Filmpje: Sinterklaaskadootjes!

Ik faal… Had dit artikel al ingepland onder het mom van ‘dan zet ik zo de Youtube URL er bij’ en toen faalde uploaden en vergat ik dat ik het artikel al had ingepland… Ach, hier is het filmpje!

Ah jongens, ik hou zoveel van Sinterklaas! Oke, misschien vind ik Kerst wel nog leuker, maar Sinterklaas is een goede tweede. Het is zo gezellig, je hebt lekkere snacks en ook zeker niet vervelend: kadootjes! Ook dit jaar heb ik het weer met mijn gezinnetje en oma gevierde en het was een geslaagde avond. In dit filmpje laat ik jullie zien wat ik heb gekregen :)

Ik heb gefilmd met mama’s iMac. Normaal filmde ik met m’n iPhone, maar tsja… Die is dus gestolen. Ik hoop dat het iets van kwaliteit is, haha! Ik heb het gemonteerd met iMovie en ik begreep er vrij weinig van maar volgens mij is het wel een heel fijn programma als je het helemaal snapt. Die houden we er dus nog even in!

Heb jij nog Sinterklaas gevierd?

Share:

17 Comments

 1. Marit
  07/12/2012 / 7:14 am

  ik zie geen filmpje

 2. 07/12/2012 / 7:39 am

  Ik zie ook geen filmpje .. Ik denk dat ‘ie er per ongeluk niet in is gekomen, want er staat ook geen url of ook maar iets.

 3. 07/12/2012 / 7:39 am

  Ben benieuwd, je hebt alleen geen video geplaatst, haha.

  liefs!

 4. Rosaleandra
  07/12/2012 / 12:37 pm

  Jammer maar ik zie geen filmpje

 5. 07/12/2012 / 3:06 pm

  Er staat ook niks op haar kanaal, dus waarschijnlijk is er iets fout gegaan.

 6. Mirle
  07/12/2012 / 6:40 pm

  leuk filmpje! :)
  liefs,

 7. 07/12/2012 / 6:51 pm

  Omg, geef mij jouw chocola. Superleuk de bakspullen. Wauw, jouw vader naar Lush, awesome. Toffe CD, ik ben heel benieuwd wat Jikkie heeft gemaakt als surprise haha. OMG nee one direction -.-. Waar gaat het heen met de wereld. Agree met je vader haha, al vind ik live while we’re young wel een leuk deuntje hebben, maar voor de rest heb ik helemaal niks met 1D. Je bent lekker verwend :)

  • Soesja
   07/12/2012 / 7:04 pm

   Haha kan ik begrijpen hoor, ik vind vooral de jongens heel leuk (accenten <3) en de liedjes zijn een soort 'guilty pleasure' en gewoon zo lekker vrolijk :D

 8. 07/12/2012 / 6:55 pm

  Leuke sinterklaas cadeautjes!
  Je bent dit jaar gelukkig weer zoet geweest;p.

  Hahahah en wat jij verteld van je vader; ja dat zijn inderdaad echt vader/mannen dingetjes;p Geniaal!

 9. 07/12/2012 / 6:58 pm

  Heel leuk filmpje, en vooral die cd’s zijn echt fijne kadootjes! Dat horlogebandje vind ik ook erg leuk :) Ik vind de kwaliteit trouwens heel goed, beter dan met je iPhone! Ook valt het me trouwens op dat je, voor zover je dat kunt meten aan die paar worden, echt een hele mooie Engelse uitspraak hebt. Het klinkt allemaal zo natuurlijk, wat veel andere beautybloggers niet hebben. Daar ben ik echt jaloers op haha! :) In ieder geval, leuk filmpje en ook hele leuke cadeaus!

  • Soesja
   07/12/2012 / 7:03 pm

   Ja ik vind de kwaliteit ook heel fijn nu ik het zo terugkijk, dus dit is wel een blijfertje :) En ah thanks, dat vind ik echt heel lief <3

 10. Debora
  07/12/2012 / 7:26 pm

  Je hebt echt veel en leuke cadeautjes gehad! :D Haha echt grappig dat je vader de inkopen heeft gedaan en dat ie voor je naar Lush is geweest xD

 11. 07/12/2012 / 8:08 pm

  Ik vind de kwaliteit van de webcam erg mooi eigenlijk! Houden zo :) En oeh, heerlijk die chocola. En haha, echt cool dat je vader naar Lush geweest is, die van mij weet niet eens wat Lush is ^^

 12. 07/12/2012 / 9:12 pm

  hele leuke cadeautjes! (en ook een leuke blog hihi :D ) x

 13. 08/12/2012 / 4:43 pm

  Wat een leuk filmpje Soesjaaaa :D Ik vind het echt goede kwaliteit voor een computer, nice. Je hebt echt leuke kadootjes gekregen, en waar ik het meest jaloers op ben is de cd van Passenger <3 liefde voor hem.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *