Monthly Teen Vogue cover: Emma Watson

Pfoe, ook deze rubriek is alweer een tijdje geleden zeg! De laatste Teen Vogue fotoshoot die ik besprak, was die van december. Wow, dat is nog langer geleden dan ik dacht. Wat jullie hebben gemist? Justin Bieber en Nicki Minaj, onder andere. Niet zoveel dus :D (no offense tegenover de Justin en Nicki fans, of course). Vandaag ben ik terug met deze rubriek, en wel met een van mijn favoriete actrices: Emma Watson!

Emma Watson for Teen Vogue 001

Ik vind Emma Watson echt supertof, in Harry Potter, maar ook in alle andere films waar ze in speelt. Ze is gewoon zo likeable! Dat vindt Teen Vogue blijkbaar ook, want dit is al de vierde keer dat ze op de cover staat. Haar vorige shoots waren vrij over the top, deze is wat rustiger. Kijk mee:

Emma Watson for Teen Vogue 002

Emma Watson for Teen Vogue 003

Emma Watson for Teen Vogue 004

Emma Watson for Teen Vogue 005

Ik kon op de site van Teen Vogue maar twee foto’s van de shoot vinden, heel raar, maar gelukkig heb ik ook nog twee pagina’s uit het tijdschrift zelf in hoge resolutie gevonden. Voor een soort van compleet beeld! Ik vind deze shoot zó cool. Emma is super mooi, maar de foto’s zijn ook gewoon heel erg tof. Niet te overdreven, gewoon simpel, maar zeker niet saai. En I love the outfits! En haar haar is ook al zo leuk! #obsessed. Ja, deze shoot vind ik écht cool.

Wat vind jij van de foto’s? 

3 Comments

  1. 22/07/2013 / 9:33 am

    Ik vind Emma ook een hele goede actrice! Ik vind de foto’s heel mooi geworden lekker rustig en best wel naturel.

  2. Lisa
    24/07/2013 / 11:43 am

    aw, je had de shoot van justin moeten beoordelen :yes:

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *