Inspiratie: winter fashion

Het kwik daalt snel! Ik fiets al maanden weer in m’n winterjas (koukleum 4 life) maar de afgelopen weken kwamen daar handschoenen en een sjaal bij. Een muts doe ik nog net niet op, maar het is een feit dat de winter er aan zit te komen! En naast lekker veel warme chocomel met slagroom drinken is er nog een manier om perfect in de mood te komen voor het koudste seizoen: winterkleding shoppen! Ik moet heel erg sparen voor volgend jaar dus echt veel kopen zit er voor mij niet in, maar dat betekend niet dat ik geen leuke inspiratie foto’s op kan zoeken! Aanschouw: mijn favoriete winter fashion.

 

Wat ik leuk vind voor deze winter: grof gebreide truien en sjaals, Noorse printen, Uggs, maillots met kabelpatroon en skinny jeans. Simpel, comfortabel, maar ik vind het superleuk voor dit seizoen! Dus dat is waar je me vooral in gaat tegen komen :) Ik heb ondertussen wel genoeg jeans en ook al een maillot met kabelpatroon. Noorse printen staan op de wishlist en in december ga ik een nieuw paar Uggs aanschaffen! Ooh, en ik heb laatst ook een parka besteld. Yay! Met dit soort kleding vind ik de winter best fijn :D

Waar kun je jou deze winter in vinden?

12 Comments

 1. 23/11/2012 / 6:45 am

  Leuke inspiratie! Ik vind winter niet zo erg, lelker wegkruipwn in dikke sjaalsen warme truien haha!

 2. 23/11/2012 / 7:11 am

  Ik hou van je collage, zo zie je maar ‘s hoe lekker de winter soms is. Ik draag lekker veel sweaters en jumpers en mix en match die het liefst op allerlei manieren. Daarnaast leef ik op thermolegging, rokjes en andere girly things. Ben weer diehard bezig mijn style te vinden, haha!

 3. 23/11/2012 / 7:13 am

  Ah heerlijk, die winterse kleding! Lekker warm en leuke printjes: ik houd ervan!

 4. 23/11/2012 / 9:09 am

  Wat een heerlijke foto`s! Ik hou vooral van colsjaals in de winter maar die truien zijn ook erg mooi!
  Liefs

 5. 23/11/2012 / 12:26 pm

  Wat een mooie collage. Ik houd echt van wintermode. Vooral breisels zijn favoriet :)

 6. 23/11/2012 / 2:54 pm

  Jaaaa Noorse printen en tunnelsjaals <3 Ik heb eigenlijk nog niet eens gek veel winterkleding, maar ik red me er tot nu toe wel mee. En ook ik heb sinds vorige week mijn winterjas weer officieel aan, beetje laat, maar op de fiets had ik het altijd zó warm!

 7. 23/11/2012 / 5:02 pm

  Leuk artikel! Ik heb toevallig laatst een legging besteld met zo’n Noors printje en ben benieuwd hoe ‘ie in het echt is (en of ‘ie me wel past, gekocht op eBay dus je weet het maar nooit) :)

 8. Trui
  23/11/2012 / 6:04 pm

  Trouwens kan je nog je artikel makn over de melting moments van dat recept van masterchef ik was er heel benieuwd naar! En volgens mij heb ik die bovenste trui aan de rechterkant die had ik vorig jaar bij de forever 21 gekocht leuk zeg!, ik hou echt van de winter teminste een excuus om binnen te blijven en series te kijken op de laptop haha

 9. 23/11/2012 / 7:23 pm

  Noorse printjes, yay! Vooral die leggings vind ik zó leuk. Helaas gaan die van eBay mij nooit passen, haha.

 10. Lisa
  09/12/2012 / 2:35 am

  Waar kan je zo’n legging kopen met een noorse print?

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *