Korte update: vier jarig bestaan + druk druk druk

Hi guys!

Een nieuwe week, een nieuw begin. Ik heb m’n blog weer eens héérlijk verwaarloosd. Ik zeg altijd wel dat ik het niet perse héél druk heb dit eindexamenjaar, maar ik merk toch wel dat m’n blog er heel erg onder lijdt. Ik faal gewoon, haha! Maar vandaag weer even een korte update, eentje met leuk nieuws en eentje met minder leuk nieuws.

LEUK: Ik blog alweer 4 jaar!

 

WOW! 4 jaar is echt… lang. Ik begon op mijn dertiende met bloggen, en nu ben ik zeventien (biiiijna achttien!!). Gestoord gewoon. M’n blog is niet heel erg gegroeid dit jaar omdat ik gewoon faal, zoals eerder gezegd, maar ik geniet toch van 600 à 700 unieke bezoekers per dag! En ik vind dat dat best iets is om trots op te zijn :D Erg gaaf guys. I love you all

En voor jullie leuke bezoekers komt er vanmiddag nog een winactie online! Rond een uur of 12 dus zeker nog even op m’n blog terugkomen ;)

MINDER LEUK: Drukte goes on…

 

Afgelopen week moest ik m’n M&O business plan en m’n Nederlands literatuur map inleveren. Deze week moet ik m’n profielwerkstuk inleveren. De week daarna begint vrijdag m’n SE week. Nope, rustig zijn de komende weken zeker niet te noemen! En na de SE week is het nog maar 5 weken tot het eindexamen… Ik ga het wel halen, maar ik moet er zeker nog een hoop voor doen. De komende tijd blijft wat m’n blog betreft dus een beetje onvoorspelbaar. Jammer, want ik barst echt van de leuke ideeën, ook voor Youtube. Maar de komende tijd komt m’n blog helaas op de tweede plek :( Ik zal proberen nog wel eens wat te posten, maar elke dag gaat hem helaas niet worden.

Dus. Stay tuned, in ieder geval vandaag voor de winactie, en volg verder m’n blog op Bloglovin’. Dan krijg je meteen door als er weer eens een update is ^^

Share:

18 Comments

 1. 18/03/2013 / 8:43 am

  Gefeliciteerd Soesja!! 4 jaar is echt al suuperlang joh haha!
  En succes met je examens! you can do it!

 2. Kim
  18/03/2013 / 9:12 am

  Hee,
  wouu, 4 jaar echt lang! super goed
  Ik volg je nog maar net, maar ik vind dat je een hele leuke blog hebt!
  Succes met je examens en je laatste jaar, ik hoop dat je het haalt!
  You can do it <3

 3. Malikaaa
  18/03/2013 / 9:45 am

  Succes met alle schoolgerelateerde dingen!En gefeliciteerd met je vierjarige bloggersbestaan :))

 4. 18/03/2013 / 9:54 am

  Wauw 4 jaar al weer, gefeliciteerd! En heel veel succes met school de komende tijd.

 5. 18/03/2013 / 11:56 am

  Gefeliciteerd! Zet ‘m op met je toetsen en alles! Je kunt ‘t ;)

 6. elien
  18/03/2013 / 2:12 pm

  gefeliciteerd! Knap dat je het al vier jaar doet :) succes met alle drukte!

 7. 18/03/2013 / 3:33 pm

  Ik had het al in het winactie artikel gezegd, maar: gefeliciteerd met het 4 jarig bestaan van Dashing Days, heel erg leuk! Jammer dat je het de komende tijd heel druk hebt met school, maar hé, school gaat voor. Dus veel succes en wat je nog wil doen met je blog en Youtube kan altijd nog :D

 8. Debora
  18/03/2013 / 3:57 pm

  Gefeliciteerd!! Ik vind het toch knap dat je al 4 jaar blogt :) Denk dat de meeste mensen dat nu wel met school hebben, ik snap het tenminste wel, die laatste 5 weken zijn hectisch in t kwadraat :O

 9. 18/03/2013 / 5:12 pm

  Gefeliciteeeerd! Vier jaar is zo veel, omg. Super knap :) Heel veel succes nog deze weken <3

 10. 18/03/2013 / 7:47 pm

  NICE! 4 jaar is als je er over nadenkt echt extreem lang… heel veel succes met school, ik herken de drukte helaas helemaal :( Maar we zijn er bijna vanaf, ik heb zin in de zomervakantie / ons kampeerplan!

 11. 20/03/2013 / 12:02 pm

  Succes deze weken meid :D Je kunt het! En gefeliciteerd met je blog bday natuurlijk. :hearts:

 12. Nicole
  21/03/2013 / 3:22 pm

  Gefeliciteerd, 4 jaar is al best wel lang! :wow: Succes deze weken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *