Tutorial: GOSH Zomerlook 2011

Het is weer tijd voor een filmpje! Deze keer een tutorial, waarbij ik een hele reeks producten uit de GOSH Zomer collectie gebruik (voor de overall review van deze collectie, klik hier). Dit was een opdracht die alle GOSH Ambassadors kregen, en hier zie je mijn resultaat! Ik leg het accent op m’n ogen, en daarna een tweede waarbij ik het accent op m’n lippen leg! Mijn ambassador collega’s zijn allemaal geniaal met make up, dus de ingewikkelde constructies laat ik aan hun over en ik ging zelf voor een simpele tutorial die iedereen, ook meiden die nog niet veel van make up af weten, na kan maken! Enjoy!

En zoals ik al zei in het filmpje heeft GOSH binnenkort een geweldige actie: 2 producten voor €10! Deze actie geldt van 26 april t/m 8 mei, dus ik zou zeggen: sla je slag!

8 Comments

 1. 25/04/2011 / 8:09 am

  Heel leuk gemaakt.
  Je staat heel goed met die lipkleur!

 2. Jikkie
  25/04/2011 / 8:27 am

  Hihihi ;
  hoor papa grasmaaien
  op de achtergrond .
  We hebben het met zijn
  allen zitten kijken en we
  zijn super trots op je soesje ,
  kus Jik Mam Pap . ♥

 3. 25/04/2011 / 11:39 am

  HAHAHAHHA die reactie van Jikkie, geweldig. Oeeeh superleuk dat je een tutorial gaat doen, ben benieuwd! Jij bent zonder bril echt anders. Wow je hebt zwart aan in de zomer [o. Groen en blauw, nicenice! Oeeeh je hebt je armbandje aan! HAHA jouw handen die bij “ogen open laat staan” ofzo, geweldig. Hahaha ik weet niet waarom, maar ik lig in een deuk. HAHAHAH “niet helemaal erover heen” * rare rondjes met je hand*. Geweldig, haha sorry. Dat liedje is leuk. Ik hoop nou niet dat het Jack Johnson is, want anders is dat echt een faal. HAHA DAT LICHTJE DAT SCHIJNT. Ik vind hem mooi! OVERDAG?!?!?!?!?! Hmm, ja okee het kan wel. Edward en bella op de achtergrond leiden mij af, ik kijk daar de hele tijd na, haha. “Klaar is KEES” –> “Klaar is SOESJA”. Lipmarkeer aaaaah, die wil ik die wil ik die wil ik! HAHA JA, ik ging hem “openbaar” opbrengen en toen pakte iemand hem af: “ZIT JE NOU MET EEN WATERVASTE STIFT JE LIPPEN TE STIFTEN?!”. Wauw, hij is echt mooi, jij moet vaker de accent op je lippen leggen! Ben eigenlijk wel benieuwd naar rode lipstick en jij samen :O. HAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA “Wow, zij heeft echt roze lippen” en dan dat accent seriously, you’re genious, GENIOUS! Wow, als jij rode lippen en dan winged eyeliner EN DAN NOG JE BRIL, dat zou zó classy staan :O. Jaaa GOSH is geweldig, dat ga ik zeker 7 mei doen, want ik mag in april niks uitgeven en 7 mei is de allereerste dag dat ik kan. Echt een heel leuk filmpje, echt waar! HAHA weer je doeg.

  • 25/04/2011 / 12:05 pm

   Haha die doeeeeg is echt mijn handelsmerk geworden yo! En nee het liedje is Summer Breeze van Jason Mraz :D Thanks for je uberlange & lieve comment! :D

 4. 25/04/2011 / 12:14 pm

  Haha oogschaduw tot je wenkbrauwennnnn :’) Echt een leuk filmpje, vaker doen! :D

 5. 25/04/2011 / 7:00 pm

  Wel een leuk filmpje, alleen wat ik dan wel jammer vind is dat je buiten het beeld alles opdoet (oogschaduw, mascara, lipmarker), als je dat in het beeld doet is het denk ik leuker om naar te kijken! (A) Of dat je inzoomt op je oog, zegmaar!

  Die roze lipmarker ding stat je goed :D

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *