Music of the month: Oktober

Oke, ik heb niet heel regelmatig m’n Music of the month bijgehouden, maar vanaf nu ga ik het weer even goed doen! De laatste keer was begin september dus het is wel weer eens tijd voor een nieuwe! Ik doe het vanaf nu aan het eind van elke maand. Toch een stukje logischer dan aan het begin. Ik heb in oktober weer naar een hoop leuke nummers geluisterd, en vandaag laat ik jullie mijn favorieten zien!

the Script – Six Degrees Of Separation. Ik kocht ongeveer drie weken geleden de CD #3 van the Script, omdat ik in januari naar hun concert ga samen met Marjolein! En sinds toen heeft hij al redelijk vaak opgestaan hier in mijn kamertje. Vooral de eerste nummers ken ik al redelijk goed, en ik kan overal het refrein wel meehummen! Six Degrees Of Separation vind ik denk ik de leukste, het is een mooie tekst, een lekker ritme en het refrein heeft een hoog meezing gehalte! Ik zie mezelf het in ieder geval al helemaal meebrullen in de Ziggodome :) 25 januari, come quickly!

Taylor Swift – All Too Well. Ook Taylor Swift’s nieuwe CD Red heb ik al vaak gedraaid, al heb ik hem nog niet eens een week. Ik vind héél veel nummers leuk, maar All Too Well is echt een van m’n favorieten. Echt een ‘ik heb haat aan de hele wereld dus ik ga NU dit nummer meezingen’ liedje. Eerst gebruikte ik dan altijd Warwick Avenue van Duffy, maar deze is ook fijn! En het heeft geweldige lyrics. Mijn favoriete quotes zijn ‘You call me up again, just to break me like a promise. So casually cruel, in the name of being honest’ en ‘Time won’t fly, it’s like I’m paralyzed by it. I’d like to be my old self again, but I’m still trying to find it’ <3

the Black Keys – Lonely Boy. Van dit nummer krijg ik zoveel energie! We hebben thuis Brothers van the Black Keys maar El Camino, waar dit nummer vandaan komt, nog niet, en ik wil die CD! Zo’n powernummer is dit, ik word er echt heel blij van. Als dit op komt terwijl ik aan het hardlopen ben (het staat in m’n workout playlist) krijg ik meteen een soort energy-boost. Het heeft gewoon zó een fijn ritme. Het liefst zing ik dan ook nog even mee, maar dán hou ik m’n rondje niet vol, haha :P

Ed Sheeran – You Need Me, I Don’t Need You (Live Room). Ik vond het al heel wat dat ik de album versie van Ed Sheeran’s You Need Me, I Don’t Need You uit m’n hoofd ken, maar nu heb ik een nieuw doel: deze live versie helemaal kennen. En ik ben al goed op weg! Ik moet nog twee coupletten mee kunnen zingen, en nog twee uit m’n hoofd leren. Van de acht die hij heeft toegevoegd vind ik dat het wel goed gaat :D Ik zie mezelf al helemaal rocken op z’n concert in de Heineken Music Hall, NOG DRIE WEKEN!

One Direction – Little Things. Ik zou mezelf niet perse beschrijven als Directioner. Ik vind One Direction wel leuk, het zijn ook leuke jongens, maar ik ben niet obsessed of zo. Maar hun nieuwste liedje (wat pas gisteren is uitgekomen, jaja) vind ik echt ZO mooi! De tekst is zo schattig <3 Dat ik het zo geweldig vind kan ook te doen hebben met het feit dat Ed Sheeran het heeft geschreven, maar toch. Ze zingen het ook gewoon lief :) Mijn favoriete stukje is wanneer Niall (ook mijn favoriete 1D member, haha) zingt, de bridge dus. So cute!

Wat heb jij de afgelopen tijd vooral geluisterd>

21 Comments

 1. Lotte H
  30/10/2012 / 6:30 am

  wat grappig Black keys, had ik niet gedacht van je xD
  wat vind je van de andere nieuwe nummers van the black keys?
  little black submarines, dead and gone, gold on the ceiling?

  • Soesja
   30/10/2012 / 6:39 am

   Haha ik ben geen diehard fan dus die nummers heb ik nog niet gehoord, maar ik vind het wel lekkere muziek :D wel idd iets heel anders dan ik normaal luister. Ik ga die nummers vanmiddag eens checken :)

 2. Martine
  30/10/2012 / 7:02 am

  WHAAA! Ik ga ook naar the script! :)

 3. 30/10/2012 / 12:20 pm

  LIEFDE voor The Black Keys <3 Wat een heerlijke muziek maken zij!

 4. 30/10/2012 / 2:47 pm

  Dat nummer van The Black Keys is echt leuk, alleen vergeet ik op de een of andere manier steeds de titel en dat het nummer van hun is. Gauw even opschrijven dus.
  Ik luister op dit moment veel naar een ander nummer van The Script, Hall Of Fame. Het is echt een verslavend nummer, maar je moet hem echt niet live beluisteren, want dat is nogal vals ;)

 5. Debora
  30/10/2012 / 3:52 pm

  Het nieuwe album van Taylor Swift is inderdaad geweldig! En het liedje van 1D vind ik ook erg mooi, totaal iets anders, je hoort echt veel meer hun vocals.. Haha knap dat je de live versie helemaal uit je hoofd gaat leren, diehard fan! :P

 6. Cariena
  30/10/2012 / 4:10 pm

  Je hoort in het liedje van One Direction wel dat Ed Sheeran geschreven heeft. Vidn ik dan haha. But I love them en dit nummer is ook weer heerlijk :)

 7. 30/10/2012 / 6:28 pm

  De nieuwe van One Direction had ik nog niet gehoord, mooi zeg!

 8. 30/10/2012 / 6:56 pm

  Leuke nummers! Vooral die van The Script vind ik erg goed!

 9. 30/10/2012 / 8:31 pm

  Heel leuk om te lezen! Ik vind het liedje van Taylor Swift ook best leuk! Momenteel luister ik heel veel Avril Lavigne en P!nk. :)

 10. nirosha
  01/11/2012 / 8:53 pm

  The Script :hearts: , en een vriendin van mij deed vorig jaar altijd de megalange live versie van ‘You need me, I don’t need you’ in de pauze, en ik kan m nog bijna helemaal. Hoewel hij ook weer allemaal verschillende live versies heeft natuurlijk

 11. 01/11/2012 / 10:07 pm

  wauw die laatste <3 Haha! Ik vind Taylor stiekem ook leuk.

 12. 04/11/2012 / 4:25 pm

  Ik luister nu Non stop het nieuwe album van Ne-Yo, R.E.D.

 13. 08/11/2012 / 10:52 am

  Jaaa het album El Camino is echt heel goed! Zeker even de nummers gaan luisteren, er zitten wat mij betreft NOG betere tussen dan Lonely Boy (en die is al goed!).

 14. Esmee
  09/11/2012 / 3:03 pm

  Hee, ik wilde even zeggen dat ik het echt jammer vind dat je niet zoveel post meer plaatst.. En ik snap ook wel dat je het druk hebt enzo maar dan kan je toch op z´n minst even een berichtje op je blog zetten met dat je even niet kan updaten?
  Want nu worden je vaste bezoekers steeds weer teleurgesteld als ze geen nieuw artikeltje zien.
  Niet echt netjes toch?
  Ik bedoel het niet rot ofzo, maar gewoon als opbouwende kritiek :)
  x

 15. nirosha
  14/11/2012 / 8:03 pm

  Oh, en Kodaline, Ewert and The Two Dragons, Lianne La Havas, Iron and Wine en Riverdistrict zijn heel tof.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *