Filmpje: verjaardagskadootjes!

Vorige week maandag was ik jarig en vorige week vrijdag heb ik het gevierd. Ik had eigenlijk aan iedereen geld gevraagd, maar het leuke is dat ik van bijna niemand geld heb gekregen! Iedereen heeft echt zijn best gedaan een leuk kadootje te verzinnen en daardoor heb ik allemaal dingen gekregen waar ik enorm blij mee ben :) Dat geld voor de vakantie, dat komt wel joh. Weten wat ik heb gekregen? Kijk bovenstaand filmpje! Vergeet niet HIER te abonneren op mijn YT kanaal!

Share:

11 Comments

 1. 30/04/2013 / 7:38 am

  Oh, wat ben je lekker verwend zeg met al die leuke cadeautjes! En hé, ik zie mijn kaartje voorbijkomen! :D

 2. 30/04/2013 / 9:42 am

  Wat leuk van de inscriptie, tof cadeau! Wat een lief cadeau van jouw vader. Het foto-album is ook zo leuk, dat vind ik heel tof om te zien. WAUW toen je zei “ik geloof van…” Toen dacht ik “Blurb zeker” en dat zei je ook. Superleuk de memoryjar :D De popup 3D kaart is zo leuk. Het shirt van The Sting is zo leuk!

  • Soesja
   30/04/2013 / 9:55 am

   Haha wow dat je dat kent! Ik had er echt nog nooit van gehoord ;)

 3. 30/04/2013 / 8:03 pm

  Ahh, wat heb je superleuke cadeautjes gekregen! Dat fotoalbum, de bedels voor je armband, die memory jar… wat een persoonlijke gifts! Heel leuk. En ik moest lachen om het verhaal van de olijfboom, hahaha!

 4. Olga
  01/05/2013 / 6:43 am

  Gelukzak… Heb nog nooit zoveel cadeaus gekregen ….

 5. 01/05/2013 / 3:44 pm

  Wat een leuke cadeaus! En veel ook! :) Ik hoop dat ik voor mijn 18e ook een persoonlijk cadeautje van mijn moeder krijg, dat fotoalbum en die herinneringen vind ik echt heeel leuk! Die foute cd lijkt me trouwens ook leuk voor later, omdat het echt van die liedjes zijn waarvan je de tekst over 30 jaar nog steeds weet haha!

 6. Debora
  06/05/2013 / 2:40 pm

  Hele leuke cadeautjes heb je gehad! Vooral die persoonlijke cadeautjes zijn zo leuk om te krijgen, van die dingen die je bewaart :D

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *