OPI On her majesty’s secret service

Voor Sinterklaas kreeg ik een lakje van OPI! Mijn derde alweer. Op mijn verlanglijstje stonden vier exemplaren, en uiteindelijk vond ik op 5 december een klein pakje van de DA met daarin één van die vier: On Her Majesty’s Secret Service van de James Bond collectie! Een unieke kleur met glitters in verschillende tinten. Echt heel erg bijzonder! Ik had hem al op meerdere blogs gespot, en nu heb ik hem zelf. En it’s such a beauty! Vandaag laat ik jullie swatches zien.

De kleur… Wauw. Ik vind hem heel erg complex: ik kom er maar niet achter of er nou een basiskleur is of dat het lakje puur uit glitters bestaat. In daglicht is hij blauw/groen, ‘s avonds wordt dat meer zilver/zwart, en soms zie ik ook een sprankje roze er tussendoor! Heeel erg gaaf, en super voor kerst. Ook omdat het door de verschillende glitters bij ongeveer ELK jurkje staat! Als ik deze lak op heb raak ik echt niet uitgekeken, het is echt zo’n lakje waar je naar kan blijven staren. Love it!

Ik hoor van veel mensen dat ze Essie fijner vinden dan OPI, maar daar ben ik het eigenlijk helemaal niet mee eens! De kwaliteit van dit lakje is sublime! Ze lakt heerlijk, en ook het kwastje van OPI vind ik fijn werken. Helemaal niet te breed, zoals ik vaak lees. Handig juist! Ook droogt OHMSS heel snel. Hij heeft bijna geen uithard-tijd nodig, na twintig minuutjes kan ik weer alles doen zonder bang te zijn voor deuken. Dat moeten we hebben! Het enige puntje van kritiek is de dekking, deze lak heeft namelijk wel drie laagjes nodig… Maar omdat ze zo’n schoonheid is kan ik me er niet druk om maken!

Ik weet niet precies hoe het met de verkrijgbaarheid van de James Bond collectie zit maar m’n vader heeft deze lak 1.5 week geleden voor me gekocht bij de DA in de Leidsestraat dus je zou het altijd nog kunnen proberen! Het is echt een beauty en de relatief hoge prijs (want nee, OPI is helaas geen budgetmerk) helemaal waard. I love it!

Wat voor nagellak draag jij deze kerst?

11 Comments

 1. 11/12/2012 / 9:29 am

  Wat een prachtige lak! Hier houd ik echt van :-)

 2. 11/12/2012 / 9:49 am

  Mooi! Ik heb nog geen enkel O.P.I. lakje maar volgens mij zijn ze erg fijn!

 3. 11/12/2012 / 7:54 pm

  Oh wauw, wat een mooi lakje, de laatste foto is ook mooi gelukt. Ik vind OPI ook fijner dan Essie.

 4. 12/12/2012 / 8:39 am

  Oehh wauw. Ik vind dit echt een supermooi lakje!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *