the Body Shop Stash

Op sommige blogs zie ik de geweldigste MAC, Dior of Too Faced stash voorbij komen. Ik beschik van een aantal dure merken wel één product (of in Too Faced’s case: vier), maar geen enkele collectie is een stash artikel waard. Toch wilde ik wel graag een keer een stash artikel van een merk maken, en toen ik op een aantal blogs the Body Shop stashes voorbij zag komen bedacht ik me dat ik dat ook wel kon doen!

Nu krijgen jullie láng niet alle the Body Shop producten die ik ooit gebruikt heb te zien, omdat TBS typisch zo’n winkel is waarvan ik producten opgebruik en weggooi. Ik koop ze echt om te gebruiken in plaats van om de mooie verpakking of de lekkere geur. Als ik alle lege verpakkingen nog had gehad dan zou dit artikel minstens twee keer zo groot zijn (of in het geval van de Body Butters: acht keer zo groot), maar dat is niet zo. Ik laat jullie mijn TBS stash op dit moment zien!

TBS Stash 001

Ik had alles op m’n bureau gezet en besloot dat ik ook wel even een snel, slordig, totaalfotootje kon maken. Hier zie je dus, tussen al mijn andere troep, mijn gehele stash! Laten we nu beginnen met alles één voor één te bekijken.

TBS Stash 002

Body Butters. Ik heb altijd één grote verpakking, zodra die op is koop ik weer een nieuwe. Op dit moment is dit de Almond variant. Verder zie je een paar mini’s: Cherry, en een set met Olive, Mango en Coconut!

TBS Stash 003

De parfum van the Body Shop vind ik heerlijk, ik heb er twee. Japanese Cherry Blossom en Love Etc… Vooral die laatste is echt mijn favoriete parfum! Hij is helaas wel bijna op, maar ik denk dat ik een nieuwe flacon ga kopen… Ik kan niet meer zonder!

TBS Stash 004

De Camomile Gentle Eye Make-Up Remover en de Cucumber Cleansing Milk. De Camomile remover gebruik ik iedere dag, de Cleansing Milk alleen als mijn huid droog en trekkerig is. Hij is namelijk best wel vet!

TBS Stash 005

Mijn Vitamine E stash op dit moment, bestaande uit de Moisture Cream en het Moisture Serum. Dit is echt een minimale stash, hij is veel groter geweest, maar ik moet alles (dat wil zeggen: dag en nachtcrème, tonic en cleanser: mijn levensproducten) even opnieuw kopen :’) Superfijne producten!

TBS Stash 006

Een fave: de Born Lippy lolly! Alle lipbalms vind ik stuk voor stuk verukkelijk en met deze verpakking was ik ook nog ‘ns veel goedkoper uit :)

TBS Stash 007
Nog een lievelingslijn: Spiced Vanilla. Helaas alleen tijdens de kerst verkrijgbaar, maar de producten zijn zo heerlijk! Hier zie je een scrub, douchegel en douchepuff.

TBS Stash 008

Some make up! Lipgloss uit de 2009 Kert Collectie, Cream Blush, Cream Eyeshadow en mijn geliefde Shimmer Cubes!

TBS Stahs 008

Mini’s, testers en een stuk valentijnszeep dat ruikt naar de Strawberry producten!

TBS Stash 009

Kwasten! De kwasten van TBS beaten Sigma natuurlijk niet, maar voor kwasten die je in de winkel kunt kopen vind ik ze toch prima! Hier zie je de Slanted Brush en de Eyeshadow Brush!

TBS Stash 010
En dan nog een paar overige producten: De Pommegranate Hydrating Body Spray (die ik eigenlijk bijna vergeten was, maar door dit artikel weer vond), de Shea Shower Cream en Whip Body Lotion en de DeoDry deodorant!

En dat was ‘m: mijn TBS stash. Nog steeds niets vergeleken bij wat andere hebben, maar ik vind het toch een heel aardige stash! Wat ik graag nog zou willen? Alle geweldige Vitamine E producten, meer make up en hand en voetverzorginsproducten!

3 Comments

  1. 06/03/2011 / 10:58 am

    Zo dat zijn veel tags haha! Echt jij hebt zOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO veel, echt heel vet. Ik wil nog wel meer TBS, met mijn zielige 5 lippenbalsems stash haha. Waarschijnlijk iets van de Vitamine E lijn!

  2. 06/03/2011 / 12:54 pm

    Woopwoop, lekkere grote stash :D Ik ben ook helemaal gek van TBS. Ik heb het Chinese Cherry Blossom geurtje ook en ik vind hem echt héérlijk! Ik vind de Morrocan Rose lijn ook lekker ^^

  3. Pingback: URL

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *