Quick update: nieuwe layout

Wat krijg je als je studie ontwijkend gedrag vertoond…? Je opent Artisteer weer eens! In de kerstvakantie was ik begonnen met een nieuwe layout, maar die heb ik nooit afgemaakt. Nu begon het opeens enorm te kriebelen en daar was mijn nieuwe lay! Ik werd wel een beetje gek van die vorige, maar ik had hem dan ook al zo’n 15 maanden! De vlinders heb ik vervangen voor rust.

De nieuwe layout is erg clean, maar heeft natuurlijk wél knalroze er in verwerkt. Kan ook niet anders he ;) Over de header ben ik nog niet 100% tevreden maar misschien dat ik die nog een keer verander. Ik kreeg gewoon zo’n drang hem online te zetten! Laat me zeker weten wat je er van vindt! Ik ben er in ieder geval blij mee, een beetje rust op m’n site :)

Kus, Soesja!

Share:

17 Comments

 1. 22/03/2013 / 9:47 pm

  Ik vind de layout erg mooi geworden. Heel rustig en overzichtelijk :)

 2. 23/03/2013 / 12:56 pm

  WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW
  Soesja deze layout is echt zo leuk :D het is wel echt leuk dat je het gewoon in dezelfde stijl hebt gehouden met je header en de kleurtjes enzo. Ziet er goed uit.

 3. 24/03/2013 / 3:23 pm

  Heel mooi!! :hearts: Alleen ik vond altijd je vlincertjesachtergrond zo leuk! :(

 4. Sarah
  02/04/2013 / 1:50 pm

  Mooi hoor! Ik zou misschien wel een ander lettertype gebruiken in de header (A)

  • Soesja
   05/04/2013 / 4:30 pm

   Dit lettertype heb ik echt al twee jaar, ook in m’n vorige twee layouts haha! I like it :)

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *