OOTD: Big lights will inspire you

Al weer een tijdje geleden dat ik mijn laatste OOTD deed! Maar vandaag draag ik iets wat ik nooit eerder heb gedragen, ik had een feestje, dus vond ik het wel weer eens tijd voor zo’n artikel. Het shirt dat ik in deze outfit combineer is eigenlijk mijn pyjama shirt, maar aangezien de tekst totaal op mij slaat dacht ik: waarom niet in een normale outfit combineren? Zie hier het resultaat!

OOTD Big lights will inspire you
♥ Blazer: Kenzaa

♥ I ♥ NY Shirt: touristenwinkeltje in NYC

♥ Jeans: America Today

♥ Schoenen (niet op de foto): lage grijze Converse All Stars.

Eigenlijk vind ik dat dit shirt van zichzelf een beetje te hoog sluit, maar met een blazer er over heen kan het prima! En op de foto zie ik pas hoe erg mijn broek aan het slobberen is, die moet even in de was + droger! Anyway, dit is dus wat ik droeg vandaag, ik vind het zelf een leuke outfit :)

3 Comments

  1. 06/03/2011 / 10:36 am

    aaaaaaaaaaaaah die titel is van Empire State of Mind van Alicia Keys <333. Echt ik vind dit zo'n leuke outfit, lekker makkelijk, maar toch leuk. En die blazer is goddelijk mooi <3

  2. 06/03/2011 / 12:51 pm

    Looks gooood. Ik vind de combinatie van de blazer met zo’n shirt echt leuk ^^

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *