Filmpje: Sibling test met Jikkie!

En alweer een filmpje… ;) Dit weekend weer lekker bloggen dus dan ook weer normale artikelen! Ik heb in de schrijf-planning in ieder geval een outfit, een verslagje van Berlijn, nóg een filmpje en een shoplog van de H&M staan. Verheug jullie daar maar vast op! Voor nu, de sibling test met Jikkie! Het filmpje is lang geworden, maar ik kon het niet opnieuw opnemen omdat we alle antwoorden al wisten van elkaar. Ik hoop dat jullie het toch leuk vinden!

Ooh, en even tussendoor: is de kwaliteit bij jullie ook zo raar? Bijvoorbeeld vlekken op m’n haar en zo? Op m’n moeders iMac is dat er namelijk niet maar op m’n laptop wel… Anders moet ik even met iets anders filmen in de toekomst. Again: enjoy watching!

Share:

13 Comments

 1. 11/04/2013 / 6:58 am

  Hahaha! Jikkie is echt geniaal :P Leuke video!

 2. elien
  11/04/2013 / 10:29 am

  Superleuk filmpje! Jikkie is echt grappig, ze kan zelf wel een yt-kanaal beginnen met vrolijke en geniale filmpjes hihi ;) ik kijk uit naar al je artikelen die op de planning staan, ben benieuwd naar verslag van Berlijn!!

 3. 11/04/2013 / 12:28 pm

  (Oke ik typ deze comment tijdens het filmpje, dus hij is drooog)
  Nu gaat iedereen Jikkie beroven, joh. Wát een geld! Hahahaha ‘Wie zegt dat Lisa mijn beste vriendin is…’ hopelijk vat ze dat niet verkeerd op ;) ik moest echt even lachen toen Jikkie dat papier in haar mond stopte. Kan gewoon he? En o m g, ik heb met de man die op die manier zijn brood eet in één huis geslapen? nee toch?
  SPOT NIET MET GRONINGEN, MOTHAFOKKERS. HEEEEEE ik word genoeeemd (y)
  ‘Nou Soesja, luister eens vriend, dat weet ik echt niet…’

  Sorry voor deze geweldige comment doei.

 4. 11/04/2013 / 1:16 pm

  Wow, volgens mij hebben we 2x dezelfde telefoon gehad! Tenminste, dat leid ik af uit de beschrijvingen haha: een Nokia N97 en een Nokia 7373 (die draaitelefoon)? Leuk filmpje trouwens, ik vind jullie echt grappig samen! Trouwens, op mijn macbook is de kwaliteit gewoon prima!

  • Soesja
   11/04/2013 / 2:14 pm

   Ja klopt van die telefoons, haha!

 5. 11/04/2013 / 1:51 pm

  Hahaaa, Jikkie is leuk. En man haar haar, geweldig! Holy motha, 4 euro op je bankrekening. ‘Mimi?! Dat is een hamsternaam.’ Hahaha. OMG hoe je papa z’n brood eet.
  en GRUNNN for life jongen, de meest awesome stad ever. Wow een paarse Sony Ericsson, volgens mij had ik die in het zwart. ‘Wij zijn zusjes dus we horen een hart te delen’. Aaww.
  Dit was zo’n chaotische comment die men schrijft onder het filmpjes kijken.

 6. Jikkie
  11/04/2013 / 2:25 pm

  :lol: Hahahaha zo leuk om dit te lezen,
  Dank jullie wel.
  Loveyou soesja je bent awesome
  And so is your blog !!

 7. Debora
  11/04/2013 / 3:16 pm

  Haha geweldig filmpje, en Jikkie heeft echt mooi haar!!

 8. Inge
  11/04/2013 / 4:53 pm

  Echt leuk om te zien!

 9. 12/04/2013 / 3:55 pm

  Haha, wat een superleuk filmpje! Op één of andere manier wist ik dat het antwoord op die vraag Frans en Duits was, waarschijnlijk gewoon omdat je ooit eens had gezegd dat je slecht was in talen haha.

 10. 15/04/2013 / 6:26 pm

  ‘Marieke is aardig want ze heeft een keer een zuidlaarder bol voor ons meegenomen’ HIHI ik lachte met mezelf :D Maar leuk filmpje!

 11. lisa
  17/04/2013 / 7:06 pm

  hoe oud is jikkie? :) heel leuk filmpje zeker meer doen!!! :D

  • Soesja
   18/04/2013 / 5:27 am

   Net 15 geworden! En als je suggesties hebt voor meer filmpjes die ik met Jik kan doen, let me know ;)

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *