Youtube verslaving: Jack & Finn

Denk je even in: een twee jongens (een tweeling!) met ontzettend geweldige humor die filmpjes uploaden op Youtube en daarnaast ook nog eens superknap zijn. Sounds perfect, right? Waarschijnlijk weten een paar van jullie nu wel over wie ik het heb, maar voor de mensen die dat nog niet weten: dit is your lucky day. Ooh, en bereid je maar alvast voor op een paar uren die je gaat verspillen aan Youtube filmpjes kijken. Ik heb het natuurlijk over Jack en Finn van het Youtube Channel JacksGap!

Ik heb het persoonlijk niet heel erg op vloggers. Ik weet niet, de filmpjes duren me meestal te lang en ik kijk liever iets als een tv-serie. Maar toen Lisa mij een filmpje van Jack liet zien was ik verkocht. Wat een hottie! Jack is de owner van het Youtube channel dat hij heeft opgezet in zijn tussenjaar (= Gapyear, vandaar de naam ‘JacksGap’). Zijn tweelingbroer Finn (the hotter twin! haha) komt in sommige filmpjes ook voor. De jongens zijn niet alleen superknap, maar ook nog eens gewoon heel grappig en daarnaast zien alle filmpjes er supermooi uit en zijn ze gewoon mooi gefilmd en gemonteerd. Ik laat mijn favorieten aan jullie zien!

Ah, ik word zooo blij van deze filmpjes! Toen ik me een middag kut voelde heb ik ALLE 37 video’s gekeken en toen voelde ik me veel blijer :D Gelukkig hebben Jack en Finn nog een hoop coole Youtube matties waarvan ik nog lang niet alles heb gezien, dus ik heb nog wat te doen. En jij nu ook!

Kende jij Jack en Finn al?

Share:

15 Comments

 1. 04/01/2013 / 12:43 pm

  Ik heb alleen het 1ste filmpje gekeken en ik ben nu al fan hahaha geweldig

 2. 04/01/2013 / 4:41 pm

  Hoooooo die zijn sexy! Leuke filmpjes, haha! Kende ze nog niet :)

 3. 04/01/2013 / 5:09 pm

  Jaa, ik ken ze! Ik heb al eens filmpjes van ze gezien, ze hebben echt toffe filmpjes! :)

 4. 04/01/2013 / 6:30 pm

  You made my day! Seriously, ik had nog nooit van ze gehoord, dus besloot ik maar wat filmpjes te kijken. Geweldig gewoon! Ze zijn knap, sexy en gewoon heel erg grappig, love it! Super haha.

 5. 04/01/2013 / 6:59 pm

  Ik kijk wel andere vloggers, maar deze kende ik nog niet! *subt*

 6. Frances
  04/01/2013 / 7:57 pm

  omg, i’m in love! Haha, ze zijn echt suuuper knap & heel erg grappig! Thanks voor de tip!

 7. Lotte
  04/01/2013 / 9:12 pm

  oh myy wat een cuties :wow:

 8. Debora
  05/01/2013 / 1:21 pm

  Oh yay! Jack en Finn :D ontdekte ze door n tweet van Sharon van UniqueStyle en ben normaal niet zo van vlogkanalen maar zij zijn echt geweldig xd knap, humor en dat nog es keer 2 0:)

 9. Vera
  05/01/2013 / 7:38 pm

  Ahh dankjewel Soesja!
  Ik kende ze nog niet en heb net even een paar filmpjes gekeken. Oh wat zijn ze leuk :) grappig, knap, sexyyy, engels accent: does it get any better? :)

 10. Catho
  06/01/2013 / 11:55 am

  Ik kende ze nog niet, maar ik heb enkel nog maar het bovenste filmpje gezien en ik ben nu al verslaafd :hearts:

 11. 16/01/2013 / 12:51 pm

  door jou heb ik nu een verslaving! aaa :)

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *