Diploma uitreiking: the make up!

Graduation make up 001

Ik liet jullie al mijn jurkje en schoenen voor de diploma uitreiking zien, en ik beloofde ook nog een artikel te maken over mijn haar en make up. Bij deze! Met mijn haar had ik weinig bijzonders, ik heb zo’n 10 kapsels uitgeprobeerd en vervolgens besloten om het maar gewoon los te laten hangen. Mijn make up daarentegen, daar besteedde ik wel veel tijd aan! Oke, het is totaal geen bijzondere look geworden, maar ik zag er wel gewoon goed verzorgd uit, al zeg ik het zelf. Ik heb er vrij veel tijd in gestoken (uhum: de hele Taylor Swift cd) en vandaag dus het resultaat!

Graduation make up 002

Graduation make up 003

Allereerst: the eyes! Ik HAAT het om ooglooks te fotograferen omdat m’n wenkbrauwen altijd zo wild lijken op dit soort foto’s. Naar mijn idee waren ze echt superstrak, maar niet dus. Anyways, ik ging voor een naturelle oogschaduw, om precies te zijn kleurtjes uit het Natural eye palette van Too Faced: Silk Teddy op het wenkbrauwbot, Push Up op het ooglid en Erotica in de crease. Daarbij droeg ik een zwarte eyeliner (Catrice) en een zwarte mascara (High Impact Curling van Clinique).

Graduation make up 004

Graduation make up 005

En dan de full faces! Haha fotolol op de eerste foto met mezelf ;) Ik droeg concealer van Bourjois, de Photo Finish foundation van Catrice en Catrice Skin Finish. Daarbij droeg ik de Bourjois Rose Coup De Foudre blush, die toevallig precies dezelfde kleur was als mijn jurkje. Ik gebruikte MAC Rose Quartz Skin Finish als highlighter. Op m’n lippen wilde ik aanvankelijk voor lipstick gaan, maar uiteindelijk koos ik voor de GOSH Permanent Lip Marker in Soft Rose en daaroverheen de Cherry Kiss lipbalm van Rose & Co.

Hoe ging jij naar je diploma uitreiking qua make up: naturel zoals ik, of all the way met heel veel kleur?

Share:

15 Comments

 1. 29/06/2013 / 10:42 am

  Supermooi toch? ook al is het simpel, het past wel goed bij je ogen.
  En dat wenkbrauw probleem ken ik… Dan denk je: OKE nu ga ik een keer geen holbewoner genoemd worden in artikels, en dan ALSNOG ziet het er niet uit… :( Haar = kut.

 2. Annemieke
  29/06/2013 / 10:46 am

  Aah wat mooi! :) En het probleem van de wenkbrauwen komt me bekend voor.. Op de foto zie je ineens alle kleine haartjes zitten die je in het echt zelfs van heel dichtbij niet eens duidelijk kunt zien haha. Ach joh, je ooglook is super mooi, dus wat maakt het ook uit! :)

 3. 29/06/2013 / 10:47 am

  Ik vind naturel juist heel erg mooi! Sowieso was je jurkje al lekker colourful, dus zo’n naturelle look staat er goed bij!

 4. 29/06/2013 / 1:52 pm

  Je eyeliner is echt mooi gelukt! Ik denk dat, zoals Esmay al zei, zo’n naturelle look wel mooi je felle jurkje compenseert. :)

 5. 29/06/2013 / 2:58 pm

  Wat een mooie look voor de diploma uitreiking! Vooral de ogen vind ik prachtig.

 6. Debora
  29/06/2013 / 6:02 pm

  Hele mooie look! Ik had voor de diplomauitreiking een beetje naturelle look gekozen, flawless skin met bronzer en blush en hele neutrale ooglook :) Haha dat van wenkbrauwen die wild lijken op close-up foto’s herken ik!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *