Filmpje: een kijkje in mijn iTunes library

Het leek me wel eens leuk jullie te laten zien welke muziek er allemaal in mijn iTunes / op mijn iPod staat. Ik heb een beetje geklooid met hoe ik dit vorm moest geven, maar hier het resultaat! Enjoy :) En als jullie nog leuke artiesten weten, let me know in the comments!

Vergeet niet hier op m’n Youtube kanaal te abonneren :)

Share:

15 Comments

 1. 10/05/2013 / 6:20 am

  Wat leuk om te zien! Mooie muziek luister je :hearts:

 2. Fleur
  10/05/2013 / 9:46 am

  Je hebt ongeveer dezelfde muzieksmaak als ik! Paolo Nutini, Ed Sheeran en vooral John Mayer. Ik vind ‘Where the light is’ ook verreweg het beste album van hem. Dat concert zou hij nog een keer moeten doen, maar dan in Nederland ; )
  Morgen zit ik om tien uur ook voor de laptop kaartjes proberen te bemachtigen! Ik heb alleen nog niemand om mee te gaan, dus ik moet nog iemand gaan strikken, maar dat lukt hopelijk wel!

  Hoelang van te voren ga jij voor de laptop zitten?

  • Soesja
   10/05/2013 / 10:04 am

   Jep, ik ga ook weer zó diehard proberen. Vorige keer zat ik al vanaf half negen maar de wachtrij ontstond pas rond 09:40 en toen had ik toch geen kaartjes… Maar ik denk vanaf een uur of 9, met meerdere computers haha!

 3. 10/05/2013 / 10:27 am

  Leuk om te zien wat je allemaal luistert, de meeste liedjes die je op je blog zet vind ik heel leuk dus zal ik jouw favoriete albums ook eens gaan downloaden :) Een aantal albums heb ik zelf ook in mijn iTunes staan, maar lang niet alles !

 4. Debora
  10/05/2013 / 10:31 am

  Leuk om te zien en goede muzieksmaak heb je :)

 5. 10/05/2013 / 2:12 pm

  Ah, wat een leuk filmpje is dit! Heel tof om te zien, en ik zag inderdaad zo veel the Beatles, haha! Wat is jouw favoriete album van ze eigenlijk? Ben ik wel benieuwd naar ^^

  • Soesja
   10/05/2013 / 2:50 pm

   Abbey Road en the White Album!

 6. 10/05/2013 / 2:50 pm

  Aah superleuk, leuke smaak :) :) En inderdaad, die 2e cd van Paolo Nutini is vrij jammerlijk… maar je hebt me weer op ideetjes gebracht, jeej :D

 7. 10/05/2013 / 7:41 pm

  Leuk gedaan! Veel muziek die ik ook heb. Ik heb zelf momenteel zo’n 16.000 nummers in m’n iTunes staan, maar mijn collectie dateert dan ook al van 2003 dus ik ben zeg maar al even aan het sparen :)

 8. 11/05/2013 / 6:06 am

  Dit is echt heel leuk om te zien! Nina Nesbitt vind ik zo leuk, vind haar style ook geweldig. The Fray wil ik ook nog wel een paar nummers van. Heb ook Lianna La havas al een tijdje gedownload, maar toen had ik ook nog 15 andere nummers en ik vind het dan zonde omdat ik altijd eerst naar “onlangs toegevoegd” luister en dan heb je teveel keuze en dan luister je de helft niet, dus ik doe het per stapjes haha. Maar haar…twee cd’s/EP’s? komen er asap op en daarna Gabrielle Aplin. En ik verplicht je gewoon om 5sos te luisteren haha, maar dat zeg ik tegen iedereen. OH ik weet nu weer, OOOOOOIT had ik een lijstje van je gekregen met nummers die ik moest downloaden en ik vond ze nog leuk ook! Downloaden was er helaas niet meer van gekomen haha. Dus bij deze weer een lange comment (Y)

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *