Verlanglijstje sweet sixteen: kado’s van m’n vriendinnen

Een hele tijd geleden deelde ik al m’n verlanglijstje wat ik aan m’n moeder ging geven voor m’n verjaardag. Hier stonden dure redelijk dure dingen op, en uiteindelijk heb ik op mijn verjaardag zelf (alweer drie weken geleden) een Thomas Sabo armband gekregen! Sinds dien draag ik hem nog iedere dag. Maar ik kan m’n Sweet Sixteen niet zo klein voorbij laten gaan: ik geef ook nog een etentje voor m’n vriendinnen! Niet dat dat echt iets groots wordt, meer iets kleins en gezelligs :) Ik heb al van veel mensen de vraag ‘wat wil je hebben?’ gekregen en daarom heb ik nu een verlanglijst opgesteld. Voor m’n vriendinnen: Ik vind het veel leuker om iets te krijgen wat niet op m’n verlanglijstje staat, dan is het nog een beetje een verrassing :D Toch deel ik ‘m vandaag met jullie! Ooh, en wat vetgedrukt is wil ik het liefst (A)

Of course, een paar beauty items. Linksbovenin de Ultimate Nudes van Catrice die nog ontbreken aan mijn collectie: 020 Cotton Candy At Eiffel Tower, 030 Petit Four As A Desert en 040 My Cafe Au Lait At Nôtre Dame! Verder het Naked Palette van Too Faced, omdat ik zo ontzettend in love ben met m’n Neutral palette. Ook een lipgloss van Dior: die wil ik al zo lang! Het liefst de kleur 267! En dan ook het Chloe Eau De Parfum, gewoon omdat dat zo’n heerlijke klassieker is en echt geweldig ruikt!

De laatste tijd ben ik niet meer zo into boeken kopen. Lezen nog wel, maar kopen? Nah. Vroeger had ik er minstens tien op m’n wishlist staan, nu nog 3: Het One Line A Day Diary, wat me erg leuk lijkt voor mensen die veel te lui zijn om een heel dagboek bij te houden, like me. Verder the Luxe van Anna Godbersen. Die heb ik al gelezen, maar ik vind de voorkant zo mooi dus ik wil hem hebben! Tot slot Toewijding van Elizabeth Gilbert. Hier ben ik heel benieuwd naar, ik vond Eten Bidden Beminnen heel leuk!

Mijn CD wishlist is dan wel weer enorm! Ik ga gewoon opnoemen wat je hier ziet: Jack Johnson – At The Sea, Jack Johnson – Sleep Through the Static, Jack Johnson – On And On, Taylor Swift – Taylor Swift, Colbie Caillat – Breakthrough, Marina & the Diamonds – the Family Jewels, Jamie Cullum – Twentysomething, Jason Mraz – We Sing, We Dance, We Steal Things, the Script – Science and Faith, Bruno Mars – Doo Wops And Hooligans.

Films! Ik heb veel te weinig films op dvd, ik download het meeste, en eigenlijk vind ik dat jammer! Vandaar deze hele lijst. Het wordt meteen weer duidelijk wat mijn favo genre is: Romantisch Drama! Hier zie je 500 Days of Summer, Romeo and Juliet, Remember me, the Time Traveler’s Wife, A Walk To Remember, P.S. I love you, Revolutionary Road, Pride & Prejudice.

En natuurlijk TV series! Grey’s Anatomy seizoen 3, Sex and the City seizoen 3, One Three Hill seizoen 1, Friends seizoen 1.

En als laatste: sieraden! De Guess oorbellen staan al een hele tijd op m’n verlanglijstje, die zijn gewoon prachtig! Echt ontzettend mooi <3 Verder bedeltjes om aan m’n armband te hangen! Die op het plaatje komen allemaal van Thomas Sabo, en die wil ik allemaal wel. Het lijkt me ook leuk om een bedeltje te krijgen wat degene waarvan ik het krijg bij mij / bij zichzelf (als herinnering) vind passen zodat ik telkens als ik er naar kijk aan diegene denk :D I know, I’m a walking cliche. Tot slot een lange zilveren ketting, gewoon omdat ik geen mooie heb.

En dat was mijn hele wishlist. Ik kan nooit zulke hele goede dingen bedenken, en kijk nooit verder dan deze categorieën, dus voor een origineel kado zullen m’n vriendinnen toch echt hun eigen hersens moeten gebruiken (y) maar ja, wishlists zijn gewoon leuk om te maken! Ook zijn een groot aantal dingen veel te duur voor één iemand, maar omdat ik best veel mensen uitnodig zijn vast mensen van plan om samen dingen te kopen en dan zijn iets duurdere dingen wel handig!

26 Comments

 1. 12/05/2011 / 5:20 am

  Hihi ik vind die Dior glossjes en het Naked Eye Palette ook zooo vet! :hearts: En nog bedankt voor de supergave Bronze Seduction oogschaduw, hij is zooo mooi!

  xxx

 2. 12/05/2011 / 6:07 am

  Wat een grote wishlist! Er zitten echt leuke dingen tussen, die Dior lipgloss bijvoorbeeld! :hearts:

 3. 12/05/2011 / 6:58 am

  wat een leuke wishlist, hier kunnen je vriendinnen zeker wat mee,
  en ik ook wel haha. je kent me vast nog wel toch :)? van Jikkie hihi. XXX

 4. 12/05/2011 / 6:59 am

  Zo, die is lang :p
  Zelf zou ik ook graag wat dvd’s willen (om dezelfde reden als jou)!

 5. 12/05/2011 / 7:20 am

  Leuke en lekker grote wishlist ^_^ Remember me viel me gelijk op, dat is zo’n mooie film aan het einde kreeg ik helemaal kippenvel toen ik de datum op het schoolbord geschreven zag worden!Hele goede film!

  • 12/05/2011 / 5:46 pm

   Ik heb hem inmiddels al 4 keer gezien, echt een prachtfilm inderdaad! Altijd kippenvel bij het einde, you’re so right!

 6. 12/05/2011 / 7:31 am

  Daar kunnen je vriendinnen vast wel iets uit kiezen om te geven ;)

  Leuke wishlist! Die Too Faced palletten zijn zo mooi!

 7. 12/05/2011 / 10:11 am

  Leuk!
  Remember me is een leuke film, maar ps. i love you vind ik niet zo, als je het vergelijkt met het boek.

  • 12/05/2011 / 5:45 pm

   Ik hoor van veel mensen dat het boek veel beter is, daar ben ik nog heel benieuwd naar dus die wil ik echt nog lezen!

 8. Margot
  12/05/2011 / 12:54 pm

  hahahahahah je ziet wel wat je van me krijgt :D

 9. 12/05/2011 / 1:37 pm

  het chloé parfum! Haha in ‘the rose’ versie en de gewone versie staan ook op mn wishlist! Leuke post, je brengt me op ideeën!
  xxx

 10. 12/05/2011 / 1:47 pm

  Jaa! Remember me & p.s i love you! Dat wordt huilen Soesja!

  • 12/05/2011 / 5:44 pm

   Haha die heb ik beiden al gezien maar ik vond ze zoooo mooi dat ik ze op dvd wil! Vooral Remember Me was een en al janken hahaha :p

 11. Marieke
  12/05/2011 / 2:27 pm

  Ik ben dol op We sing, We dance, we steal van Jason Mraz.
  Ik vind het echt een prachtige CD.
  Beautifull mess (liedje van die cd) luister ik elke avond voordat ik ga slapen, ik ben echt DOL op de cd :hearts:

 12. 12/05/2011 / 2:42 pm

  Tssst, en die maak je nu pas? Heb je héél misschien niet aan ons, de liefste blogvriendinnetjes evah gedacht? Ach, deze bewaar ik wel voor volgend jaar HAHA. Aaaah het naked eye palette, die ik heb ik LEKKER PUH. Omg Soesja wat doe je mij aan. Ik zit nu echt te kijken van ‘omg, die had ik voor haar kunnen kopen…. oooh en die, neeee die ook nog?!”. Sjeem on joe. Die dior lipgloss lijkt mij ook erg mooi. Wow die 3 boeken ken ik niet MAAR die jurk is wel mooi. [o al die cd’s KOM OP SOES, de volgende keer dat ik je zie ga ik je slaan omdat je met een te laat wishlist komt. AAAAAH IK WIL OOK REMEMBER ME! En ik MOET nog steeds A walk to remember, Pride & Predujice kijken. En the notebook. Jij wilt echt veel media. You’re walking cliché? Dan walluk ik ook cliché.

  • 12/05/2011 / 5:44 pm

   Sorry sorry sorry volgend jaar zal ik hem eerder maken! Maar ik heb van jullie ook echt een geweldig kado gekregen en ik gebruik mijn twee geliefde MAC producten die ik er van gekocht heb elke dag dus dat overtreft dit sowieso!!!

 13. pamela
  12/05/2011 / 5:13 pm

  Leuke verlanglijstje!

  Pride & Predudice is z’n leuke film, best film ever :hearts:

 14. 12/05/2011 / 6:12 pm

  Leuke dingen allemaal! Romeo + Juliet vond ik niet zo leuk, heb hem ook.

  • 12/05/2011 / 6:51 pm

   Niet? Ik had hem laatst gedownload en gekeken, echt een prachtige film vond ik het! Vandaar dat ik hem ook op dvd wil :D

 15. 12/05/2011 / 6:44 pm

  Leuke wishlist! Die Dior lipgloss ziet er echt wauw uit!

 16. nirosha
  13/05/2011 / 7:17 pm

  ik heb SCience & Faith van The Script nu al 8 maanden en hij is he-le-maal geweldig. echt waar. top. :hearts:

 17. 14/05/2011 / 6:15 pm

  Wat veel kado’s en wat een leuke kado’s! :)
  x

 18. 19/05/2011 / 7:14 pm

  Oh, echt zoveel dingen die jij wilt staan ook hoog op mijn verlanglijstje! :) Dat boek waar je elke dag één zin in moet schrijven lijkt me trouwens echt geweldig!

 19. karlijn
  01/06/2011 / 4:21 pm

  ik vraag ook altijd een dior lipgloss of guess oorbellen aan mijn vriendinnen :’)
  jeemig wat duur allemaal!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *