Monthly Teen Vogue cover: One Direction

Ik loop een beeetje achter met m’n MTVC, maar de shoot die ik vandaag aan jullie ga laten zien is wel de meest recente. Hij is alleen niet zo heel erg recent meer ;) Vorige keer zagen jullie een hele mooie shoot met Demi Lovato, en deze maand is het wéér de beurt aan een tiener idool. Of beter gezegd: vijf tiener idolen. Waarschijnlijk weten jullie wel over wie ik het heb, ik heb het namelijk over One Direction!

Ik heb het volgens mij al tien keer uitgelegd maar nog een keer for the record: ik ben niet echt diehard One Direction fan, maar ik vind de muziek wel leuk en vrolijk (ook al weet ik heus wel dat het niet echt ‘goed’ is) en de jongens zijn ook gewoon leuk. Ik vond het dan ook totaal NIET vervelend toen ik hoorde dat ze een shoot voor Teen Vogue gingen doen! Laten we eens kijken naar het resultaat :)

Ik vind het heel moeilijk om te oordelen over deze shoot, omdat het boys zijn in da pictures. Kijk, bij vrouwelijke modellen kun je commentaar geven op de kleding, de make up, de aankleding, de styling, maar dat kan hier niet echt. Het enige wat ik me af vraag is waarom ze Niall in godsvredesnaam zo’n achterlijk petje op hebben gezet… Maargoed. Ik denk dat het bij deze shoot er heel erg van af hangt of je One Direction leuk vindt of niet. You either love it or hate it! Ik vind het wel een gave shoot, al worden ze wel echt héél erg afgebeeld als de coole mooiboys, haha!

Wat vind jij van deze shoot?

6 Comments

 1. 04/12/2012 / 6:40 am

  Hahaha inderdaad, ik krijg er ook wel een beetje een ‘coole mooiboys’ gevoel van ;) vooral de foto van drie bij de muur, haha!

 2. 04/12/2012 / 11:10 am

  BNithces. This. Is. Sexy. Shit. Love hahahha! Ik vind de shoot heel erg mooi, en tja, die coole mooiboys gevoel hoort er stiekem ook wel bij! Ik vind dat Louis alleen wel een apart gezicht achter het stuur trekt haha! Dat mag net wel wat anders van mij, oh en Zayn zijn haar is ook wel ene beetje, nah, no thanks,

 3. 04/12/2012 / 1:09 pm

  De voorkanten zijn tof gedaan ook met een handtekening, maar voor de rest heb ik echt niks met hun :’)

 4. aniek
  04/12/2012 / 7:25 pm

  HARREEEH <3
  i loveee one direction haha :) mooie foto's zijn het geworden!

 5. Marjolein
  04/12/2012 / 7:57 pm

  Ik vind het wel een leuk shootje! ;)

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *