What’s on my iPhone?

‘Huh? iPhone?’ Jaaaa, ik heb een nieuwe iPhone! Hoe en wat, dat leg ik uit in het filmpje. Vanaf volgende week dus weer ‘Story of my week’ :)

Share:

9 Comments

 1. 17/12/2012 / 6:55 am

  Oooooh superchill dat je je iPhone weer hebt! Je hebt daar echt heel veel geluk mee, ik weet nog dat ik bang was dat ik mijn iPhone was verloren, en ik zat al helemaal te stressen en in paniek, haha. Ik zal ook niet zonder kunnen. :(
  En de Wunderlist app is echt ideaal hè? Die blogpost ideeën erin zetten vind ik echt heel erg slim! Dat ga ik onthouden.

 2. 17/12/2012 / 7:55 am

  Superleuk dat je een nieuwe hebt! Als mijne ooit kapotgaat koop ik ook direct een nieuwe! :)

 3. 17/12/2012 / 6:10 pm

  Echt super dat je een nieuwe hebt! Ik wil ook graag een Iphone! :)

 4. 17/12/2012 / 6:56 pm

  Hahaha jij met je webcam in je scherm :’) Geniaal. Super dat je je telefoon weer terug hebt, dankzij jou heb ik die Big Day app ook haha!

 5. 17/12/2012 / 10:56 pm

  Heel leuk om te zien! Vind het altijd erg leuk om te zien wat een ander op de iPhone heeft staan. En natuurlijk ook super dat je er sowieso weer één hebt!

 6. Suzanne
  18/12/2012 / 7:52 am

  Leuk filmpje! Ik wil heel graag een iphone, ik heb nu een blackberry, die ik ook wel fijn vind. Maar het stomme van een blackberry is dat er maar weinig apps op kunnen: geen weheartit, bloglovin en dat soort dingen.

 7. 18/12/2012 / 5:57 pm

  NU NOG 38 DAGEN TOT THE SCRIPT :D:D:D Ik vind het zo awesome dat je gewoon even een nieuwe hebt :D Ik vind het een heel leuk filmpje! Ik baaal zo erg dat WHI niet voor android is, maar oke. Ik gebruik ‘Do it tomorrow’ heel veel voor lijstjes.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *