Review: Balmi!

Al een hele tijd geleden won ik bij Floor en Marjolein twee Balmi lipbalms. Balmi is een merk dat sinds een tijdje bij de Douglas te krijgen is, met lipbalsems in de vorm van schattige bolletjes. Misschien een béétje afgekeken van EOS, maar aangezien EOS alleen online te krijgen is denk ik dat Balmi toch een groot deel van de Nederlandse markt gaat overwinnen!

Ik had zelf niet meteen behoefte om zo’n bolletje aan te schaffen, maar vond het toch wel erg leuk om er twee te winnen. Er zijn vijf smaken: kokos, framboos, zwarte bes, en de twee die ik heb: aardbei en mint.

De Balmi’s komen al in een superschattig doosje. Hoe blij worden wij van leuke verpakkingen? Jep, heel erg blij! De kleur maakt duidelijk met welke smaak je te maken hebt: roze voor aardbei en mintgroen voor mint!

Aan de Balmi’s vind je een wat mij betreft wel erg oldskool mobiel hangertje. Er zit sowieso geen mobielhanger-optie meer op de iPhone, maar verder lijkt het me gewoon ook erg vervelend, zo’n grote bonk aan je telefoon. Gelukkig kunnen we het hangertje er af halen en dit ietwat gênante idee snel vergeten :)

Van de verpakkingen uit de doosjes word ik nog blijer. De bolletjes zien er gewoon zo cute uit! De aardbei variant ruikt echt MIERzoet. Niet normaal meer, voor mij vaak ietsje te. Echt naar snoepjes, niet meer gewoon naar aardbeien. De mint versie vind ik wel heerlijk, deze is lekker fris en tintelt ook op je lippen! Vooral voor ik ga slapen / als ik ‘s ochtends wakker word vind ik deze fijn om te gebruiken.

De balsems smeren lekker en verzorgen m’n lippen prima. Eigenlijk zoals een normale lipbalsem dat doet! Alleen dan hebben de Balmi’s hun uiterlijk duidelijk mee :) Als ik een Balmi op tafel heb staan krijg ik altijd enthousiaste blikken en opmerkingen. Het ziet erg gewoon zo grappig uit!

Een prima lipbalsem in een erg leuke verpakking dus. I like Balmi! Je kunt de balsems krijgen bij de Douglas voor €4,95.

Heb jij ervaring met Balmi? Of anders met EOS?

11 Comments

 1. 29/11/2012 / 6:24 am

  Ik heb framboos, die is heerlijk en inmiddels al behoorlijk plat geworden ^^

 2. 29/11/2012 / 7:49 am

  Wat zijn de leuk! ik heb een neppe EOS van ebay;)

 3. 29/11/2012 / 9:02 am

  Ze lijken me erg lekker! Mooi prijsje om ze eens te proberen :-)

 4. 29/11/2012 / 12:31 pm

  Ik blijf ze leuk vinden, maar steeds koop ik ze maar niet. Arrrgh, IK MOET ZE!!!

 5. 29/11/2012 / 3:17 pm

  Ze zijn leukie hè? :) Stiekem wil ik er zelf ook nog eentje, of een EOS, daar ben ik nog niet helemaal over uit (A)

 6. 29/11/2012 / 4:29 pm

  Ik vind ze zo schattig, en ze doen me ook heel erg denken aan EOS inderdaad!

 7. Britt
  29/11/2012 / 5:30 pm

  Jaaa, ik heb een kokos balmi, werkt super en iedereen ruikt hem als ik hem opdoe haha!

  • Soesja
   29/11/2012 / 5:57 pm

   Jaaa die heeft een vriendin van me ook, ruikt heerlijk :)

 8. 01/12/2012 / 10:13 am

  De aardbei versie heb ik ook, en die is echt heerlijk! Alleen de geur al :hearts:

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *