24 begonnen maar kwam er eerlijk gezegd niet doorheen, misschien dat ik het toch nog een keer moet proberen!

 9. 15/10/2012 / 9:33 am

  Leuk om weer te zien! :) Zo te zien een erg leuke week! Waar kijk jij die afleveringen op van 24 en de andere series? Mijn week was lekker rustig.

 10. 15/10/2012 / 9:57 am

  Ik vind jou story’s altijd zo leuk! Hahaha, en dat jij weer veel serie’s hebt gekeken…. ooooooh why o why verbaasd mij dat niet? :’)

 11. 15/10/2012 / 10:54 am

  OJA 90210! Moet ik nog kijken. One day is inderdaad mooi. VAMPIRE DIARIES WAS AWESOME en wordt weer dikke fitti met jou zaterdag als we erover gaan praten mwuhauahuaha. Ik ben eigenlijk ook benieuwd naar de IJhallen.

  • Soesja
   15/10/2012 / 11:47 am

   Hahahahaha YES ik heb er zinnn in!

 12. 15/10/2012 / 11:16 am

  Wat een leuke foto’s. :) Ik vond het verhaal van One Day zo zielig. En het is één van de weinige boekverfilmingen waar ik echt helemaal happy mee ben :)

  • Soesja
   15/10/2012 / 11:47 am

   Agreed, vond het zo een mooie film geworden!

 13. 15/10/2012 / 7:52 pm

  Omg, ik wil echt heel graag een keertje naar de ijhallen! Ben benieuwd wat je hebt gekocht :)

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *