Bourjois So Laque! Cherise Noire & Vert Chlorophylle

Een tijdje geleden alweer was m’n tweede SE-week van dit jaar net afgelopen. Het was voor m’n gevoel supergoed gegaan (en dat bleek uiteindelijk ook zo te zijn! Happy me) en ik vond dat ik wel een kadootje verdiende. Helaas had ik het niet zo heel ruim wat betreft geld (nu helaas nog steeds niet, hallo eindexamenreis die betaald moet worden) en had ik al helemaal het geld niet om torenhoge verzendkosten voor mooie producten uit het buitenland te gaan betalen. De oplossing? De Etos! Een van de weinige winkels in het dorp waar ik nog wel eens kom, haha. En sowieso de enige waar ik een geschikt kadootje voor mezelf zou kunnen vinden!

Ik wilde eigenlijk een lakje van Essie kopen, maar ik vond het aanbod in mijn dorp een beetje tegenvallen. Ik had ook best naar een Etos in de stad kunnen gaan na school, maar op zo’n moment vind ik het superstom om weer met lege handen naar huis te gaan en wil ik gewoon iets kopen. Toen viel m’n oog op het schap van Bourjois. De So Laque nagellakjes waren vroeger een van m’n favorieten, maar eigenlijk was ik het alweer een beetje vergeten. Maargoed, ik spotte twee mooie kleurtjes, dus die gingen mee! Aanschouw: Cherise Noire en Vert Chlorophylle.

Bourjois So Laque 001

Bourjois So Laque 002

Cherise Noire is een hele mooi donkere rood/fuchsia/bruine kleur. Ik was nogal teleurgesteld toen ik één laagje van deze lak aanbracht, omdat hij toen echt roze was en ik hoopte op warmbruin. Maar na twee laagjes wordt het al wat roder en bij drie laagjes, zoals je op deze foto ziet, heb je een mooie egale, bruinrode kleur! Echt perfect voor de herfst/winter, iets minder voor de zomer. Echt zo’n kleur die perfect past bij een kop warme chocomel in je handen.

Bourjois So Laque 003

Bourjois So Laque 004

Vert Chlorophylle is echt het tegenovergestelde van winterse Cherise Noire. Dit is een felle turkooise kleur. Ik wilde al héél lang precies deze kleur en wist dat Bourjois hem in haar collectie had, maar bleef toch zoeken naar een goedkoper alternatief. Nooit gevonden, dus dit was het moment om gewoon de dure variant te kopen! Deze kleur is perfect voor bij wat warmer weer, lekker fris en knallend. Leuk op je teennagels in sandaaltjes of gewoon op je vingernagels, met een ijsje in je hand. Op de foto draag ik twee laagjes, en daarmee dekt hij perfect.

Ik vind de kwastje van de So Laques een beetje aan de grote kant, je moet echt even leren ermee om te gaan en niet een overload aan lak op je nagel te krijgen. Maar ze drogen snel en blijven lang mooi zitten, dus daar heb ik niks over te klagen!

Ik ben heel blij met mijn twee nieuwe So Laques. Dit zijn echt twee kleurtjes die ik nog niet had en die ik waarschijnlijk vaak zal gaan gebruiken!

Share:

10 Comments

 1. 08/03/2013 / 7:38 am

  Mooie lakjes, vooral de turqoise ziet er erg mooi uit

 2. 08/03/2013 / 8:04 am

  Wat een mooie kleuren. Vert Chlorophylle vind ik het mooist (wat een naam zeg! haha)

 3. 08/03/2013 / 10:42 am

  Ooh de tweede kleur is meer mijn ding, ik hou niet van de donkere kleuren. Die doen mij nu aan de winter denken en die wil ik vermijden haha. De tweede kleur vind ik mooi!

 4. 09/03/2013 / 5:01 pm

  Wauw, super mooie lakjes. Vooral die laatste is heel leuk voor in de zomer.
  xoxo

 5. 09/03/2013 / 11:55 pm

  Wat een mooie kleurtjes, vooral die groene lijkt me erg leuk voor in de lente :) xxx

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *